Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכשיר חדש. יודעים לומר עליו?

איך הוא מבחינת איכות שמע?

איך הוא מבחינת קליטת לווינים?

ובכלל, אם זו הצעה טובה, וללא קשר למחיר.

תודה.

פורסם
על איזה מכשיר אתה מדבר??? מוטורולה? אתה בטוח שזה לא טלפון סלולארי?

ראיתי את המערכת מוצגת במרכז התקנות של מוטורולה, ומשום מה היא לא קרצה לי במיוחד.

לפי הספר - הנתונים טובים, אבל בעיניים התעוררו לי ספקות.

פורסם

נראה מעין שדרוג למערכת מובנית לרכב ואין ספק שאם אתה מחפש מערכת איכותית המחיר גבוהה

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

אמרת שיש מבצע למה התכוונת?כתוב שם 8 אלף נראה לי קצת הרבה בשביל מעכרת ראשונה שמוטורולה משיקה.

אם כבר חשבת על סכום כזה יש ל אלפין ולקלריון דברים מהממים בשביל 2DIN

ג'ובני

פורסם
אמרת שיש מבצע למה התכוונת?כתוב שם 8 אלף נראה לי קצת הרבה בשביל מעכרת ראשונה שמוטורולה משיקה.

אם כבר חשבת על סכום כזה יש ל אלפין ולקלריון דברים מהממים בשביל 2DIN

כעת במבצע 6770 שקלים.

פורסם

לך על בטוח לך על חברה ידועה בעלת שם אין צורף לפרט אבל פיוניר קלריון אלפין כבר אמרתי אני לא מכיר את הדגם אבל תחשוב

זה מכשיר חדש בכלל בענף הזה מוטורולה לא נגעה יכול ליהיות שזה מכשיר מצוין והם נתנו מכת פתיחה טובה אבל לא יודע לא היתי

לוקח סיכון. יש לך את ה 4900 של פיוניר בחצי מהמחיר של המוטורולה

ג'ובני

פורסם
לך על בטוח לך על חברה ידועה בעלת שם אין צורף לפרט אבל פיוניר קלריון אלפין כבר אמרתי אני לא מכיר את הדגם אבל תחשוב

זה מכשיר חדש בכלל בענף הזה מוטורולה לא נגעה יכול ליהיות שזה מכשיר מצוין והם נתנו מכת פתיחה טובה אבל לא יודע לא היתי

לוקח סיכון. יש לך את ה 4900 של פיוניר בחצי מהמחיר של המוטורולה

זה לא בחצי המחיר משום שהמוטורולה הזה כולל igo. שבכל מערכת אחרת אצטרך להוסיף קרוב ל4k בשביל הניווט.

• תוכן חדש...