Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לפני כשבוע וחצי קניתי את המגבר rockford t4004 הכל היה טוב ויפה אפילו נסיעה לאילת עד שהיום

נסיעה של 10 דקות הסאב הרמקולים התנתקו, עצרתי בצד פתחתי תאחורה ועד שעשיתי את כל זה ההמגבר כבר חזר

לעצמו.

המשכתי בנסיעה עם וויליום נמוך עצרתי את האוטו, שמעתי מוזיקה עוד דקה ואז המגבר פשוט נכנס למצב של טרמינל

כמו בתמונה...

מה זה המצב הזה? והאם זה מסוכן? ואיך אפשר להוציא את המגבר מהמצב הזה?

בינתיים האוטו בחנייה בתקווה שהמגבר יתקרר ויחזור לעצמו.

3 copy.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על המילה therminal.

קשה לי להאמין שמגבר של רוקפורד יצא עם שגיאת כתיב (בטח עוד איזה גימיק שהם רשמו עליו פטנט), אך לדעתי מדובר במעגל בקרת טמפרטורה המנתק ומגן על המגבר בשל טמפרטורה גבוהה מדי.

האם בערב הנורה שבה להדלק?

מה רשום בחוברת ההפעלה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, המקרה שלך עניין אותי והורדתי את המניואל של המגבר שלך.

זה לא Therminal כי אם Thermal, ובאמת מדובר בהגנה על המגבר בשל טמפ' גבוהה.

If the Thermal light is on, this is usually a sign of driving the amplifier at very high power levels without

adequate airflow around the amplifier. Shut off the system and allow to cool. Check for proper

speaker impedance, rewire if needed. Low battery voltage may also cause Thermal to light. Check that

the vehicle charging system is maintaining proper voltage. If the previous items do not solve the

problem, a fault may be in the amplifier, call customer service for support.

שים לב לסיבות נוספות:

אתה עובד עם המגבר "חזק" ולא נותן לו קירור נאות.

מתח נמוך מדי גם גורם לנורת ה Thermal לדלוק. בדוק את מערכת הטעינה והחשמל.

אם הכל בסדר יש לשלוח את המגבר לבדיקה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, תפתח את התמונה בחלון נפרד ותתקרב למילה עד שתצליח לקרוא אותה. המילה היא אכן therminal

ואגב, לי זה נשמע כאילו החוטים של הרמקולים נוגעים אחד בשני בטרמינל. ליטרלי זה לא אותה מילה אבל שיהיה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

זה נראה כמו עריכה של פוטושופ \ צייר. במדריך של רוקפורד רשום מפורשות Thermal.

איתמר.

פורסם

איתמר אתה לא טועה זה תוסף שלי מכיוון ובתמונה לא ראו תכתב..שגיאת כתיב שלי :).

אני יבדוק אם המגבר חזר לעצמו.

עריכה:

עדיין אל נחכה עוד קצת :(

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אם זה קורה לך כבר אחרי זמן עבודה קצר בדוק מה המתח שמגיע למגבר. רשום כי הנורה נדלקת גם אם המתח נמוך מדי.

האם יש לו מינוס כמו שצריך?

אם אין לך רב מודד - נסה להחליף את הפיוז הראשי שעל כבל המתח ועדכן בתוצאות.

איתמר.

פורסם

זה קורה לך גם בלילה שלא חם או רק כשהחום הופך ליהיות בילתי ניסבל ,איפה המגבר מותקן ואם יש לא איוורור או שהוא מותקן במקום סגור

גם לי זה קרה במגבר של רוקפורד בגלל חום {במיוחד באילת} מאוורר פתר את הבעייה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

המגבר נכנס לכך במצב של חום...לצערי כרגע הוא עדיין לא עובד למרות שהתקרר כל הלילה הוא מותקן מאחורה על הכיסא

• תוכן חדש...