Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ספא באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אבי ואמי בשעה טובה חוגגים 24 שנות נישואין.

אני, אחי ואחותי חשבנו לארגן להם יום פינוק באיזה ספא, רציתי לשאול האם מישהו מכיר ספא טוב באזור המרכז? (אנחנו גרים בראשון לציון), חשוב שהספא יהיה נקי, ויהיה נחמד למתנת יום נישואין.

תודה!

פורסם

זאוס - ר"ג

אני ובן זוגי היינו שם לפני כמעט שנה והיה פשוט מדהים, והכל בזכות המלצות חמות שקיבלנו לשתיים מהמסז'יסטיות שעבדו שם (אולי גם עכשיו עובדות - אין לי מושג).

המקום עשה עלי רושם מצויין לא רק מבחינת בעלות המקצוע אלא גם מבחינת מראה ושירות (אדמיניסטרטיבי). באמת שנהניתי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אל תתפתה לספא בשרתון סיטי טאואר. מאוד מאכזב. מנסיון (רע)

על הזאוס שנמצא בערך ממול שמעתי דברים מצויינים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...