Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי PAJERO חדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא רואה שיש לך מסך בתוך הרכב (אני לא מדבר על המסך הקטן למעלה עם המצפן, מדבר על מסך בקרה על האודיו) יש מצלמת רוורס?

למה אין מסך? איפה הכיסוי של הגלגל האחורי?

אני אישית נוהג על ה DESERT

זה עם צ'נצ'ר?

מסך + ניווט + מצלמת רוורס + DVD + צ'נג'ר = בגרסת LIMITED, אצלי זה DAKAR, אצלך DESERT.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יפה מאוד!! תתחדש .. סוף סוף לדעתי הפאג'רו הפך לרכב שטח שימושי יותר מהלנק קרוזר החדש שיקר נורא ומגושם ..

תתחדש אתה והבעלים שלך!

מחכה לתמונות של ה-6!!!!

פורסם
כן, כנראה נכנס עוד כמה ליטרים בתוך הצינורות, מילאתי "עד הסוף" :lol:

האמת שאני מצפה יותר לרכב אחר...ה-4X4 לא ממש עושה לי את זה, אפילו שהוא יותר יקר. לפני שבוע הזמנתי למנהל מעליי MAZDA 6 PREMIUM דגם 2008 מנוע 2.5 בעל 170 כ''ס. ממש בא לי כבר לאסוף אותו ולראות איך הוא. למרות שאני אסע עליו לעתים רחוקות הוא יותר מלהיב מרכב שטח.

המנהל מעלייך עם מזדה 6 ואתה עם פג'ארו?

איזה חברה מוזרה.. :)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
מחכה לתמונות של ה-6!!!!

תאמין לי אני גם, למרות שאני לא אסע עלה בדרך כלל אני מחכה לה יותר מהפאג'רו. ממש במקרה יצא שהצבעים יהיו זהים... גם המרכב כסף וגם הריפודים עור שחור.

עד כה נסעתי על פאג'רו רק 50 ק''מ, אז אי אפשר להגיד הרבה. הרכב לא טיל, רק 173 כ''ס למשקל שלו, אבל סביר. הגה די אינפומטיבי ונוח.. האמת שמיצובישי שיחקו אותה.

המנהל מעלייך עם מזדה 6 ואתה עם פג'ארו?

האמת זה רק ענין פונקציונלי. אני חייב לרדת לשטח, והוא רק בפגישות עסקיות. ולשטח עם X-TRAIL או OUTLANDER לא ממש אפשר לרדת, כך שג'יפונים ב-200.000 ש''ח זאת לא הייתה אופציה.

פורסם
תאמין לי אני גם, למרות שאני לא אסע עלה בדרך כלל אני מחכה לה יותר מהפאג'רו. ממש במקרה יצא שהצבעים יהיו זהים... גם המרכב כסף וגם הריפודים עור שחור.

עד כה נסעתי על פאג'רו רק 50 ק''מ, אז אי אפשר להגיד הרבה. הרכב לא טיל, רק 173 כ''ס למשקל שלו, אבל סביר. הגה די אינפומטיבי ונוח.. האמת שמיצובישי שיחקו אותה.

האמת זה רק ענין פונקציונלי. אני חייב לרדת לשטח, והוא רק בפגישות עסקיות. ולשטח עם X-TRAIL או OUTLANDER לא ממש אפשר לרדת, כך שג'יפונים ב-200.000 ש''ח זאת לא הייתה אופציה.

באיזו חברה אתה עובד?

או, באיזה תחום היא עוסקת?

יש לנו את הפאג'רו הקודם, קינג 2002, ואנחנו ממש מתלבטים אם לקנות את החדש. המחיר הגבוה בעייתי, ומחיר הסולר רק ממשיך לעלות.

בכל מקרה, שמעתי שהרכב מעולה, הזמנתי כבר נסיעת מבחן, עדיין לא מצאתי בשבילה זמן. את הקינג שלנו אני ממש אוהב, פשוט כיף לנהוג בו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
באיזו חברה אתה עובד?

או, באיזה תחום היא עוסקת?

פיקוח בניה

יש לנו את הפאג'רו הקודם, קינג 2002, ואנחנו ממש מתלבטים אם לקנות את החדש. המחיר הגבוה בעייתי, ומחיר הסולר רק ממשיך לעלות.

לגבי המחיר: המחיר הוא יותר זול בהשוואה ללנד קרוזר, למשל. כמו כן קיבלנו 10,000 ש''ח הנחה כספית על הרכב.

לגבי הסולר: הצריכה המשולבת שלו היא 9.5 ק''מ לליטר, כמו כן אנו מקבלים הנחה של 2.72 ש''ח על ליטר סולר מהדלקן, כך שזה לא כל כך נורא (נורא, אבל לא כל כך :lol:).

פורסם
מחכה לתמונות של ה-6!!!!

התקשרו היום בבוקר לבוא לאסוף אותה... לא היה לי זמן. חושב שמחר אשתדל לקחת אותה, היא בסוכנות, ישנה :lol:. מקסימם היא תישן עד מחרתיים. בינתיים צירפתי למשפחה מאזדה 6 'אקזקיוטיב' 2.0 2004.... סתם, לאיזה חודש-חודשיים.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...