Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Take your kid to a car show

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב זה מאוד מקובל, אפילו יש ארגון עם הסלוגן הזה - Take your kid to a car show

החינוך מתחיל מגיל אפס..... את זה כולם יודעים.. ולכן, לקחתי את יונתן למפגש מועדון החמש לפני כחודש ומשהו (רק עכשיו העברתי את התמונות למחשב... :roll:)....

חדי העין יבחינו שיונתן הגיע עם חולצה התואמת את האווירה :p

כפי שנראה בתמונות, יונתן נהנה מאוד, למרות שכשראה את המרצדס, משום מה התעקש לראות אם יש דימיון בין הצבע של המוצץ לזה של המרצדס... האאאאמ....

שבוע טוב :)

ליאור.

"בריטיות?.... לא בשבילי... אני נרדם...."

attachment.php?attachmentid=119739&d=1214686149

"מרצדס?.. נחמדה... המוצץ יותר מעניין..."

attachment.php?attachmentid=119741&d=1214686149

"GTO? אבא, תחליף לי חיתול, עשיתי פיפי מרוב התרגשות..."

attachment.php?attachmentid=119740&d=1214686149

DSCN0262.jpg

DSCN0266.jpg

DSCN0268.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אכן כך, חינוך מתחיל מהבית, וכמה שיותר מוקדם יותר טוב, בנים ובנות (כך במקרה שלי) כאחד.

אגב בגלל אי המצאותם (במקור) של חגורות בטיחות מאחור, מותר ב-UK להרכיב כסא לילד במושב הקדמי. כיף של דבר!

IMGP6646.jpg

IMGP6649.jpg

IMGP6654.jpg

IMGP6658.jpg

פורסם
אכן כך, חינוך מתחיל מהבית, וכמה שיותר מוקדם יותר טוב, בנים ובנות (כך במקרה שלי) כאחד.

אגב בגלל אי המצאותם (במקור) של חגורות בטיחות מאחור, מותר ב-UK להרכיב כסא לילד במושב הקדמי. כיף של דבר!

מתעלק על עניין חגורות הבטיחות ושואל:

מאחר שבטריומף שלי אין חגורות מאחור וגם הקדמיות לא משהו :roll:, איך אני יכול לספק את יצרייה של הנסיכה שלי לסיבוב באוטו?

היא כל יום שואלת מתי אני כבר אקח אותה לסיבוב ואני כל יום מחדש מתחמק בגלל עניין החגורות, האם יש פתרון סביר?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הפתרון הרציני ביותר לדעתי היא ללכת לבעל מקצוע טוב שירכיב חגורת בטיחות (לפי בחירתך) העומדת בכל התקנים ומותרת לפי החוק הקיים בארץ.

איני יודע מהו החוק בארץ בנושא של הסעת ילדים בכסאות בטיחות במושב הקדמי.

זה שהדבר מותר בבריטניה, אינו אומר שהוא מותר בארץ.

פורסם

לא ידוע לי, שיש משהו, שמונע בארץ להסיע ילדים בכסא בטיחות מקדימה! כמובן, כאשר לא מדובר ברכבים, שיש להם כריות אוויר- ואז בפרוש אסור! אבל לא מכל סיבה אחרת- ככה, שלדעתי, אין כל בעיה בעניין של רכב אספנות, כל עוד בכלל יש חגורות מקדימה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מתעלק על עניין חגורות הבטיחות ושואל:

מאחר שבטריומף שלי אין חגורות מאחור וגם הקדמיות לא משהו :roll:, איך אני יכול לספק את יצרייה של הנסיכה שלי לסיבוב באוטו?

היא כל יום שואלת מתי אני כבר אקח אותה לסיבוב ואני כל יום מחדש מתחמק בגלל עניין החגורות, האם יש פתרון סביר?

יש בטריומף נקודות עיגון בשני המושבים האחוריים, לחגורות "3 נקודות" (כרגע יצאתי לבדוק).

אין כל בעיה להתקין אפילו חגורה אינרציאלית (למרות שאין בזה צורך לעיגון מושב לילדים).

אם אתה לא תגלה זאת לבתך, אני כבר אספר לה...

עודד

פורסם

אני קושר את כיסא הבטיחות במושב הקידמי.

בגלל זה הילדים רוצים באאודי של אבא ולא במאזדה של אמא... :wink:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כאחד שבירר את הנושא, החל מגיל שנה ניתן להסיע את הילד מקדימה כל עוד הוא במושב בטיחות המתאים לגילו. עד גיל שנה ניתן להושיב מקדימה כאשר גב הילד לכיוון הניסעה ואין כרית אוויר. זה בדוק בחוק. למרות זאת המקום הבטוח ביותר ברכב הוא במושב האחורי חגור עם חגורת שלוש נקודות.

פורסם
יש בטריומף נקודות עיגון בשני המושבים האחוריים, לחגורות "3 נקודות" (כרגע יצאתי לבדוק).

אין כל בעיה להתקין אפילו חגורה אינרציאלית (למרות שאין בזה צורך לעיגון מושב לילדים).

אם אתה לא תגלה זאת לבתך, אני כבר אספר לה...

זה יהרוס לה את החשק לנסוע ב"אוטו האדום"...

אם בכל מקרה צריך להיות חגור אז עדיף לה כבר לצערי בחדש הממוזג:roll:

אבל האם חוקית מותר להסיע ילד (או מבוגר לצורך העניין) לא חגור, ברכב שלא יוצר במקור עם חגורות מאחור.

ואם אני אתקין חגורות, האם לא תהיה בעיית טסט עם העניין (כבר שמעתי על בוחנים מטורפים) עוד עלולים לשלוח אותי לעמדה 1:lol:

מוזר שיש הכנה לחגורת 3 נקודות מאחור בעוד הקדמית היא רק 2 נקודות (אמנם אלכסונית אבל עדיין 2)...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הייתי ביום שישי ביום ייעוץ של "בטרם".

אף אחד לא הגיע עם רכב אספנות....

ההדרכה שקיבלתי על התקנת מושב בטיחות ברכב (יונדאי i30) הייתה מצויינת, ולמדתי רבות.

באמת צריך לקרוא את המדריך למשתמש....

אייל

פורסם

בכל רכב לאחר שנת 1962 יש נקודות עיגון לחגורות במושבים הקדמיים. צריך לחפש הרבה פעמים זה מתחת לפח וצריך לקדוח כדי להגיע לנקודת עיגון ובה תבריג לחיבור בורג תקני.

החל מסוף שנות השישים תחילת שנות השבעים התחילו להתקין גם נקודות עיגון במושבים האחוריים.

שלמה דן גדרון

פורסם

התוצאה של ארבע וחצי שנות "חינוך" שלי, היום אחרי צהריים:

בסיום ה"עבודה" הסביר הזאטוט שעכשיו הידיים שלו שחורות.

כמה חבל שאני לא יכול להפוך את האוטו שלי במקום לזחול מתחת לבוקים, הפתרון של הקטן הרבה יותר מוצלח :-D.

GPOABG_0446.jpg

GPOABG_0449.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...