Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

אני כרגע ליפני קניית רכב(לא משנה איזה) ורציתי לדעת איפה ההיגיון בזה שאני שואל את המוכר"שלום מה המצב של הרכב מנוע,תאונות,צבע ועוד" והוא כמובן עונה האוטו מושלם, כרגע עשיתי טיפול אין תאונות ועוד ועוד.

ואז אני מגיע לראות הרכב ומגלה מנוע דופק טיפול מינמלי לא עשו עבר תאונה אכזרית וזה מידיים פרטיות לא סוחרים.

האיש הישראלי כזה רמאי ונוכל ורוצה לבזבז את זמנו בבדיקות והתווכחויות על מחיר וכדומה??????

אני בא מענף הדו גלגלי ששם הכי קל זה לעבוד על אנשים לא חשבתי שזה עד כדי כך גם פה

פשוט אכזבה כל המוכרים:cry:

פורסם

כל המוכרים? האיש הישראלי?

הכללות זה הקטע שלך הבנתי?

יש גם אנשים הגונים, האיש הישראלי זה גם אני וגם אתה, גם ההורים שלי וגם ההורים שלך.

זה שאתה מאוכזב וצלצלת לאיזה 10 (והגזמתי למעלה) מוכרים שונים שלא יצאו הוגנים איתך לא אומר שכולנו חארות.

יש?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עזוב את זהשאני אומר שהמוכרים חסרי הגינות

למה הם עושים זאת????

מה.. הם חושבים שלא נגלה את זה??

גם מי שלא מבין רכב יכל לראות מה שאני ראיתי

פורסם

הישראלי המומצע באמת שזאת המדינה אם רמת התרבות הכי נמוכה שאני מכיר

בכל מה שקשור לרכב בכלל פשוט זוועה

ואני באמת מאחל לך המון בהצלחה ידידי בקנית הרכב הבאה.

פורסם

ההגיון של המוכרים פשוט - הם רוצים לקבל כמה שיותר כסף על הרכב שלהם. אם הם יתמידו, מתישהוא יבוא אדם פחות מבין ויקנה מהם את האוטו במחיר שהם רוצים. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני - לא כולם לא הגונים.

את הרכבים שמכרתי, מכרתי בהגינות וגם את ברכבים שקניתי נתקלתי בהרבה אנשים הגונים ונחמדים.

כמובן שנתלתי גם באנשים מהסוג המתואר מעלה- אבל אין צורך להכליל ולהחתים את כל עמנו ותרבותינו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המוכר עובד תחת ההיגיון שאם תספר לבן-אדם בטלפון שהמנוע גמור והרכב אחרי שתי תאונות שלדה קשות הסיכוי שתגיע לראות את הרכב קלוש. אבל מצד שני, אם כבר הגעת וראית את הרכב ורק אז גילית שהמנוע גמור ויש שתי תאונות שלדה קשות יש סיכוי שתסכים להוריד כמה אלפיות מהמחיר ולקנות את הרכב בכל זאת.

לפעמים צריך לדעת לשאול את השאלות הנכונות בטלפון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאותה סיבה שכמעט כל הבחורות רושמות ב JDATE בסעיף מבנה גוף - "רזה".

המטרה היא שתבוא, תתרשם ואולי תמצא מעלות אחרות.

אגב, כשלאחרונה חיפשתי רכב וראיתי לא מעט רכבים, ציפיתי להרבה רמאויות, אבל נתקלתי (להפתעתי) רק פעם אחת באי אמירת אמת בוטה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195409

ביתר הפעמים גיליתי דווקא ישראלים נחמדים.

כמו, למשל, בעלת לאון ידנית מיד ראשונה ושמורה, שטרחה לספר לי שאין כמעט מתעניינים ברכב ושההצעה הכי גבוהה שהיא קיבלה הייתה 67K (כשהמחירון 76K).

פורסם

לדעתי זה קשור בעובדה שאנחנו נמצאים במזרח התיכון ומושפעים מהתרבות של האזור.

כל הזמן מתמקחים כאן ומנסים לצאת "לא פראיירים".

כשאני מוכר רכב למשל, אני גם נתקל בסוג של משא ומתן עוד לפני שהם בכלל ראו את האוטו.

מישהו פעם התקשר אלי בזמן שהייתי בסופר כי הוא ראה את האוטו ושלט "למכירה".

הגעתי לאוטו והוא הציע לי מחיר פשוט מגוכך (1500 ש"ח לאוטו עובד שנראה בסדר). אמרתי לו שהמחיר הסופי הוא הרבה יותר גבוה. הוא היה איתי שם כמעט שעה בזמן שהוא מחפש דברים שלא בסדר באוטו והוא כל הזמן אמר לי "אבל אתה יודע שזה לא שווה את זה, אני עושה לך טובה שאני קונה אותו".

ככה זה, אף אחד לא רוצה לצאת פראייר. אם היה כאן חוק שאסור לטרטר אותך סתם ושהמידע בטלפון חייב להיות מדויק, היינו רואים מציאות אחרת. זאת אגב, הסיבה היחידה שבגללה בשאר העולם יש כנות, ולא בגלל שהם נחמדים. פשוט יש להם חוקים נוקשים יותר.

אחרי שהדביל החליט לקנות את האוטו ב2000 ש"ח וגם עשה סיבוב עליו, הוא נסע אחרי כמה מטרים כדי לעשות זכרון דברים בבית שלו אבל ברמזור הוא אמר לי שהוא לא יקנה את האוטו כי הוא לא אוהב את הצבע של העשן.

יש אנשים שהם זבל ויש אנשים שלא.

באופן אישי כשאני צריך כיום למכור רכב ומתחילים להתמקח בטלפון, אני אומר "רוצה לקנות? בוא תראה. רוצה סתם להתמקח? תתקשר למישהו אחר".

פורסם

מנסיוני רוב מוכרי המכוניות המוצעות למכירה באתר yad2 הם סוחרים מוסווים, שכמובן ירמו בסיטונות.

הרכבים הטובים והמבוקשים יחטפו במהירות או שאפילו לא יספיקו להגיע ללוח המודעות אלא ימכרו למשפחה \ חברים \ שכנים \ במקום העבודה.

אם תטלפן למודעות טריות (לא אלו שמוקפצות) ולא של סוחרים מוסווים, תראה שבחלק מכובד מהם כמעט שאין שקרים.

תקפיד לשאול בטלפון את השאלות הנכונות (ראה השרשור הדביק) ותוכל לסנן ולהגיע למוכרים הפרטים ולמכוניות הטובות.

בהצלחה

יהודה

פורסם
מאותה סיבה שכמעט כל הבחורות רושמות ב JDATE בסעיף מבנה גוף - "רזה".

.

lol :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...