Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

ברצוני לקנות רכב חדש עם מנוע 2000 ,אני רוצה שהרכב גם יהיה מהנה לנהיגה ,וגם ישמור על ערכו(כמה שאפשר)

האם B3 ספורט יכול לתת לי מענה לדרישה זו ,או שאולי יש לו מתחרים יותר טובים?

והאם ההבדל בן הדגם של ה RXI לספורט מצדיק את הבדלי המחיר ?

אשמח לעזרה

תודה רבה שי:shock:

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללא ספק , מנסיון אישי הב-B3 רכב אשר יתן לך חווית נהיגה יוצאת מן הכלל , הדגם הספורט נקרא STI בדגם זה , ההבדל בין ה-

IMPREZA TURBO WRX STI 2.5 לדגם RXI הוא משמעותי ב500 סמק , בעל יותר כוחות סוס ועוד שינויים רבים.

מתחרים יותר טובים שעליהם הייתי באמת ממליץ לך היא הסייוויק TYPE R שגם איתה תקבל חווית נהיגה יוצאת מן הכלל.

נ.ב

נושא זה לא קשור הנה אלא לפורום עזרה בקניית רכב.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

נכון שהSTI והCTR הרבה יותר טובות אבל שכחת לומר רק 2 דברים ש הSTI עולה 330K ש"ח לגירסה הבסיסית,

והCTR עולה אם אני זוכר נכון 220K.

אז נראה לי ש 2 המכוניות האלה לא רלוונטיות.

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם

אם זה בגרסה הידנית - אחלה, האוטו מעולה ומאוד מהנה לנהיגה, וגם נותן ביצועים דיי נחמדים (בגרסא האוטומטית השיפור לעומת גרסא 1.5 הוא מעט מדי .. לכן ידני מתבקש למי שרוצה ביצועים), נוח מאוד, בין הנוחים בקטגוריה, דמשפחתי ומרווח, אך בגאז' מעט קטן, ואם הוא נכנס לך בתקציב אני ממליץ מאוד.

אני דיי בטוח שלא תהיה לך בעיה גדולה למכור אותו, אך כרגע אין לנו אפשרות לדעת בוודאות, הרי המכונית רק עלתה ארצה ..

חוץ מזה, זה לא קשור לפה .. זה קשור לפורום יעוץ רכישת רכב..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

למה להצמד למנוע 2,000 שתיין? ליטר בנזין היום כמעט 6 שקל.

בזמננו הפיתוח המתקדם יותר הוא בכיוון DOWNSIZING, ז''א הקטנת נפח המנוע והפקת יותר כוח.

אם ברצונך לבזבז +130 אלף שקל למה שלא תלך יותר בכיוון של מנוע 1,400 חסכוני יותר המצויד בטורבו?

לפני שאתה רץ לבזבז את הכסף תברר לגבי גולף TSI, פיאט בראבה החדשה (1,400 > 150 כ''ס), ופיג'ו 308 (1,600 > 140 כ''ס).

אפילו אם לא כולם משווקים אצלינו עדיין, אולי שווה לחכות? כי לא קונים רכב חדש כל יום, ובמיוחד כאשר יש אפשרות לרכוש משהו יותר מתקדם ממנוע 2,000 אטמוספרי בעל טכנולוגיה מיושנת יותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שלום רב לכולם

ברצוני לקנות רכב חדש עם מנוע 2000 ,אני רוצה שהרכב גם יהיה מהנה לנהיגה ,וגם ישמור על ערכו(כמה שאפשר)

האם B3 ספורט יכול לתת לי מענה לדרישה זו ,או שאולי יש לו מתחרים יותר טובים?

והאם ההבדל בן הדגם של ה RXI לספורט מצדיק את הבדלי המחיר ?

אשמח לעזרה

תודה רבה שי:shock:

הייתה לי התלבטות בזמנו לגבי b3, לבסוף בחרתי ברכב ידני אחר.

גירסת הספורט מושכת, אבל יקרה לדעתי באופן מוגזם ביחס לrxi

אצלי נפסל הb3 עקב תא מטען מאוד קטן. (יש לי עגלת תינוק)

צריכת הדלק גם בגירסה הידנית די גבוהה הודות ל4X4

פורסם

תודה רבה לכל העונים!!! הגולף 1.4 TSI נראת נורא משעמם,ההתטלבטות שלי כרגע היא אם לקחת גירסה ידנית או אטומטית של הסובארו 2000 ספורט,ממה שהצלחתי לקרוא באינטרנט הגיר האוטמטי קצת מיושן, והוא מגביל בעצם את המנוע. במקרה של גיר רגיל האם הערך של הרכב ירד ביד שניה יותר מגיר אוטמטי? אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על סובארו ובכלל תודה שי

פורסם

ברור שידני על אוט' , במיוחד אם זה הדגם ספורט מה השאלה הזו בכלל.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
תודה רבה לכל העונים!!! הגולף 1.4 TSI נראת נורא משעמם,ההתטלבטות שלי כרגע היא אם לקחת גירסה ידנית או אטומטית של הסובארו 2000 ספורט,ממה שהצלחתי לקרוא באינטרנט הגיר האוטמטי קצת מיושן, והוא מגביל בעצם את המנוע. במקרה של גיר רגיל האם הערך של הרכב ירד ביד שניה יותר מגיר אוטמטי? אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על סובארו ובכלל תודה שי

הערך של הרכב לא יורד יותר מאוטומאטי, אך לרוב הרכב זול יותר לקנייה, ככה זה לא משנה בכלל..

האוטומטי בהחלט מעט מיושן, 4 הילוכים איטיים, ולכן אנחנו ממליצים על הידני, 5 הילוכים ובכללי נותן לרכב תחושה זריזה הרבה יותר ושיפור דיי גדול בצריכת הדלק..

לרוב גם גיר ידני אמין יותר מאוט'..

ידני מאוד מאוד מומלץ לרכב הזה (אם כבר, ברכב כמו מאזדה 3, יש גם גיר אוטומטי 4 הילוכים, אך הוא מודרני יותר, וזריז ונמרץ יותר, לכן המנוע היחסית חלש של המאזדה (105 כ"ס, כמו המנוע 1.5 של סובארו) דווקא דיי זריז..)

אגב, לא נהגתי על הרכב הזה עם ידני, אלא עם אוטומטי, ומאוד נהניתי לנהוג עליו, חוץ מהתיבה העצלה, אך שמעתי שבB4 יש ביצועים דיי מלהיבים עם הגיר הידני (אותו גיר ומנוע 2 ליטר) ולכן הוא מומלץ מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
, לכן המנוע היחסית חלש של המאזדה (105 כ"ס, כמו המנוע 1.5 של סובארו) דווקא דיי זריז..)

.

זריז?

לא נראה לי, סתם נותן תחושה של זריז (רעש + תזוזות מאומצות), בפועל האוטו עגלה.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

מה הסכום שאתה רוצה להוציא?

הורידו את המחירים של הסדרה 1 (BMW). עכשיו המחירים הם החל מ178 אלף, לפני הנחה.

אם בא לך באמת חווית נהיגה מעולם אחר (אחר מהעולם שמוזכר עד כה), לך על זה:)

פורסם

אם אתה מתלבט בין גיר ידני לאוטומט - זה אומר, שעדיין אין לך את זה.

מה גם, מי שמחפש הנאה מנהיגה מלבד זה שכמובן יבחר בגיר הידני, גם לא מתעניין רבות על ירידת ערך.

• תוכן חדש...