Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! מבקש מידע על הונדה האצ'בק שנים 98-00.

וכמה צריכת הדלק ביחס לליטר?בנוע 1400 וב 1600

והאם המנוע 1600 יותר טוב מה1400 ?(לעיר של עליות חדות)

פורסם

תעשה חיפוש, לגבי 1.6 פרסמתי נתוני פרוספקט בזמנו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן חיפשתי לפני העלתי נושא חדש!

אבל כל אלה שדיברו הרוב דיבר על גיר אוטו' ואני מדבר על ידני!

והשאלה הספציפית:האם המנוע 1600 עדיף על ה1400? (כי למשל בגולף זה עדיף כי המרכבה של הגולף כבדה)

האם 1400 יצרוך יותר דלק בעליות בעיר מאשר ה1600?

בבקשה תעזרו לי כי שהרצתי חיפוש לא קיבלתי תשובות ספציפיות!(יכול להיות שלא חיפשתי מספיק טוב)

פורסם

מנוע 1.6 בשנתונים המדוברים יש לו 125 סוסים ויחסית הוא מאוד חסכוני, מנוע 1.4 יש לו רק 90 סוסים. אני חושב ש-1.6 עדיף בכל מקרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כפי שאני מכיר בארץ יש קופה 2 דלתות, הצ'בק 3 דלתות וסדאן 4 דלתות.

פורסם
מנוע 1.6 בשנתונים המדוברים יש לו 125 סוסים ויחסית הוא מאוד חסכוני, מנוע 1.4 יש לו רק 90 סוסים. אני חושב ש-1.6 עדיף בכל מקרה.

מדובר במנוע D16Y8

127 סוסים, ולא 125.

ל1.4 ישנם 93 סוסים.

אך מדובר במנוע מאוד מאוד נמרץ וחזק.

קח לתשומת לבך שקשה מאוד למצוא סיוויק האצב'ק שנת 97+ ידנית ועוד 1.6.

פורסם

קח לתשובת ליבך שבשנים 96-99 (וחלק מ 2000) היבואן מכר רק מנועי 1.4 בהצ'בק, כל האצ'בק שתמצא עם מנוע 6.1

היא או בייבוא אישי (בודדות) או מושתלות.

פורסם

אני לאחרונה עברתי מ156 2 ליטר להאצ'בק ידנית 98.

ואני יכול לציין שהנחיתה די רכה בכל הקשור לביצועים.

כשנוסעים על דבר כזה לא מאמינים שזה 1.4, הוא מושך ממש טוב.

והוא שקט יותר מה1.6, מאוד חסכוני.

אה ואם אתה רוצה גג וג'אנטים אז משלמים הרבה מעל למחירון.

פורסם

אז בעצם מה שאני מבין עד כה, זה שה1400 גם חזקה ויכולה ליסוע טוב בעליות (כי אני גר בעיר של הרבה עליות חדות). וגם שאין בעצם האצ'בק 5 דלות !! ומזה סדאן?

פורסם

אתה מחפש הונדה סיוויק לא הונדה האצ'בק, האצ'בק זה לא דגם של הונדה אלא תצורת מרכב, או בשפה פשוטה - הצורה של האוטו.

האצ'בק זה רכב ש"אין לו בגאז'" והחלון האחורי מחובר לדלת של הבגאז' - לרכב כזה יש 5 דלתות או 3 דלתות.

סדאן=4 דלתות ואוטו "עם תחת"

קופה= דלתות.

תמונה אחת שווה 1000 מילים?

סדאן:

98.Honda.Civic.LX.LowEmVehicle.f3-4.500.jpg

האצ'בק:

IMG_2181.jpg

קופה:

084260.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חחח כן את זה הבנתי רק את הסדאן לא ידעתי איזה דגם זה !! וחיפשתי האצבק 4 דלות ועכשיו שאני מבין שאין אז ניראה לי שאני יאלץ לוותר על הרכב (אבל למה נידמה לי שראיתי כבר האצ'בק עם 4 דלתות??)

• תוכן חדש...