Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום , בקשר למערכת בפורד פוקוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

יש לי פורד פוקוס מודל 2005 וקיבלתי אותה עם רמקולים 25 וואט ומוטבע עליהם סמל של פורד.

הרדיו דיסק שיש אצלי באוטו jvc - kdg125.

בהתחלה לא אהבתי את האיכות וגם שהייתי מגביר אז שהווליום היה על 30 כבר הרמקולים היו מזייפים לגמרי.

מי שיודע בפורד פוקוס וגם לבעלי המאזדות יש מידה מעצבנת של רמקולים 5X7 ואין כל כך מבחר אז קניתי זוג של JBL

ב550 שח.

האמת שחשבתי שעכשיו אוכל להתפרע עם הווליום בגלל שיש להם 60 רמסים אבל כבר בשלושים כמו בקודמים יש לי רעשים וכנראה שזה גם הורס את הרמקולים וחבל....

מישהו יכו לעזור ולייעץ לי מה לעשות?

אני מוכן להשקיע עוד 1500 שח כדי לשמוע כמו בן אדם.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1,500 הוא תקציב מכובד למגבר 4 ערוצים פשוט ואיכותי שיענה על צרכיך.

בצע חיפוש והמלצות בפורום על מגברים שיכנסו בתקציב הנ"ל. תמצא הרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר לזה. המידים של הרכב אומנם 25W מוצהרים אבל אצלי הם ישבו על 150RMS זמנית אצלי ולא הייתי פחות מנדהם. הם פשוט הפציצו כמו מטורפים. תחשוב על לחבר אותם לניסיון על הקרוס של הJBL כשתקנה מגבר...0אם לא הבנת זה השיפור הגדול ביותר שתקבל)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תודה לכם חבר'ה על העזרה...

נתחיל להתעניין במגברים....

לMR.SUB- נחמד לדעת אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קראת את הכללים*** דווקא לא החזקתי מהם ישר רצתי לקנות JBL...

מקסימום נזרוק תJBL (=את ה) ונחזיר אותם : - )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה רמקולים קנית 5*7 קומפוננט? או רגילים?

אם רגילים תחזיר אותם ותחליף לקומפוננט 6.5 ותעשה טבעת.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...