Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי שמש-איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש משקפי שמש של פירמות יוקרתיות, לא אמיתיות.

לפני שנה-שנתיים אני זוכר שהיו מוכרים כאלה בקופסאות עם הפירמה רשומה עליהן (גוצ'י ,פראדה,דולצ'ה גאבנה וכו' ).

היום נשראו רק משקפים ללא פירמות,או מקסימום פירמות כמו TLV ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע.

אפשר עדיין להשיג משקפי שמש של פירמות יוקרתייות מזוייפות?

מי שלא נעים לא לכתוב כאן,יכול לכתוב לי בה"פ מקסימום.

8)

פורסם

אני מקווה שלא מדובר במטרה של ייבוא ומכירה כי אתה תתעסק באש במידה ותעשה זאת.

בכל אופן ישנם המון סינים שמייצרים זיופים לדגמים אמייתים ברמת איכות גבוהה מאוד, בתחומים נרחבים החל מביגוד להנעלה ועד למשקפיים שעוני מותג ועוד.

ישנם אתרים כאלו ואחרים ברשת של כל מני חברה שמוכרים בכמויות כמובן.. פשוט צור איתם קשר ובקש להזמין דוגמית, הם יחייבו אותך סכום זעום וזהו.

אבי.

פורסם

להתעסק באש מאיזו בחינה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה שנקרא INFRINGEMENT :)

אם זה ל"שימוש עצמי" לא הייתי ממש ממליץ ללכת על משהו שאתה אפילו לא יודע אם יש לו דבר מינימלי כמו מסנן קרינה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכוונה היא לשימוש עצמי וממש לא להתחיל למכור את זה...

מדובר בזוג או שניים מקסימום.

פורסם

אם כך נסה מה שאמרתי לך, או נסה להשיג באיביי ממקומות כמו תאילאנד וכד'...

שים לב שכמו שליביו אמר לך אם אין לזה מסנני קרינה מה שיקרה זה שבגלל שהעין תבחין בפחות אור אז האישון יפתח יותר ולמעשה יכנסו יותר קרני שמש לעיניים מה שעלול לגרום לנזק בעתיד.

אבי.

פורסם

אתה מחפש לקנות בשביל למכור או לקנות לעצמך?

כי אם אתה מחפש בשבילך ראיתי מבצע באופטיקה הלפרין בפ"ת - קנה זוג קבל 2 חינם

אני לא צוחק ויש מבחר גדול :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בשווקים מוכרים משקפיים ללא תג אופנה.

אני זוכר שהביאו פעם סטוק של משקפיים שאפילו נמכרו כגנובות,אבל עם תג של החברות היוקרתיות.

אם מישהו יודע איפה משיגים כאלה,אשמח לשמוע.

פורסם

אם כבר הזכירו משקפי שמש יש את חברת X-RAY שמבטיחה 100% הגנה מקרני UV

מה שמפליא זה שהם עולות 50-60 שקל, הייתכן הדבר?

מישהו יודע אם יש אמת בדברי החברה?

Toyota Yaris TS

פורסם

אז תקנה משקפיים ב50 שקלים תסובב איתם קיץ שלם בכל שעות האור בחוץ ותן לנו הבחנה רפואית ושלך עצמך על איך היה להיות איתם עונה שלמה בשמש.

ב50 שקלים אין משקפיים טובות שיסננו מקרני השמש, הם אפילו הורסות את העיניים! אני לא מבין מה הבעיה לקנות משקפי שמש איכותיות שיחזיקו כמה שנים. מילא עוד לרצות לקנות גנוב, אבל זיוף? זה לא נעליים שעון חולצה או חולצה, אלה משקפיים, ולהשתמש בכאלה שלא עברו בתקנים המתאימים זו ממש סכנה לעיניים.

FEREZ אמרת שיש מחקרים שצצים כל הזמן שאומרים שמשקפיים ב50 שוות למשקפיים ב500? תראה לי מחקר מקצועי אחד. אל תזרוק סתם דברים לאוויר. אנשים עוד יאמינו לך.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...