Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, אני בן 17, חדש פה באתר, מטורף על מכוניות ובעיקר רכבי שטח.

לפני מס' חודשים קראתי ב"הגה בשטח" כתבה על "היחידה לנהיגה מבצעית". יחידה קרבית שמועברים בה קורסים לנהיגה על האמרים.

אני מעוניין לשמוע עוד על היחידה הזאת, ומי שיש לו עוד פרטים לתת לי/אתרים להפנות אותי יעזור לי מאד! תודה!

פורסם

לא קראתי את הכתבה

אבל בעיקרון (לפחות בזמני) יש את ה"חמישייה" שהם החברה הרכובים עם האמרים

כמו שיש מחלקה 7 לדוגמא שאלו המרגמות

כלומר זו לא יחידה בפני עצמה אלא חלק מגדוד

הכשרות לנהיגה מבצעית היו בבה"ד 20 בצריפין,ובבאליש בדרום אם אני זוכר נכון

אח"כ אל"ת - הכנה לפני תעסוקה בצפון (לא אציין שמות של בסיסים) שמתרגלים בין היתר התקלות על גדר המערכת לדוגמא

ואל"ת בשטחים

אני לא רוצה לפרט כאן אבל זה בכללי מה שהיה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני מכיר כמה חבר'ה שהיו\נמצאים ביחידה הזאת, או באחת ממש דומה לה.

אבל הם הגיעו דרך יחידות מובחרות (דרך מגלן, דובדבן ושלדג), שם איתרו אותם ועשו להם קורסים שונים, והם הפכו להיות הנהגים של הצוות שלהם.

יש לי עוד כל מיני פרטים, אני לא יפרט אותם, כי לא מומלץ לפרט אותם ברשת.

אם אתה ממש רוצה להיות שם, אתה צריך להיות ממש שפיץ, ולהגיע דרך היחידות המובחרות, או דרך פרוטקציות.

הכי טוב, תנסה להתקבל ליחידה מובחרת, ומשם כבר יאתרו אותך (וגם תתרום קצת למדינת ישראל...).

בהצלחה!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...