Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קדילק קונברטבל לשיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונין לימצוא קדילק קונברטבל (גג ניפתח) של שנות 1975-1980 נוסעת לשיפוץ בעצמי אם יש למישהו מידע

או יוכל לעזור לי למצא אחת כזו אשמח מאוד שיודיע לי

אני פשוט שבוי בקסמה ומענין אותי רק קדילק וקדילק וקדילקקקקקקקקקקקקקקקקק.

גם עם ידוע על נוסעת (או עומדת) אשמח לקבל מידע אפילו לא קונברטבל

תודה לכול מעמץ ומידע

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

שלום לך!!

מעוד יפה שאתה מחפש קאדילק גג נפתח משנת 1975 עד 1980

אולי תעשה קצת שיעורי בית ותגלה ששנת האחרון של יצור רכב אם גג נפתח בארה"ב בכלל ובקדילק בפרט היתה 1976

ורכב משנת 75-76 נדיר מעוד

אז אני הייתי מחפש יותר מה שקיים

יש יותר סיכוי שתצליח!!:lol:

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

שפע של קדילקים בארה"ב הן בשנתונים והן במבחר מצבים ומחירים - רק תבחר !

יש באיביי ובלוחות הרכב.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

תודה על המידע

בגלל זה בדיוק אני מבקש מידע מיודעי דבר

זה מכניס את הרצונות שלי לפרופורציות עם ידע וכן עם יש עוד מידע אני מבקש לקבל (עם אני לא טועה ראיתי שיש קדילק קונברטבל עד שנת 81 באתר בארה"ב)

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
תודה על המידע

בגלל זה בדיוק אני מבקש מידע מיודעי דבר

זה מכניס את הרצונות שלי לפרופורציות עם ידע וכן עם יש עוד מידע אני מבקש לקבל

נכון לא קיים משנת 77 עד שנת 82

• תוכן חדש...