Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרכב ספורטיבי וצעיר ,3 דלתות

הדרישות ,מנוע 1600 חסכוני בדלק ,והתקציב 30-40

יש לציין שחשוב לי שלאוטו יהיה כוח

דרך אגב אני אופנוע ,ולפני 3 חודשים עשיתי תאונה ובלת ברירה אני עובר למכונית,וכי לפצות על העובדה שאני לא רוכב על אופנועים ,אני צריך להנות מהאוטו

איזה אוטו אתם ממליצים

פורסם

ממליץ לך ליבדוק את האופציה של הפונטו HGT ,למרות שהמנוע הוא 1800 הרכב יחסית לרכבים אחרים בקטגוריה גם חסכוני בדלק וגם האחזקה זולה יחסית(הרכב קבוצה 2) הרכב מאובזר בנדיבות וגם מתאים לתקציב שלך.

פורסם

יונדאי קופה נראה לי עונה לדרישות שלך (פרט לנפח המנוע, 2 ליטרים) אך לא נראה לי תמצא כמעט רכבים עם נפח מנוע 1.6 שיענו לדרישות שלך.

מה בדיוק ספורטיבי בקולט או בסיוויק? (אלא אם כן סיוויק TYPE R שלא תיכנס לתקציב שלך).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יונדאי קופה כמה דלק היא צורכת

עם משפרים את הסיוק זה לא יכול להיות אחלה אוטו ספורט?, שתבינו אין לי מוסג במכוניות ,אני עד עכשו ההיתי על 2 גלגלים ולפעמים על אחד :)

פורסם

עוד פרט חשוב שלא צינתי ,המהירות הסופי לא עושה לי את זה ,מספיק לי שיגיע ל130-140 אני אוהב פתיחות מהירות ושיהיה לאוטו כוח ,הכונה שיגיע מהר ל120 ואחרי זה לא ממש משנה לי

פורסם

אתה מודע לכך שעל רוב הכבישים נסיעה על 130-140 לא חוקית?

מבחינת תאוצה וצריכת דלק, סיויק זו אופצייה הכי טובה, בתקציב שלך אפשר לקנות עם מנוע VTEC 125 סוסים. בתקציב שלך אפשר למצוא אחת בערך 97 - 2000. יש אחת למכירה ידנית שנת 2000 ב-42K עם 156K ק"מ ביד 2, מודעה מספר 3789278 . למען הסר ספק, לא מכיר את הבן אדם ולא יודע מה מצב האמיתי של אוטו שלו, הוא מירושלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אופל טיגרה עונה על הדרישות של צעיר, 1600, 3 דלתות, חיסכוני ומחיר.

לגבי הספורטיביות אותו דבר כמו היונדאי קופה...

פורסם

הרבה דברים לא חוקים מה הדגם של הסיוק שאתה מדבר עליה ,וכמה דלק היא צורכת

לגבי האופל ,היא אמינה? ,מה צריכת הדלק שלה ??

תודה רבה לכולם

פורסם

תודה רבה לכולם

האמינות של הרכבים האלה תלויה באיך טיפלו בהן במשך השנים. יכולה להראות אמינות מופלאה ויכולה גם להוציא לך את החשק לנהוג עליה.

בממוצע אפשר להגיד שההונדה תיהיה אמינה יותר אבל כל שאר הפרמטרים הטיגרה עדיפה.

צריכת הדלק היא בערך 1:13 משולב.

פורסם

תודה רבה לכולם

אני בזמנו פרסמתי נתוני פרוספקט של סיויק 1.6 סדאן, הדגם שיצא אחרי שפיץ. היא מאיצה 0 ל-100 בפחות מ-9 שניות וצריכת דלק מעולה. תעשה חיפוש, אני בטוח שתמצא את אותו שרשור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הסיוויק תהיה אמינה יותר מהטיגרה.

לדבר על כל סוג של רכב שסביר להניח עבר לא מעט התעללות, ולא מעט ידיים בעניין אמינות, זה דבר בלתי הגיוני בעליל.

יש דבר אחד חשוב:

לבצע בדיקה קפדנית וכוללת לפני הרכישה ולקוות לטוב.

• תוכן חדש...