Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה יש לנו מחשב חדש.

מדובר במעבד ארבע ליבות עם כח עיבוד מספק כדי להריץ סימולציות גרעיניות, אבל עיקר עיסוקיו מתמצים בהצגת עמוד הבית של YNET ובהרצת המשחק הנפלא Need For Speed - Porsche unleashed שיצא לשוק בשנת 2000...

אין לי הרבה (או בכלל) זמן פנוי, ולכן אני צריך משחק שאפשר לשחק בהמשכים, או שכל מטלה (כמו למשל מירוץ) מסתיימת תוך מספר דקות.

משחקי נהיגה זה מצויין, משחקי FPS כמו הטירה הנאצית זה גם מעולה, וגם משחקים כמו C&C (אני מתנצל מראש אם יש כאן ילדים שאין להם מושג על מה אני מדבר).

אז מה לקנות ? (כן, קראתם נכון. לקנות).

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Half Life 2.

הוא כבר ישן, אך דורש מערכת הפעלה חזקה יחסית, אפשר לשחק בהמשכים - והוא פשוט מעולה.

פורסם

RBRB , זה משחק כבד? הלפטופ שלי מטיס אותו ב1280 על 800 כשהכל על הכי גבוהה (בלי פילטרים) בצורה חלקה לגמרי , והוא אפילו לא כולל כרטיס מסך יעודי.

ארנון , כדיי לא לדכא אותך , איזה כרטיס מסך יש לך? (אם התשובה היא לא 8800 כלשהוא ומעלה / 9600 מאנוידייה או 3850 ומעלה מATI - תחסוך לך את עוגמת הנפש של לגלות שהמחשב שלך בלי כרטיס מסך חזק לא יותר מדי מוצלח עם משחקים פשוט שחשובים הרבה יותר ממעבד 4 ליבות שאולי יכול לחשב פיצוח גרעין בזמן מינימאלי , אבל לשימושים ביתיים כפולי ליבה עדיין עדיפים)

אם התשובה היא - אחד טוב (ולא איזה 8600 או משהו ONBOARD):

נהיגה - RACE DRIVER: GRID - ביחד עם אחיו למנוע COLIN MCRAE: DIRT , האחד משחק מרוצי GT מצויין , השני משחק ראלי מצויין.

שניהם דורשים כרטיסים גרפים רציניים למדי - אבל בהחלט יוציאו ממך כמה וכמה קריאות התפעלות (והרבה קללות כשתגלה שקשה לנהוג בהם , במיוחד בלי הגה)

FPS: המשחק הכי מתקדם גרפית בתחום - CRYSIS , כבר מראש , גם עם כרטיס גרפי חזק - אל תצפה להפעיל אותו על המקסימום - זהו אחד המשחקים הכי כבדים שנכתבו וגם מחשבים עם כרטיסי מסך המתקדמים ביותר מגלים שיש צורך בכל טיפת ביצועים כדי להריץ אותו חלק , אבל הגרפיקה - שוב , מדהימה.

עוד אופציה טובה וקלילה יותר (אם אתה אוהב את הסיגנון , אני ממש לא) יהיה COD4

בקשר לC&C - יצאה לא ממזמן תוספת לאחרון , לא רעה וגם הC&C האחרון בעצמו לא רע.

עוד אופציה מעניינת דומה - SUPREME COMMANDER.

אם תוכל להגיד לנו בדיוק מה קנית , נוכל יותר להתאים את המשחקים למפרט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יריץ סוליטר , אפילו חלק.

חבל שהמחשב אבל לא מאוזן במיוחד.

יש סיבה מיוחדת לכזה מעבד חזק? (במיוחד שהכרטיס מסך לעומתו לא כ"כ) , אתה מדבר על מעבד של 4 ומשהו אלף ש"ח לעומת כרטיס מסך של 700.

כדאי היה גם לקחת 4 גיגה זיכרון , עם ויסטה במיוחד וישומים כבדים - אתה בהחלט תעבור את ה2 גיגה.

ועדיין ד"א , התשובה שלי נשארת זהה , מהמשחקים שנתתי לך - הם ירוצו לא רע , אבל הכרטיס מסך מגביל אותך ולא ממש תוכל לשחק עם כל האופציות דלוקות.

אני מקווה מאוד שהמחשב הוא תחנת עבודה שעושה NUMBER CRUNCHING רציני ביותר , כי למכור כזה מעבד למשהו שלא זקוק לו מפורשות זה פשוט פשע.

אישית , אם זה מחשב ביתי - ועדיין יש אופציה להחליף חלק מהרכיבים , הייתי משנה את המעבד לQ9450 (הרי המעבד הוא ממש לא מה שמגביל אותך) , משדרג ל4 גיגה זיכרון ולפחות ל9800GTX.

בכסף שנשאר הייתי קונה עוד דיסק קשיח , עושה מערך רייד בין הדיסקים כדי להכפיל את הביצועים (דיסקים קשיחים הם האלמנט האיטי ביותר במחשב מודרני שמתקדם בקצב הכי איטי , מערך רייד עושה נפלאות) ועדיין , אני בטוח שתשאר עם עוד זיכוי מכובד.

כמובן כל זה בטל אם אתה באמת חייב את העוד הפרש הזה בכח עיבוד.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מכיוון שאני עובד באינטל, עלות הרכיבים היתה מעט יותר מאוזנת. :-)

במבחני ביצועים שבדקתי לפני הרכישה ראיתי ש- 9600 איטי ב- 10-15% לעומת 8800. זה נראה לי הפרש קטן מספיק כדי להצדיק את החסכון הגדול בכיס.

על המחשב מותקן XP וזה ישאר כך ככל שזה תלוי בי (מתעב את ויסטה).

מערך Raid אכן יהיה (בחרתי במיוחד לוח אם עם תמיכה באופציה).

אני מבין ש Crysis לא נראה טוב על XP כפי שהוא נראה בויסטה. כבר מבאס.

פורסם

counter strike ,

6 שנים ולא נמאס.

קריסס ממליץ גם.

hellgate - london

לפי דעתי אחד המשחקים היותר מוצלחים, מעניינים, מחדשים, כיפיים שיצאו בזמן האחרון

תריץ עליו חיפוש בגוגל, שווה כל שקל.

בנוגע לטירה הנאצית.

יש enemy territory חביב למדי גרפיקה ממש לא משו, משחקיות כיפית ומגוונת.

ויש את החידוש בעל הגרפיקה המפציצה

ENEMY TERRITORY : QUAKE WARS

יש גם

warrock.

ואיך אפשר בלי ,

WOW -WORLD OF WARCRAFT

וכשבא לחזור לילדות,

MU ONLINE

וזה בערך כל המשחקים שאני משחק בהם עכשיו =]

פורסם

RED ALRT 2

עם כל התוספים והעידכונים

עדיין יש משחקי רשת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

armed assault

או operation flashpoint הותיק

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אני ממליץ על רטרו.

עזוב אותך מארבע ליבות וחזור למקורות. לא לאחד אלוהינו אלא ל-Pacman. אשתי קנתה לקטנה ג'ויסטיק עם מספר משחקים ותיקים ואין כמו לרדוף עם ריבוע אחרי שני ריבועים אחרים ולקרוא לזה מירוץ מכוניות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את קריסיס לא הייתי קונה. מדובר במשחק שמעמיס שסתם גוזל משאבים מהמערכת בלי סיבה ממש מיוחדת. לדעתי הגרפיקה ב

Call of Duty 4

הרבה יותר יפה, והמשחק עצמו הרבה יותר טוב.

(כמו כן, הוא לא מעמיס יותר מידי על המחשב

משחק אסטרטגיה מומלץ:

Company of Heroes - Opposing Fronts

פורסם

משחק מרוצים למחשב עם רמת תאימות גבוהה מאוד למציאות, אפשרות למשחקים קצרים בני מספר דקות (רק מהניסיון שלי לרוב לא תשחק פחות מחצי שעה רצוף) ואפשרות מצוינת למשחק ברשת - LFS (כנס לאתר http://www.liveforspeed.com), תוריד את הדמו, נסה קצת ובסוף קנה את המשחק המלא - לא יקר.

כמובן שבלי הגה המשחק כמעט מיותר. לי יש את לוג'יטק דרייבינג פורס פרו (עלות של כ-900 שקלים). אם אתה רוצה להתפרע קנה G25 (סביב 2000)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

C&C החדש.

ותחכה שייצא GTA4 ל-PC

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחכה די הרבה בינתיים כנראה , כי אפילו לא הכריזו שהולכים להוציא אותו למחשב, אבל באמת GTA4 אחלה משחק ,

אני אמשיך לשחק אותו עכשיו , עשית לי חשק.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...