Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכל המבינים, כרגע יש לי מחשב די עצלן עם כרטיס מסך מהמהפכה התעשייתית וזכרון של 256,

יש לי הזדמנות להביא במחיר טוב מעבד דואל קור E2180, עם לוח עם פשוט של אביט או משהו בסגנון וג'יגה זיכרון 667 וכרטיס מסך מובנה, מחשב כזה יזיז בצורה נורמלית LFS או ניד פור ספיד למיניהם ? אין לי בעיה גם לרדת טיפה ברזולוציה במשחקים פשוט נמאס לי שיותר משנה וחצי שנתיים אני כבר לא משחק...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המפרט שאתה מדבר עליו נחשב ירוד מאד במונחים של היום, קח בחשבון. לא מכיר את דרישות הLFS.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

יש סיכוי ש-LFS ירוץ עליו סביר - זה משחק שממש לא דורש הרבה גרפיקה. אתה יכול פשוט להוריד את הדמו ולנסות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחשב הנוכחי שלי הוא P4 2.66 עם כרטיס מסך של 64 וזיכרון של 256... התוספות שציינתי לא יריצו משחקים הרבה יותר טוב ? אם לא איזה לוח+זכרון ומעבד שהם המינימליים שכדאי לקנות כדי לעבוד עם משחקים כאלה ? ואני מתכוון ללוחות עם כרטיס גרפי O/B אין לי כל כך תקציב למשהו יותר נורמלי... שוב לא מצפה למשחקים מי יודע מה כולה ניד פור ספידים וLFS...

לצורך העניין הגרפיקה בLFS דיי נתקעת במחשב הנוכחי...

פורסם

ה LFS הדמו מגביל מתישהו?

יש אותו באימיול?

עריכה:

לא משנה מצאתי אותו באימיול .

מקווה שיעבוד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אין לו תקופת זמן מוגבלת לפי מה שאני יודע אבל הוא מוגבל בכך שלא כל המכוניות פתוחות לשימוש, לא כל המסלולים ואם אינני טועה אז גם אי אפשר לשחק ברשת...

פורסם

יצא משחק נהיגה חדש GRID אומנם לא מדמה נהיגה אמיתי אבל משחק מרוצים מספר 1.

הרבה יותר טוב מסדרת NFS הרבה! גרפיקה מצוינת, משחק מהנה מדמה תנאי כביש אמיתיים. אפשרות נהיגה במכוניות פורמולה,לה מאן,מכוניות שרירים, וכו' מגוון עצום של מסלולים. מומלץ! אני התמכרתי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3552412,00.html

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הורדתי את ה GTR 2 אבל אני לא כל כך מסתדר איתו למרות שהוא בדיוק כמו LFS.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מתעלק על השרשור,

רוצה המלצה למשחק טוב עבור המחשב הנייד שלי.

נתונים:

ASUS F8, מעבד T8003 2.4 Ghz ליבה כפולה,3 GB RAM,כרטיס מסך NVIDIA 9300M, אין בעייה של מקום בכונן הקשיח.

אוהב משחקי אסטרטגיה בסגנון של C&C GENERALS וכדומה,וכן משחקים כמו CALL OF DUTY.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נראה לי שאתה מתכוון בדיוק הפוך :-P

רוני, יותר מדי נהיגה מונוטונית על אותו מסלול, שוב, ושוב, ושוב.

מצד שני בMW יש לך משטרה, ועיר ענקית להתחרע אליה. לקראת סוף המשחק ברמה הכי קשה, היו לי מרדפים של 30-40 דקות שבסיומם הייתי צריך לנגב זעה קרה.

חוץ מזה הדגנרטים העיפו את הmotion blur מיד אחרי MW, וזה אחד האלמנטים שנותנים את ההרגשה של המהירות במשחק והופכים אותו להרבה יותר מהנה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

גם אני אתעלק על השרשור

אתם ממליצים לשחק את grid עם הגה? יש לי הגה רוטט של לוג'יטק אבל אני מתעצל להרכיב אותו (למצוא את החלקים שפזרתי בארונות, להדחף מאחורי שולחן, להעביר את כל החוטים, למצוא תנוחה נוחה :oops:)

פורסם
מתעלק על השרשור,

נתונים:

ASUS F8, מעבד T8003 2.4 Ghz ליבה כפולה,3 GB RAM,כרטיס מסך NVIDIA 9300M, אין בעייה של מקום בכונן הקשיח.

תודה

מה רע ב C&C 3?

"ai motoare capul doare"

פורסם
מתעלק על השרשור,

נתונים:

תודה

נסה Company of heroes. נדמה לי שככה כותבים. משחק טוב למי שאוהב את הז'אנר הזה של C&C.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...