Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית גג לקבריולט שלי - אפשרי?

ilovemini
שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יצא לי לחשוב על זה לאחרונה הרבה וחשבתי

האם אפשר לבנות גג מפיבר למיני קבריולט שלי ? את הקורות תמיכה יש לה כי אחרי הכל מסתבר שהיא נולדה עם גג שתחת ידיו של הפלסטיקאי ( או במקרה שלנו הפחח) הפך לקבריולט , הגג עור שלי במצב רעוע ואני לא מוצא אף אחד שיעשה לי חדש כזה .

אשמח לשמוע תגובות הצעות ובעד ונגד .

השיקולים שלי הם :

אטימות הגג בחורף פיבר לעומת עור

עמידות החומר במהלך השנים

והאם, במידה ואמצע מישו שיהיה מוכן לבנות אחד כזה במחיר שלא ידרוש ממני למכור את המיני כדי לממן , יהיה אפשר לעשות אינטגרלי שבקיץ ירד לאחסון ובחורף יחזור חזרה מה אתם אומרים ?

תמונות עם גג ובלי

p3240004zm0.jpg

מיני טנדר

p3240008we1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יותר פשוט יהיה למצוא מיני בלי רשיונות ולקחת לה את החלק החסר של הגג ולרתך אותו?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יותר פשוט יהיה למצוא מיני בלי רשיונות ולקחת לה את החלק החסר של הגג ולרתך אותו?

הבחור רוצה גג שניתן לפרק...

ל ilovemini ניסית לבדוק אצל רפדים המתמחים בגגות?

כמו שזה נראה בתמונות הבעיה היא מתיחה של הגג (הוא פשוט גדול מדיי), אולי הבעיה בכלל במסגרת שמחזיקה את הגג.

כמו כן תראה אם התאימו לך גומיות אטימה מסביב לגג...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...