Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להשקיע סכום נחמד במערכת. חשבתי לעצמי - למה צריך קומפוננט, אני משקיע ברכב של ההורים (סיויק סדן 06), אני מוצא את הקומפוננט מספק לוליום סביר. הדבר היחידי שחסר לי זה התדרים הנמוכים שאין מה לעשות חייבים סאב וופר בשבילהם, לא כך?

אני חשבתי לעצמי והגעתי למסקנה שבתכלס אני רוצה בומים ורציתי לבקש ממכם כי אני לא מבין כל כך (בלשון המעטה) במגברים ורמקולים וחשמל(למרות זאת אנלא טמבל חחח). יש מצב שאני יביא 2 סאבים של 12 אינץ' ומגבר אחד לשניהם או 2 מגברים בשבילהם במחיר של 6K-7K? ועוד שאלה -המערכת חשמל הרגילה תספיק ברכב?

והכי חשוב האם זה ייפעל טוב עם הפאנל או איך שלא קוראים לזה ?(החלק שאחראי על המערכת, רדיו דיסק במכוניות נורמליות, פשוט בסיויק זה כזה בילד אין), זתומרת האם תיהיה לי שליטה על הסאב דרך שם ? כי יש שם אפשרות של שמע זתומרת לשחק עם הבאס והטרבל..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקרונית מערכת החשמל אמורה להספיק וכדיי לשלוט על הסאבים תצטרך לחבר מנחת ליציאה של הרמקולים האחוריים כך שאתה מוותר על הרמקולים מאחורה.

פורסם

צחי אפשר פירוט טיפה, סליחה על הבורות. אודה לך אם תתן לינק או משו כזה בינתיים אני מחפש בגוגל בכל זאת... תודה מראש

פורסם

גם אני רוצה מערכת כמו שלך. אחלה בחירה!

בתור מערכת ראשונה, נראה לי אתה לא תחליף שום דבר וכבר הגעת לסוף השדרוגים!

העיקר, תבוא למפגשים כדי שנשמע :)

פורסם
אממ... טוב חיפשתי באתר הזה ומה דעתכם :

שניים כאלה

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=864311

ואחד כזה :

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=701205

סה"כ הערכה גסה שלי 6-6.5K כולל התקנה לא?

אין צורך להוציא 6K מספיק 4-5 סאב אחד כזה יפרק לך את האוטו מגבר והתקנה הכל ביחד אמור לעלות בסביבות 4 וחצי

IBIZA 20vt

פורסם

אתה הולך לשים 2 סאבים עצבניים ביותר בלי להחליף ולהגביר בכלל את הקומפוננט?

חוץ מבאס לא תשמע כלום :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
למה ?

האבוק 2200

סאנדאון 1500 עולה 2800 הייחד אני משוכנע שהוא יוציא דיל טוב

וזה פחות יקר מהתקציב שהוא רצה

אתה צודק שזה פחות מהתקציב אבל שכחת התקנה, חיווט פשוט לא יספיק במקרה הזה

IBIZA 20vt

פורסם

חחחח שאני אקנה את העסק הזה ויפעיל אותו, מבטיח שאני יבוא להראות חחח

אבל לפני זה, אני רוצה 2 בכל מקרה. בשביל היופי ובשביל העוצמה. חשוב לי מאוד התדרים הנמוכים בעוצמה גבוהה, אני רוצה להרגיש תדרים נמוכים בצורה חזקה. אז המגבר הנ"ל יחזיק 2 סאבים כאלה? וכתוב שם שלא צריך שדרוג של מערכת חשמל, אני מקווה שזה נכון ולא חרטא...

ולזה שאמר שאני צריך להחליף תקומפוננט, אחי אני מבסוט עליהם, 6 רמקולים יחסית איכותיים (יחסית לסטוקים) עושים תעבודה נכון להיום. לפי מה שאני יודע (תקן אותי אם אני טועה ותסביר בבקשה) ברגע שהם לא ייצטרכו להתמודד עם תדרים נמוכים הם יגיעו לוליום גבוהה מאוד וייצרו מערכת טובה יחד עם סאבים איכותיים לא כן?

• תוכן חדש...