Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס - דגם 2008 TREND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מומלץ לקנות דגם טרנד. השוק מוצף במכניות כאלו מליסינג, וירידת המחיר בהתאם.

דגם טרנד X יותר נעים ומאובזר, ותקבל את רוב הפרש הכסף חזרה במכירה, ובקלות רבה יותר מהנ"ל.

באתר של פורד בארץ יש פירוט מלא ומדוייק על ההבדלים בין הדגמים.

http://www.ford.co.il/category/CarFocus

מסכים לגמרי עם נר4.

דגם טרנד X הוא נדיר בארצינו וכל מי שרוצה לקנות פוקוס קודם כל מחפש דגם טרנד X פרטית.

כשהוא מתייאש, הוא קונה דגם טרנד מליסינג :-D.

לגבי התוספות של X , מדובר במערכת שמע יותר משוכללת של SONY הקוראת MP3 עם 8 רמקולים (במקום 6), מזגן עם בקרת אקלים במקום מזגן מכני, חישוקים קלים (מגנזיום) עם צמיגים 205/55/16 במקום חישוקי פלדה עם צמיגים 195/65/15.

בנוסף לכך, לטרנד X הספקה הרבה יותר מהירה ומבחר צבעים עשיר יותר.

לגבי ההפרש - ההפרש בין הדגמים נשמר בדר"כ באחוזים, אבל לפחות תהנה מהתוספות :-P

פורסם

כשבדקתי לפני שנה שנתיים, נדהמתי לגלות שלפי לוי יצחק, מאזדה 3 בגרסת ליסינג עולה כמעט אותו הדבר כמו הגרסה הפרטית המאובזרת יותר. הפרש של כמה מאות שקלים על מכונית עם שש כריות אוויר לעומת שתיים, בקרת אקלים לעומת מזגן, וחישוקי סגסוגת קלה לעומת חישוקי פח.

אני בטוח שמדובר בטעות, ולא בניפוח מלאכותי של ערך גרסת הליסינג, לטובת מאזני חברות הליסינג.

פורסם

אז ככה, בשישי הייתי בסניף והזמנתי את הרכב. שוב בדקתי את כל הדגמים וראיתי שההבדל (עבורי לפחות) בין הדגמים הוא מזערי ולכן בחרתי ב - TREND, מאוזבר, נראה מצוין ובהחלט מתאים לי.

השאלה שלי היא כזאת, הנציג מכירות כתב בחוזה שהמועד הגעה הוא סוף אוגוסט והוא הסביר שזה נכתב ליתר ביטחון כדי שהוא יעמוד בהבטחה שלו אבל אמר שזה בהחלט יכול להיות גם בסוף יולי.

הוא אמר שהוא יצר הזמנה "פקטיבית" על פורד פוקוס חדשה 5 דלתות (כי המשלוח הקרוב שמיועד להגיע יכיל רק את ה - 5 דלתות) ואז כעבור כמה ימים הוא משנה את ההזמנה ל - 4 דלתות וככה רוב הסיכויים שישחררו לו מכונית אחת שהייתה מיועדת להגיע לליסינג. האם שווה ללחוץ עליהם במידה וזה לא יצליח?

כי מרוח הדברים הבנתי שזה אפשרי וסה"כ מדובר בהקצאות שניתנות לשינוי.

פורסם

הקומבינה שהוא עשה לך הגיונית. הסיבה היא שהוא לא יכול לבצע את ההזמנה כשהרכב לא מופיע במערכת (אפילו על אונייה).

אתה רק צריך לבדוק שכשאתה משלם את כל הכסף (לפני שמשחררים מהמכס), ההזמנה שונתה לרכב הנכון.

תתחדש

פורסם

קודם כל תודה.

לגבי ההזמנה, אולי לא הסברתי כראוי את מה שהסוכן הסביר לי בסוכנות.

הוא קודם כל ציין שכל חודש מגיע משלוח של הפורד פוקוסים וכל מי שאומר אחרת פשוט לא יודע או משקר. אז לפי מה שהוא אמר הבנתי שהמשלוח שאמור להגיע בסוף יולי סגור ולכן כביכול ההזמנה שלי היא מהמשלוח של סוף אוגוסט.

כדי לקצר את זמן ההמתנה הוא אמר שאולי יצליח להוציא רכב אחד שכבר הוזמן (ע"י חברות ליסינג) לסוף יולי ע"י אותה הזמנה פקטיבית ושינוייה מיד לאחר מכן, הוא אמר שכאשר מדובר ברכב אחד אפשר יהיה להוציא מאחת ההזמנות של חברות הליסינג רכב אחד כי מדובר בהזמנות של מאות מכוניות.

האם הבנתי אותו נכון ומה הסיכויים שאכן אקבל את הרכב בסוף יולי?

פורסם

קודם כל תתחדש

דבר שני אי אפשר לדעת,מה הסיכויים,אבל יש סיכויים,בכל מקרה תציק לסוכן שעשה לך את ההזמנה כשהאוניה מגיעה,האם הוא אמר לך את התאריך שהמכוניות מגיעות לארץ?

פורסם

קודם כל תרים טלפון מחר בבוקר,שיתנו תאריך מדוייק,שלא ימשכו אותך באף עד אוגוסט ובסוף תישאר עם הזמנה על רכב 5 דלתות בסוף אוגוסט,צריך להיות עם היד על הדופק

יש סיבה מיוחדת לזה שאתה לוקח 4 דלתות ולא 5?

פורסם

בדקתי שוב בעותק החוזה שניתן לי. רשום שתאריך ההגעה הוא ה - 28/7/08.

*המועד המשוער להגעת הרכב לארץ בכפוף לתנאי ההזמנה הינו: 28/7/08.

ולמטה הוא "תיקן" את ההזמנה מ - 5 דלתות ל -4 (בגלל ההזמנה הפקטיבית).

אז פשוט ללחוץ עליהם למרות שכמו שציינתי, הסוכן אמר שיעשה כל מאמץ על מנת לשחרר רכב מהמשלוח של סוף יולי.

ואני בחרתי ב - 4 דלתות ולא 5 כי זה נראה לי מתאים יותר לרכב ולי. לא בגלל סיבה מיוחדת.

פורסם

תשמע על טעם וריח אתה יודע את ההמשך.

אני לאומת זה לא הייתי מוכן לקחת 4 דלתו ורציתי רק 5

בכל מקרה רק להציק להם כשיהיה יותר קרוב לעניינים,כרגע אם התכנון הוא רק לעוד חודש פלוס,אין הרבה מה לעשות אלא אם כן יש מצב שהם מביאים לך רכב מהמשלוח של החודש הזה.

בכל מקרה אם אתה לחוץ על האוטו וזה לא משנה לך אתה יכול לקבל את ה-5 ללא בעיה וללא המתנה על כך ארוכה.

פורסם

או.קיי, תודה על התגובות.

יש לי שאלה בנוגע לביטוח ולמיסים השונים.

אם יש רכב אחד כבר בבעלותי (מודל 95') אז כדאי לרשום רכב שני על שמי או לרשום על שם מישהו אחר? אשתי לדוגמא.

האם יש הבדל על תשלום מיסים וכו'? כי הבנתי שאם לדוגמא אני לא רושם את בתי הבכורה בבעלות על הרכב ואז מעביר לה אותו אז היא נחשבת כיד שנייה כבר או משהו כזה.

איך הולך החוק ומה כדאי לעשות במצב שכזה?

פורסם

העברת בעלות במשפחה נחשבת בתור יד,אבל במידה והרכב בתוך המשפחה פשוט אין טעם להעביר בעלות,מה הבעיה שהרכב יהיה רשום על שמך?

פורסם

במקרה כזה אין בעיה. אבל אפשר לדוגמא שהבעלות תהיה על שם שלושה אנשים במשפחה? ואז כלל לא תהיה בעיה, נכון?

השיקול מלכתחילה הוא שאם אני אהיה הבעלים של רכב שני אז התשלום על האגרות יהיה גדול יותר. זה נכון או שזה בכלל לא משנה אם אני הבעלים של רכב אחד או שניים מבחינת אגרות או מיסים או משהו כזה.

• תוכן חדש...