Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס - דגם 2008 TREND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה כזה אין בעיה. אבל אפשר לדוגמא שהבעלות תהיה על שם שלושה אנשים במשפחה? ואז כלל לא תהיה בעיה, נכון? אפשר, אך הוספה של אדם נוסף לרישון הרכב (שאינו בעל/אישה) משמעותה יד נוספת!

השיקול מלכתחילה הוא שאם אני אהיה הבעלים של רכב שני אז התשלום על האגרות יהיה גדול יותר. זה נכון או שזה בכלל לא משנה אם אני הבעלים של רכב אחד או שניים מבחינת אגרות או מיסים או משהו כזה- ממש לא משנה, התשלום עבור האגרה הינו לכל רכב בנפרד.

.[/quote]

עידן...

Black Nissan JUKE TEKNA

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי. תודה רבה על התשובה! זה היה מידע חיוני עבורי.

ואפשר באמת לרשום רק את האישה לבעלות על הרכב מבלי שזה יחשב כיד נוספת? מה עם ילדים וכו'? (בעלי רישיון כמובן וכו') למרות שכמו שכתבו כאן באשכול אין משמעות למי הבעלים אם הרכב בתוך המשפחה. כן?

פורסם

סליחה על ההודעה הנוספת אבל אין אפשרות לערוך.

בסוכנות יש אפשרות בתוספת תשלום לרכוש עוד דברים, אז אשמח אם תעזרו לי.

*מערכת אזעקה קוברה מס' 22 - 1790 ש"ח. האם זאת מערכת איכותית או כדאי לרכוש לבד ולבקש מהם להתקין אותה? ומה בכלל הביטוח הסטנדרטי למכונית חדשה דורש?

*גלאי רוורס - 1290 ש"ח. האם זה הכרחי ברכב חדש? הביטוח מחייב? הכרחי באמת או שסתם מדובר בצעצוע?

פורסם

תבדוק בחברת ביטוח שבה אתה הולך לבטח מה הדרישות מיגון לרכב הזה.

לפי זה תחליט אם אתה מעוניין במערכת אזעקה,ברכב שלי מותקנת אזעקה של קוברה מס 22,והיא מגיעה עם לוח מקשים+נעילה/פתיחה של הרכב מהמפתח המקורי,הרמת חלונות זהו משהו מקורי שישנו ברכב כך שאינו תלוי במערכת אזעקה או קודן שיש ברכב,כשאני בדקתי בחברות ביטוח הישירות לגבי הדרישות מיגון לרכב הזה,הן דרשו קודן רגיל שעלותו כ-350 ש"ח,בסופו של דבר ביצעתי ביטוח דרך חברת ביטוח רונביט שעובדת עם דלק מוטורס ומתחייבת לחלקים מקוריים חדשים ותיקון הרכב במקרה של תאונה במוסכים מורשים בלבד,והם דורשים את הרזעקה הזאת של קוברה.

אין לך מה להילחץ לגבי האביזרים,כל עוד הרכב לא בארץ ולא שילמת את הכסף עליו והוא שוחחר מהמכס אתה תמיד יכול להוסיף ולהוריד אביזרים לרכב,המלצה שלי תעשה בדיקה לגבי עלויות הביטוח ותעשה את השיקול שלך,כמובן שתבדוק מה הדרישות ביטוח לרכב ומה העלות שלהם בכל מקום שאתה בודק בו.

לגבי גלאי רוורס,בפרוש לא משהו שחברת ביטוח דורשת,מדובר באביזר נוחות שמוסיף המון לנסיעות ברוורס ומדובר בגלאי שמצפצף כשאתה מתקרב להפרעה כלשהי מאחוריך,מהירות הצפצוף מגבר ככל שאתה מתקרב יותר למכשול,הגלאי עובד רק כשהילוך רוורס משולב,אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

לגבי בעלות על הרכב,אין שום סיבה הגיונית לרשום את הרכב על כל המשפחה,מספיק שאתה או אישתך תהיו בעלים יחידים,שוב שיקול אישי לא משהו מעבר לכך,גם כשאתה מוכר את הרכב יותר נוח כי לא צריך יפוי כח ודברים כאלה בשביל לבצע העברת בעלות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובה.

קודם כל, התקשרתי שוב לסוכנות וכצפוי הם עידכנו אותי שהרכב צפוי להגיע בסוף אוגוסט ולא בסוף יולי.

האם שווה להתמקח ולנסות בכל זאת לזרז את התהליכים או שזה חסר סיכוי?

בנוגע לאזעקה, איזו אזעקה מומלצת באמת לרכב חדש? עפ"י מה שאני מבין אזעקת הקוברה נחשבת ליקרה כאשר ציינת שאפשר לקנות משהו טוב גם בשליש מחיר. דעתך?

פורסם

הביטוח דורש קודנית או קודנית עם עלוקה (שזהו ניתוק נוסף) וזה תלוי בחברת הביטוח.

הקודית מונעת הנעה של הרכב,אבל בשום מקרה אינה אזעקה,אם חשוב לך שתהיה אזעקה ברכב אז האופציה של קוברה לדעתי הכי טוב,גם בגלל שהאזעקה מותקנת במצר היבואן ויש לה 3 שנות אחריות,וכנ"ל גם לא תקבל התערות מהיבואן בגלל התקנה לא מקצועית של כל מיני חאפרים שלא יודעים מה הם עושים וגורמים לנזקים וקצרים ברכב.

אני קיבלתי את האזעקה של קוברה מס 22 במתנה עקב כך שרכשתי אחת משתי מכוניות האחרונות בעלות מנוע 2 ליטר מהדגם הקודם (לפני המתיחת פנים) כך שהשיקול של רכישת האזעקה לא עמד על הפרק.

מאחר וכבר יש לי את המערכת אוכל להמליץ עליה בחום,מדובר באזעקה שמתחברת למחשב של הרכב,והתפעול של המערכת מתבצע מהשלט המקורי של הרכב,כמו כן ישנו קודן במותן ברכב,כך שהמיגון עומד בכל הדרישות של כל חברות הביטוח ואפילו יותר.

לגבי ההספקה,לפי הבירור שלי בסוכנויות לפני כשבועיים היה ניתן לקבל רכב דגם TREND בהספקה כמעט מיידית(משלוח של יוני) אבל מדובר ברכבי 5 דלתות בלבד,והיצע הצבעים כמובן היה מוגבל ביותר,לגבי ה-4 דלתות עקב הבישור הרב במדינה שלנו ל-4 דלתות שלא מובנת לי כלל וכלל ישנה המתנה של כ-3 חודשים בדרך כלל לפחות מכמה חברים שרצו להזמין פוקוס בליסינג ונאמר להם שישנה המתנה ארוכה של לפחות 3 חודשים

הצעה שלי שקול שוב האם מתאים לך 5 דלתות בגלל שישנה אולי אפשרות לקבל אחת לפני הזמן הספקה של ה-4,ושקול אולי דגם TREND X שאומנם יקר יותר,אבל גם מאובזק יותר ומיועד לשוק הפרטי ויתכנו זמני הספקה עדיפים או אולי שילוב של TREND X ו-5 דלתות,שווה בדיקה בסוכנות לגבי האפשרויות לצורך ביצוע ההחלטה.

פורסם

גם אנחנו הזמנו פוקוס 2008 דגם "ליסינג" מחכים כבר כמה חודשים אמורה להגיע אוטו-טו ,

אפשר לדעת האם קיבלת הנחה מסויימת ו/או לפחות הטבות ?

כמה ימי עסקים יש בהזמנה שלך עד לאספקת הרכב מיום הגעתו ?

בהזמנה שלנו שמתי לב שכתוב 17 ימי עסקים מלאים , לא פחות ולא יותר .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

תמיד רשום לפחות 14 יום מלאים בחוזה,הכל תלוי ב"לחץ" שישנו תאותה העת בניר צבי,בדרך כלל כשמגיע משלוח יש להם הרבה מאוד עבודה

פורסם

תודה על התגובות ,

דרך אגב יש אפשרות לקבל את הרכב בסוכנות בה הזמנו ( חיפה ) ולא לנסוע למתקן ?

בנוסף אני אשמח לקבל כמה שיותר "טיפים" בנוגע לתשלום הסופי ולמסירה .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

לגבי קבלת הרכב, אנחנו הזמנו את הרכב מהסניף ברעננה ואיש המכירות אמר לנו שאת הרכב נקבל בסניף, ז.א ברעננה ולא בשום מקום אחר. אני לא בטוח שזה המצב לגבי כל הסניפים בארץ לכן שווה לך לברר באופן פרטני.

לגבי שאר השאלות שלך, אני מאמין שיש כאן אנשים שיש להם ידע וניסיון בתחומים האלה ויוכלו לענות לך.

פורסם

אי אפשר לערוך את ההודעה הקודמת ושכחתי להוסיף משהו...

בהצעת המחיר של דלק מוטורס הם מציעים דיבורית 3200 Bluetooth ב - 1590 ש"ח!

מה כל כך מיוחד בה שזה שווה את המחיר הגבוה יחסית?

אשמח אם מישהו שיש לו את הדיבורית הזאת יפרט או מישהו שמבין בתחום.

לא הבנתי ממש במה היא שונה מדיבורית רגילה.

פורסם

זאת דיבורית BLUETOOTH עם מסך,מסתנכרנת עם הטלפון,ניתן לראות על המסך את כל השיחות האחרונות שבוצעו במכשיר,ואת האנשי קשר,ז"א החיוג מתבצע מהדיבורית ולא מהמכשיר,השמע הוא מהמערכת שמע של הרכב,ז"א שומעים בסטיראו וכמובן שהמערכת מתנתקת בזמן השיחה,כמובן שניתן לסנכרן מספר לפונים עם הדיבורית,במידה וישנם מספר נהגים הדיבורית זוכרת לפי מיטב זיכרוני עד 5 מכשירים שונים

השמיעה מאוד איכותית בשני הכיוונים.

לדעתי אם אין צורך אין טעם לקנות הכל שיקול כלכלי כאן,דיבורית יקרה יחסית אבל מאוד איכותית,מקבלים אחריות של 18 חודשים על הדיבורית

• תוכן חדש...