Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזו כתבה!

מי המשוגע שהתראיין ועוד השוויץ שהוא השקיע 50K בפורד?!?!?!? מה זה פה? חדרה?

ולגבי האיש הבלתי מזוהה עם הדגל בסוף המסלול - לא ידועים עליו פרטים מלבד זה שיש לו פטמה מנירוסטה, נכון? מעניין מי זה.

פורסם
איזו כתבה!

מי המשוגע שהתראיין ועוד השוויץ שהוא השקיע 50K בפורד?!?!?!? מה זה פה? חדרה?

ולגבי האיש הבלתי מזוהה עם הדגל בסוף המסלול - לא ידועים עליו פרטים מלבד זה שיש לו פטמה מנירוסטה, נכון? מעניין מי זה.

בעל הפורד הוא אלי חן ... מנוע COSWORTH ... והוא בנאדם שלא מתלהב במה שיש לו , להפך הוא במקרה עבר שם והוא לא מתפאר במה שיש לו...

פורסם

תראו איזה יופי !! הנה האוטו של אורן , חונה שם ליד האמפרזות מאחורה !!!

אתה סלבריטי !! עכשיו תוכל למכור את האוטו בשנייה !!! חחחחח ... ציצים עליך !!!

אהה ... דרך אגב , מישהו יודע איפה החביאו את הדגל ?? הבחור שנופף בו דחף אותו לאיזה רכב או שיח ונעלם !! אם המשטרה תמצא את הדגל זה ממש לא יהיה נחמד שהיא תגלה שצוקי היה אחראי על הנפנוף הבלתי חוקי !!

אוייש ... שיט !!! המשטרה קוראת בפורומים !! חשפתי את צוקי שנפנף בדגל !! OOOOPPSS I DID IT AGAIN ... חחחחח ....

צוקי ... U CAN RUN BU TU CANT HIDE !!!

חחחח ... אני לא חושב שיש שוטר שמסוגל לכתוב את השם שלו ( יוסי - לצורך העניין ... ) בלי 4 שגיאות כתיב , ובלי שהחבר שלו יתקן את השגיאות של החבר שלו בעוד 4 שגיאות ...

כנראה שהם הביאו שניים ממש מחוננים שקראו באתרים ... אחד קרא , השני כתב ... והיה עוד עולה חדש שתרגם להם את הכל ... פלגמטים ... :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

עין כחולה יעשו הכל כדי להפסיק את זה ! אבל זה בחיים לא יפסק.. ולדעתי זה רק מתחיל .. :) .. וזה מכפיל את עצמו ..! מבחינת מכוניות, אנשים שמתענינים בנושא וכו'..

אבל נדמה לי אלי חן אמר, שאם יבנו פה מסלול מירוצים והוא יהיה מוכן לשלם כדי לעלות עליו ולרדת מהכביש..

הגיוני שזה אולי יתן להם שכל ???

והם סוף כל סוף יבנו פה איזה מסלול ויאללה יהיה להם שקט !!

לא יצטרכו לבזבז כמה אלפי שקים בשביל להרים מבצע כזה ויהיה קצת יותר כסף למדינה.. :/.. !

מבחינת מכוניות, אנשים שמתענינים בנושא וכו'..

תראו משהו נחמד :) !

I AM AN ANTI-COP JOIN ME

320040_18.jpg

(התמונה והכתובית הולכים ביחד)

ומי יתן והמדינה הזאת תקבל שכל... וסוף כל סוף השיפורים ויו חוקיים .. ויפתח מסלול מירוצים ... !!

QuickSilver הפלת אותי מצחוק ..

חחחחחחחחחחחחחח

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אני עכשיו מדמיין את השוטרים הסמויים קוראים את התגובות.

הפורומים צריכים להיות פורומים פרטיים וסגורים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם אני קראתי את הכתבה בידיעות אחרונות...

קודם כל בדף הראשי פצחו בשלל כתבות על התדרדרות הנוער בישראל: "אונס ילדה בת 16", "ילד בן 16 שדרסו אותו בגלל סיגריות", "בעיות הימורים אצל בני נוער", וכמובן "מירוצים ב 200 קמ"ש..."

המשפט שהצחיק אותי במיוחד:

"רמז לכך שהפעולה המשטרתית הצליחה להרתיע ניתן למצוא בהודעה של אחד הגולשים בפורום, שנחקר בסוף השבוע: "בקיצור, חבר'ה, לפי דעתי העסק נסגר. אני מפסיק להתעניין"

פורסם

"רמז לכך שהפעולה המשטרתית הצליחה להרתיע ניתן למצוא בהודעה של אחד הגולשים בפורום, שנחקר בסוף השבוע: "בקיצור, חבר'ה, לפי דעתי העסק נסגר. אני מפסיק להתעניין"

אורן?

:roll:

פורסם

כן כן זה שלי .. הוצא מהקשרו כמובן ... דובר על החציוניות בלבד שכן אינני מתכוון להמשיך לנסוע עם רכב שמושך את העין אלא רכב שלמראית עין יהיה סטנדרטי לגמרי... אבל ... מים שקטים יחדרו עמוק מאוד ;) (לא לירן .. לא החדירות שאתה אוהב..)

פורסם
כן כן זה שלי .. הוצא מהקשרו כמובן ... דובר על החציוניות בלבד שכן אינני מתכוון להמשיך לנסוע עם רכב שמושך את העין אלא רכב שלמראית עין יהיה סטנדרטי לגמרי... אבל ... מים שקטים יחדרו עמוק מאוד ;) (לא לירן .. לא החדירות שאתה אוהב..)

אילו חדירות?

חדירות מחבלים? (אני צנחן אז אתה יודע...)

חדירות וואגנליות ? ( לא בשבילך ,יש מישהי ...)

:wink::roll:

בוא אורן תיקח את הראלי האיימתנית שלי , היא אפילו לא עניינה את השוטרים והבוחנים

שעברו בין המכוניות... אני מוכן לקחת את ה205...

פורסם

המשפט שהצחיק אותי במיוחד:

כן, גם אותי הפשיטה נורא דיכאה. אני חושב לשרוף את הלנצ'יה, כדי שהיא לא תיפול חס וחלילה לידיים של מישהו שייהרג בה ברייסים. ואני אהפוך לאזרח נורמטיבי. אני אפסיק עם השטויות. אקח את עצמי בידיים. אעשה משהו עם החיים שלי - אולי אפילו אתנדב למשמר האזרחי.

מישהו יכול להלוות לי כמה לירות לכרטיסיה של אגד?

באמת. הפשיטה הזאת שינתה את חיי. הוציאה אותי מחיי הפשע והרשע. תודה לכם - שוטרי ישראל! תודה!

בברכה - אישפוז.

פורסם

בקשר לפרסום אתר MAX-TUNING זה נכון, ניסיתי להיכנס היו שם בסביבות 240 משתמשים...

רוצים לשמוע משהו מצחיק...

המורה שלי (שלא משחרר אותי מן השיעורים שלו, למרות שקיבלתי כבר רישיון) לחינוך תעבורתי, אמר שבני הנוער לוקחים את המכוניות של ההורים שלהם למפגשים ומתחרים בהם ...המכוניות שעליהם הוא התכוון: SUBARU IMPREZA STI, פורש ומשופרות שהשקיעו בהן טונות של כסף.

הלוואי ולי היו הורים כאלה. :lol:

• תוכן חדש...