Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרגע קראתי את הכתבה. הרוב שם שטויות אבל שני דברים מעניינים:

1. איזה יופי של פרסום יש למקס טיונינג... אני מוכן להתערב שעכשיו תהיה שם כניסה גדולה פי כמה... משתלם להיות מזוהים עם רייסים :wink:

רוני

ובאמת לא היה ניתן להכנס לפורום היום, היה מאוד כבד... יותר מ 250 גולשים בו זמנית.

גם ככה האתר שלהם כבד ובקושי נכנס אז חיכיתי כ4-5 דקות לפתיחת הפורום שלהם.

פורסם

שים לב שזה 250 גולשים באתר, לא בפורום (שם זה הרבה פחות). אבל הפורום שלהם באמת מאוד עמוס ונופל הרבה פעמים, מוזר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יופי של פירסום . כמו הילד בן ה14 עם החצקונים וההרפס בפה שהתראיין בערוץ 1

ג`אנטים ג`אנטים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ג`אנטים ג`אנטים

כן הילד הזה מיצג אותנו..... ממש....

אני בטוח שהוא יקבל רשיון הוא יקנה איזה פיאט פונטו 86 ויעשה צלחות כמו מ**ר ... כל הכבוד לערוץ 11 על זה שהוא חיפש אנשים לראיון.... :?

המשך יום נעים!

פורסם

בקיצר..

אתמול היתה כתבה על הנ"ל בחדשות ערוץ 2 והבנתי שהורידו מלא רכבים מהכביש חוץ מה205 של א**ן, על מי עוד מדובר???

ומה יעלה בגורלם של אלה?

פורסם

ג`אנטים ג`אנטים

כן הילד הזה מיצג אותנו..... ממש....

אני בטוח שהוא יקבל רשיון הוא יקנה איזה פיאט פונטו 86 ויעשה צלחות כמו מ**ר ... כל הכבוד לערוץ 11 על זה שהוא חיפש אנשים לראיון.... :?

נראה לך שלמי שמוציא רשיון ישר יש כסף לפונטו 86? זה רכב נדיר, אפילו לפיאט לא היו כאלו!

ואת מי רציתם שיראיינו? רוב הרציניים מעדיפים לשמור על דיסקרטיות. בגלל זה תמיד תופסים לראיון את המתלהבים שרוצים להרגיש חלק מהסצנה, אבל חוזרים הבייתה על אופניים...

פורסם
ואת מי רציתם שיראיינו? רוב הרציניים מעדיפים לשמור על דיסקרטיות. בגלל זה תמיד תופסים לראיון את המתלהבים שרוצים להרגיש חלק מהסצנה, אבל חוזרים הבייתה על אופניים...

אני חייב לציין שהילד הזה היה מבחיל בצורה קיצונית. אני אשכרה נבהלתי כשראיתי את פרצופו המחוצקן על 29 אינץ', במיוחד עם ההרפס הנוראי הזה בפה - צריך להיות דביל אמיתי בשביל לרצות שככה יזכרו את ההופעה שלך בטלוויזיה - עם בלוטה מוגלתית סגולה בגודל המכתש הגדול תקועה באמצע השפה העליונה שלך, כשזבובים מרחפים סביבה בעליצות.

שלא לדבר על הזבל שיצא לו מהפה, מזל שרוב הסיכויים שאף אחד לא הקשיב לו - כולם היו עסוקים בריצה היסטרית לשרותים בשביל להקיא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חייב לציין שהילד הזה היה מבחיל בצורה קיצונית. אני אשכרה נבהלתי כשראיתי את פרצופו המחוצקן על 29 אינץ', במיוחד עם ההרפס הנוראי הזה בפה - צריך להיות דביל אמיתי בשביל לרצות שככה יזכרו את ההופעה שלך בטלוויזיה - עם בלוטה מוגלתית סגולה בגודל המכתש הגדול תקועה באמצע השפה העליונה שלך, כשזבובים מרחפים סביבה בעליצות.

שלא לדבר על הזבל שיצא לו מהפה, מזל שרוב הסיכויים שאף אחד לא הקשיב לו - כולם היו עסוקים בריצה היסטרית לשרותים בשביל להקיא.

רוני

:mad::mad::mad:

למה אתה שופט לפי מראה חיצוני??? :evil::evil::evil:

אולי יש לו לב טוב? :hihi:

העיקר האופי :!:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...