Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה היא 6 בבוקר, ואני קורא עיתון ידיעות אחרונות.

"משחק מסוכן"

"אלומת אור ממסוק שחג מעלינו...רצנו כמו מטורפים לרכבים וניסינו לברוח... אך לשווא" , כך מתאר אחד המשתתפים במירוצי המכוניות הבלתי חוקיים את הפשיטה המשטרתית הגדולה.

בעיתון מצולם המפגש בפ"ת, כולל הכביש שבו התחרו האנשים.

התמונה מצולמת בזמן מפגש!!! מבניין גבוהה מאוד שכנראה בו התחבא צלם.

כמו כן מצולמת תמונה, כן כן ! מצולמת תמונה של הפורום של מקס' !!!

שבה נאמר כי הולכת להיות פשיטה ביום חמישי ואזהרה לא להגיע.

מתחת לתמונה רשום: "זהירות, משטרה. מתוך אתר האינטרנט של נהגי המירוצים"

ישנו צילום של "השלל המשטרתי" כמו שרשום. עשרות מכוניות במגרש סגור.

מגוון ציטוטים:

"רמז לכך שהפעולה המשטרתית הצליחה להרתיע ניתן למצוא בהודעה של אחד הגולשים בפורום, שנחקר בסוף השבוע: "בקיצור, חבר'ה, לפי דעתי העסק נסגר. אני מפסיק להתעניין". "

"הם צילמו עם זום כזה שאפשר לראות את החיוך של הנהג בזמן הנהיגה, מתאר בפורום של האתר אחד הנהגים שנלקחו לחקירה ושוחררו"

"מידי שבוע היו מגיעים בין 300 ל-400 בני אדם לתחרות"

"בקצה המסלול עמד אדם עם דגל של מירוצים וסימן את סיום המירוץ"

סהר.

pshita.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

LOL

איזה הגזמות...

עוד מעט יגידו שיש גם רישומים לאנשי המרוצים מי הכי חזק,מי הכי מהיר,ומי הכי עשיר.

WTF?

איש עם דגל מרוצים...ועליו מתנוסס מגן דוד :lol:

פורסם

כל הכתבה שם סתם חרטא ברטא !

למעט הצד הימני שבו לפחות כתבו שיש אנשים רציניים ושיפורים במערכות הבלימה עוזרים לרכב ולבטיחות לכאלה ...

בכל מקרה .. הכתבה לא ממש מושקעת ארוכה אבל לא מושקעת.. והמשטרה השקיעה המון !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הרגע קראתי את הכתבה. הרוב שם שטויות אבל שני דברים מעניינים:

1. איזה יופי של פרסום יש למקס טיונינג... אני מוכן להתערב שעכשיו תהיה שם כניסה גדולה פי כמה... משתלם להיות מזוהים עם רייסים :wink:

2. בכתבה משמאל נכתב כי גיא פרילינג אמר שהשיפורים מתחילים באגזוזי לחץ ומסתיימים בעשרות ומאות אלפי שקלים של שיפורים. אני מקווה שהוא לא באמת אמר "אגזוז לחץ" ואם כן אז אודי עציון כנראה לא ממש מבין מהחיים שלו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"בקצה המסלול עמד אדם עם דגל של מירוצים וסימן את סיום המירוץ"

סהר.

באמת?? איפה הוא? מסכן, אני חושב שהוא עדיין עומד שם! מעולם לא ראיתי אדם העומד "בקצה המסלול" עם דגל "של מירוצים" ואם הם אומרים שיש כזה אחד, קודם כל, כל הכבוד לו! עושה מלאכתו נאמנה. שנית, מסלול מירוצים אין בארץ....נראה לכם שיהיה מישהו שמחזיק בקצהו דגל שחמט?!?!?!

אנשים יקרים, אני חושב שיש צורך ביוזמה הפוכה. להזמין את כל אותם הכתבים שכותבים על "מירוצי המכוניות" וכו' לשיחה עם נציגים מהפורומים, אשר כוללים פעילים במפגשים ובפורומים בכדי להסביר להם את הצד שלנו. שיבינו שלעשות כותרות מפלצתיות זה נחמד ואולי מוכר עיתונים, אך הציבור שבאמת אוהב את המוטוריקה בישראל לא מחפש "לעשות רייסים" מול כל העולם ואולי משפר דבר או שתיים במכונית, אך רק בכדי לשפר את בטיחותה ואת בטיחות הסובבים.

מה אתם אומרים, לוקחים יוזמה?

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יוזמה מבורכת ..

אני לא ממש בעניינים של מפגשים ..אבל תמיד מעצבן כי תמיד כותבים את הטענות של צד אחד .. לפחות היום שמחתי לקרוא את ה "ראיון עם צד ג' שהשתתף במפגש" עם המראיין :אודי עציון .

שבו לפחות נכתבו למרות שהן חלק קטן .. אבל זו היתה התחלה לדעתי על מה שבאמת קורה, על המפגשים .. על האנשים הרציניים .. על השיפורים בבטיחות ( אם זה במנוע או בבלמים ועוד ) ..

ממה שהבנתי אתה קורא להזמין כתבים לפגישות ודיונים בפורום -- האם זה נכון ?

יצירת קשר ושכנוע כתבים ללו הוא חלק מהמשימה .. וחלק שני זה להתכונן עם הסברים וטענות כתובות מראש ומוסברות בצורה הטובה ביותר ....

בכל מקרה .. אני בעד היוזמה ( למרות שאיני משתתף במפגשים מסיבות מיקום ) .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
יוזמה מבורכת ..

אני לא ממש בעניינים של מפגשים ..אבל תמיד מעצבן כי תמיד כותבים את הטענות של צד אחד .. לפחות היום שמחתי לקרוא את ה "ראיון עם צד ג' שהשתתף במפגש" עם המראיין :אודי עציון .

שבו לפחות נכתבו למרות שהן חלק קטן .. אבל זו היתה התחלה לדעתי על מה שבאמת קורה, על המפגשים .. על האנשים הרציניים .. על השיפורים בבטיחות ( אם זה במנוע או בבלמים ועוד ) ..

ממה שהבנתי אתה קורא להזמין כתבים לפגישות ודיונים בפורום -- האם זה נכון ?

יצירת קשר ושכנוע כתבים ללו הוא חלק מהמשימה .. וחלק שני זה להתכונן עם הסברים וטענות כתובות מראש ומוסברות בצורה הטובה ביותר ....

בכל מקרה .. אני בעד היוזמה ( למרות שאיני משתתף במפגשים מסיבות מיקום ) .

אני בעצמי כתב במגאזין אוטו וכן בעיתונים נוספים. אם תהיה היענות רצינית מצד חברי הפורומים, אדאג להפגיש את מי שצריך עם מי שצריך...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הכתבה היתה בנויה מחלק מרכזי שתיאר את הפשיטה, ועוד 2 חלקים, אחד מהם הוא ראיון עם אחד המשתתפים והשני הוא הסבר על המכוניות המשופרות.

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

פורסם

דווקא הכתבה לא רעה ביחס לכתבות אחרות

וכמובן ביחס לכתבה הקודת בידיעות אחרונות...

אפילו סידרו את המגרש לפי סוגי הרכב ,אימפרזות לחוד ומכוניות

אחרות לחוד..

נו טוב..

:roll:

פורסם

חארות הם חושבים שזהו הם תפסו אותנו בביצים ולא נבוא יותר למפגשים!!!! זין!

וצריך לארגן לכתב של ידיעות תאונה מה זה השטויות שהוא כותב:

נגרמו אסונות, איפה? מתי???

בסוף המסלול עומד איש עם דגל? מה הוא חי בסרט???

העיקר לזרוק מילים באוויר ולמלא את הכתבה שהעורך יהיה מרוצה!!!

אני הייתי במפגש/פשיטה וממש נדהמתי אפילו מסוקים הביאו כאילו שאנחנו העבריינים המסוכנים ביותר במדינה!! בושה מה שהולך כאן...האירופאים מסתכלים עלינו וצוחקים! ממש מדינת העולם השלישי

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

:)

התקיים מרוץ נוסף, בלתי חוקי - ובאין מפריע...

(חלק מחברי פורום זה ניצפו במקום :-))

http://www.fullgaz.co.il/archive/nov-03/news/sum-sm-rnd4-race.php

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...