Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ לגבי קנייה של אוטו. [מספיקה נקודה אחת בסוף משפט]

בעיקרון אני מחפש אותו [אוטו] ספורטיבי, שיראה צעיר. [מספיקה נקודה אחת בסוף משפט] אני לא מחפש אוטו שאני יתחיל [אתחיל] ללחוץ איתו או בעל ביצועים מיוחדים.[מספיקה נקודה אחת בסוף משפט]

הבחירה שלי זה SLK אבל אני מתלבט מאחר וזה אוטו שמאוד מושך עיניים.

מצד שני רציתי AUDI A3 אבל מסיבות כאלה ואחרות AUDI ירד מאופציות. עומד על הפרק גם BMW 3 קופה.

רציתי לשמוע מכם מה אתם מציעים? או רעיון לאופציות אחרות. [מספיקה נקודה אחת בסוף משפט] אשמח לשמוע תגובות שיעזרו לי להחליט.

תודה

פורסם

זרקת שמות של כמה וכמה רכבים שונים אחד מהשני במספר פרמטרים.

הגדר תקציב, צרכים ורצונות מהמכונית ואשתדל לעזור.

פורסם

מרצדס SLK זה נחמד, אבל לפי דעתי ה-SLR עדיף, גם יפה יותר וגם חזק יותר.

אם כבר מדברים על רכבים כאלה, למה לא פורשה או אודי TT?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עכשיו שאני מביט שוב...

א. לפני כמה זמן התייעצת פה איזה צבע ריפור אתה רוצה לSLK שהזמנת.

ב. בתור מישהו שקונה SLK בסכום כזה היית צריך לדעת עם איזה מנועים הרכב שלך בא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205942

אני לא אומר שאתה משקר..זה פשוט נראה לי מוזר ואני לא מבין מה אתה מנסה להשיג פה.

פורסם

SLK או A3, באמת בחירה קשה.

נסה יותר להתמקד בכדי שבכלל נתחיל לחשוב שאתה רציני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבחינת תדמית, מכונית במעל 200 אלף ש"ח לנהג צעיר לא נראית לא צעירה ולא ספורטיבית, היא קודם כל נראית "אבא קנה לי". זה לא שיש לי שומדבר נגד "אבא קנה לי", כי גם לי אבא קנה (אוסטין מטרו, אבל בכל זאת...), אבל שיהיה ברור מה התדמית העיקרית שתקבל עם מכונית מושכת תשומת לב בגיל צעיר.

עם SLK תקבל את האפקט מלמעלה, בריבוע. לא יודע מה איתך, בעיני זה מאוד לא נעים להסתובב עם "נוצות טווס" כאלו בגיל צעיר. אם הרכב והביצועים לא כל כך מעניינים אותך ששווה לסבול את תשומת הלב בשבילם, במקומך הייתי מחפש רכב שהוא לא פחות איכותי, אבל יותר סולידי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במקומך הייתי מחפש רכב שהוא לא פחות איכותי, אבל יותר סולידי.

מה שמחליף למעשה את "אבא קנה לי" ב-"לקחתי לאבא את האוטו".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש בכל זאת הבדל "קטן" בשופוניות של SLK לעומת גולף, למשל.

תראה, לקחתי לאבא אוטו "לקחתי לאבא" (אלפא 164) ולקחתי לאבא אוטו "אבא קנה לי" (פיאט קופה) ותשומת הלב במקרה השני הרבה יותר גדולה ועוד פחות נעימה. אז בשביל הכיף של לנהוג בקופה סבלתי בשקט (החיים קשים...), אבל מבחינת תשומת לב שלילית זה היה ממש לא נעים. כל טמבל יושב לך על הזנב או משחק איתך בנתיב הסמוך, חכומולוגיות בלי סוף, בדיקת רישיונות בכל הזדמנות ובעיני גם פאדיחה לצאת לדייט עם כזה רכב שופוני (למרות שלי לא היו בעיות כאלו, לא משנה מה הרכב, כי אני לא כזה אטרקטיבי...).

אז זה לא שנמנעתי מלנהוג ברכב בגלל אי הנעימות הזו, אבל זו אי נעימות ואין סיבה לסבול אותה סתם אם בין כה וכה לא איכפת לפותח השרשור מביצועים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא ארד לרמה הנמוכה של חלק מהמגיבים, אגש ישר לעניין...

את האמת שאני באמת לא מחפש מכונית שמושכת עיניים, אני פשוט אהבתי את המכונית.

איזה מכונית צעירה וספורטיבית ובמיוחד- איכותית ביותר אתם יכולים להציע לי? תודה

פורסם
אני לא ארד לרמה הנמוכה של חלק מהמגיבים, אגש ישר לעניין...

את האמת שאני באמת לא מחפש מכונית שמושכת עיניים, אני פשוט אהבתי את המכונית.

איזה מכונית צעירה וספורטיבית ובמיוחד- איכותית ביותר אתם יכולים להציע לי? תודה

חשבת לתת אולי תקציב ?

אתה לא עונה על השאלות ששאלו אותך איך אתה רוצה שנעזור לך ?

בלי קשר - הייתי ממליץ לך על הסיאט לאון FR .

• תוכן חדש...