Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - מישהוא מכיר מקום שמבצע השחמה קלה של החלונות הקדמיים באיזור חיפה? לא מדובר בהדבקת פילם אלא בהשחמה דומה לזו הקיימת בפאסאט וכו' - בטוסון שלי החלונות מאחור מוכהים והייתי רוצה להגיע לתוצאה דומה גם מלפנים. ומה לגבי מחירים? בתודה, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ידוע לך שזה לא חוקי ואתה עלול להסתבך עם המנאייק כן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אפשר מקום שעושה זאת במרכז ?

למשל בטיוטא קורולה החדשה (של אבי) החולונות קצת קהים וזה מצויין , ברור לי שזול זה לא יהיה אבל אמרתי אם אני

מצליח לעשות זאת ברכב שלי זה יתן מראה מצויין (סובארו XT).

תודה .

פורסם

תודה. למיטבידיעתיזכן חוקי אםההשחמה הינה קלה בלבד - ראו למשל את הפאסאט שמגיע עם השחמה (כתוספת, כמובן - אין שם ארוחות חינם) ע"י היבואן הרשמי!

לאחר שיחה עימם, הם עברו לרח' המוסכים 24 בחיפה. לטענתם, אין בעיה של חוקיות והם גם מבצעים השחמות בבונדד למי שמבין מה המשמעות - רכבים חדשים שעוד לא עלו על הכביש.

לגבי המחיר - 2 חלונות קדמיים להשחמה בלייזר ב-800 + מע"מ - יקר או זול?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עשית בסוף?

איך יצא?

אני גם מהאיזור וחושב באותו כיוון.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

בתקנה ישנה הגדרה מדוייקת: חל איסור על הכהיית חלונות קדמיים, שמשת חזית ושמשה אחורית. לא 30%, לא 10% וגם לא 1% אחוז, אסור בכלל!

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום שנסעתי מכיוון נשר לצ'קפוסט, ממש לפני בית ישפאר בפינה של הצומת, יש תחנת דלק של סונול (200מ' לפני הצומת בצד ימין).

בכניסה אליה יש שלט של השחמת חלונות לרכב עם חץ שמורה אל צידה של התחנה. שווה לבדוק אם אתה באזור מה עושים שם וכמה לוקחים על העבודה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לצפונים אני ממליץ על "צל פוינט" בקניון נהריה.

אומנם הדבקה אבל ברמה גבוהה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש בעיה בהשחמת חלונות קדמיים גם עם 30 אחוז!!

החוק אוסר זאת אבל מן הסתם לא יעשו לך כלום לא בטסט ולא שוטרים!!

פורסם

האם אתה ערב לדבריך או שרק זורק מילים לריק ע"ג הפורום?!

האם אתה תרוץ במקום בעל הרכב במידה ויקבל הורדה מהכביש?

האם אתה תשלם את הקנס?

האם אתה תעביר את הרכב טסט מחדש?

האם אתה תחזיר לבעל הרכב את כספו שנזרק לשוא?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...