Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת הנוכחית:

ר"ד : eclipse cd 7100

קומפוננטים: מקדימה ומאחורה MBQ qsc 213

מגבר: נקמיצ'י PA4100.

השידרוג:

חשבתי למכור את 2 הסטים של הקומפוננטחם ולהוסיף עוד כסף לקנות מגבר דואל מונו של DLS A3 וסט הרץ מיילה 160 לקדימה (מאד אהבתי את המיד שלו גם הטוויטרים מאד נעימים ולא חדים). מאחורה ניראה לי מיותר לשים קומפוננט סתם הורס את הבמה במיוחד שמתעסקים עם הטיים קורקשיין .

בקשר לסאב לקנות את ה IDMAX ולחבר למגבר.

בקשר לתקציב אין לי כל כך מושג אבל אני מוכן להוסיף עוד 4000 שקל נוספים על הכסף שאקבל מהמגבר והקומפוננטים.

אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע !!

פורסם

האמת שאני מבולבל לגמריי.

כרגע יש לי 2 סטים MBQ שאני מעוניין למכור. ובמקומם להביא סט היי אנרג'י או מיילה .

בקשר למגבר NAKAMICH PA4100 אני בטוח שהוא לא מסוגל להחזיק סטים כאלו אפילו שהוא מגבר איכותי אבל נותן רק 100 RMS לערוץ האם כדאי לי להשאיר אותו אצלי ? כי בעתיד אני מתכנן בי אמפ ואז אולי אני יוכל לנצל אותו ולחבר אליו את הטוויטרים . ככה שעל הנקמיצ'י יהיו זוג או 2 זוגות טוויטרים (תלוי אם יהיו 2 סטים)

אני יקנה עוד דואל מונו של זטק\ אודיסון \גנסיס \DLS מיד שנייה או חדש (אם אמצא מחיר אטרקטיבי) ועל הדואל מונו אני יחבר סט מידבס ובגישור סאב של IDMAX ולכן אני צריךדואל מונו חזק שיתן בגישור לפחות 700wrms

• תוכן חדש...