Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי לפני מספר ימים סובארו אימפרזה (גראנד לאונה LX) שנת 99. אוטו שכבר היה לי עד לפני שנה ליותר משנתיים.

האוטו עצמו עבר בדיקה וסה"כ הכל בסדר, פרט לדבר אחד שמעט מציק לי.

ברכב הקודם שהיה לי (שוב, אותו רכב בדיוק) שנמכר לפני שנה בגלל בעיות שכאלה, ההגה היה רך ונעים למגע.

ברכב הנוכחי שקניתי, שאני חוזר ומדגיש, זהה בדיוק לרכב הקודם שהיה לי, ההגה קשה יותר.

יש לחץ אוויר תקין בגלגלים וההגה כמובן הגה כוח. הוא מסתובב בצורה חופשית, אך דיי קשה ומעייף לסובב אותו ביד אחת.

איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה זה כבר יכול להיות? זה דבר שמאוד מציק לי ומטריד אותי.

תודה.

פורסם

במידה ולחץ הצמיגים תקין ושטח חתך הצמיגים דומה לזה שברכב הקודם אזי אין לך מה לעשות בנידון.

אני מציע לך להכנס למוסך ולבדוק שמערכת הגה הכוח תקינה (אין נזילות ולחץ השמן תקין) וגם לבדוק כיוון פרונט וזוויות היגוי.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מציע שתלך למכון לעשות כיוון גלגלים (עלות של 100 ש"ח)

אם הכוונה לכיוון פרונט, אז במכון נורמאלי עם ציוד ממוחשב המחיר 200ש"ח+.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסיבות להגה קשה :

לחץ אוויר נמוך בצמיגים

לחץ שמן נמוך במערכת (לבדוק מתיחה של הרצועה)

זויות היגוי לא במידה הנכונה (במיוחד זוויות הקדם גדולות מהדרוש)

מסרק הגה יבש ודליפה פנימית בבוכנת ההגה

חיבורי הגה וחיבורים כדוריים תפוסים (חלודים)

"נהג חלש"

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אליה-סער כתב:

אני מציע שתלך למכון לעשות כיוון גלגלים (עלות של 100 ש"ח)

אם הכוונה לכיוון פרונט, אז במכון נורמאלי עם ציוד ממוחשב המחיר 200ש"ח+.

לא זאת לא הכוונה.

• תוכן חדש...