Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט x162s של רוקפורד ומגבר p150 2 ערוצים 320RMS לערוץ. המגבר על רבע גיין עם חיתוך ב70-80.

הבעיה שלי היא כשיש באס אז שומעים את זה כצליל מוזיקה. זה מאוד מפריע בעיקר כשיש קול. זה נשמע כמו שתדברו למאוור שלכם בזמן שהוא עובד (אני בטוח שכולם עשו את לפחות פעם אחת בחיים).

מה הפיתרון של דבר כזה?

תודה לכולם מראש!

עידן.

פורסם

המוזיקה נשמעת אצלך כאילו אתה מדבר לתוך מאוורר?

אתה בטוח שהכיוונים נכונים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניסית לדחוף פחות וואטים לרמקול?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם היתה קונה אודיו סיסטם,זה לא היה קורא לך:lol::lol:,סתם צוחק,אף פעם לא היה לי את זה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לא הייתי עולה עד 160, אבל 63 זאת נקודה יפה למרבית הוופרים. כנראה שהוופר שלך יורד נמוך מדי, מה שמכניס אותו לקליפינג.

אם אפשר - חתוך אותו דרך ה HU. אם לא אז דרך המגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואתה בטוח שבמגבר הוא לא על flat?

האם יש לך אפשרות לבחור את הסלופ במגבר או ב HU?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא.. הוצאתי את הוופר מהדלת לגמרי לראות אם זה נוגע במשהו אבל זה לא. הוופר המשיך לעשות את זה כשהחזקתי אותו ביד שלי :(

התחלתי לחשוב שאולי הX OVER אשם בכל זה.

יכול להיות?

• תוכן חדש...