Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום דיסק השחזה "9 של מקיטה, מפורק. חלקי הדיסק כללו עוגן חדש ופחמים חדשים מקוריים. לאחר הרכבה הדיסק משפריץ ניצוצות מהפחמים. לא טעיתי בהרכבה וכל החלקים במקומם. אין חתכים חשופים בכבלים הפנימיים למפסק ולפחמים אבל יש רעש חיכוך קל שנשמע מעט בלתי רגיל בין החלקים במנוע (עוגן-שדה) כאשר אני מסובב אותו ביד. מה עלולה להיות הבעיה?

פורסם

לא בהכרח יש בעיה. נתקלתי לא פעם בתופעה ( כששמתי לב לדיסק ולא למה שאני חותך :oops: ) , כל הזמן יש שם ניצוצות.

שילוב של הפחמים והרוטור המסתובב. אם זה לא משהו ברמה באמת חריגה , אני לא חושב שיש עם זה בעיה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לא בהכרח יש בעיה. נתקלתי לא פעם בתופעה ( כששמתי לב לדיסק ולא למה שאני חותך :oops: ) , כל הזמן יש שם ניצוצות.

שילוב של הפחמים והרוטור המסתובב. אם זה לא משהו ברמה באמת חריגה , אני לא חושב שיש עם זה בעיה.

כנ"ל אצלי במקדחה של AEG.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לי דיסק נוסף זהה, מדובר בתופעה חריגה, אני הולך לבדוק אם יש חופש במיסב התחתון מה שנראה לי לא סביר. אני יחזור עם דיווח.

פורסם

אוקיי, הבעיה כנראה נפתרה, הדיסק עובד ללא רעשי חיכוך חריגים אבל עדיין מוציא ניצוצות. בעל מקצוע בתחום, חבר, הסביר לי שזה נורמלי, שקודם מריצים את הדיסק קצת על 110V כדי שהפחמים יתיישבו. ניסיתי בעזרת שנאי תיאום קטן ל110, אבל הוא בעיקר מתחמם ולא מצליח לסובב את הדיסק. בערב חבר שלי יריץ לי אותו.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

• תוכן חדש...