Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם בטוח לבטל DESPUTE ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים עידכון קטן.

המוכר החוצפן הפסיק לענות אפילו להודעות ב DESPUTE, כמו כן הןא העלה את אותו הציוד למכירה שוב ב EBAY.

מה אתם אומרים ,להסלים עכשיו או לחקות עוד קצת?

פורסם

להסלים. עכשיו.

הדולר יורד ואתה מאבד כסף.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה קצת סותר את עצמך...

אם אף פעם לא קיבלת החזר או היית צריך לפתוח despute, למה לבלבל בן אדם במיוחד כאשר מדובר בסכום כסף לא קטן ?

אם הוא ייצא צודק (מה שבטוח יקרה כי החבילה אפילו לא נשלחה), כל הכסף יחזור ישירות אליו דרך כרטיס האשראי.

אני ממש לא סותר את עצמי, אני אומר שאף פעם לא קיבלתי החזר מפייפאל או אי ביי דרך despute (!) אלא דרך פנייה לחברת האשראי. ותפסיקו להלחיץ אותו שאם הוא סוגר את ה despute אז הוא לא יראה את הכסף שלו לעולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ממש ממש מעצבן:evil:

לפני בערך שבוע העלתי את ה DISPUTE ל CLAIM.

הבחור לא ענה עד היום.

היום בבוקר אמא שלי מקבלת טלפון מדואר, לבוא ולקבל את החבילה (וצריך לשלם 35 ש"ח).

אני נוסע לשם ועוד בדרך חושב איך אני הולך לעבוד על אחי.

בקצור אמא שלי לקחה את החבילה, היא נראתה לי מאוד קלה. כמו כן הקופסא היתה ישנה מאוד (והציוד היה אמור להיות חדש).

אני פותח את הקופסא ואני רואה לתדהמתי שבוך החבילה יש.....

סיר ישן ומטונף וגזרים של מגזינים.

עכשיו השאלה מה ניתן לעשות?

יש לי תמונה של מה שקיבלתי.

פורסם

תעלה את התמונות לדיספיוט, תשלח להם מייל פעם ביום לפייפל בדרישה לטפל מידית בעסקה וכמו כן צור קשר כמו שנאמר לך עם חברת כרטיס האשראי לבטל את העסקה בהקדם.

אבי.

• תוכן חדש...