Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופרה 2005 מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי למכירה איביזה קופרה משנת 2005 עם 50 אלף קילומטר יד 2

ראיתי בחיפוש שעשיתי בפורום כי הגיר יכול להוות בעיה מה אתם יודעים בנושא? ואם יש צורך בתיקון בכמה כסף מדובר?

כמו כן הרכב מגיע עם צ'יפ אבסולוט ופילטר אוויר אני לא מבין כלל בשיפורים לכן אם אם מישהו יכול להסביר לי במה מדובר והאם זה מהווה בעיה בבלאי של הרכב או בטסט אני אשמח?

לסיכום האם הרכבים נמכרים בפחות מהמחירון?

שאלה נוספת האם הנתון ההאצה שלה 7.3 הוא ריאלי כלומר האם הרכב מרגיש חזק ונותן לך את המכה בגב(זה מה שהכי עושה ל את זה באוטו)

בתודה לעונים.

פורסם

1. לחלק מהקופרות היה בעיה בגיר- רב הבעיות נתגלו ותוקנו במסגרת האחריות אך יש לבדוק זאת לעומק.

2.תריץ חיפוש על צ'יפ ופילטר- תמצא המון מידע, בגדול אם לקופרה יש צ'יפ אז היא עומדת על בערך 210 כ"ס ולכן נתון ההאצה שלה טוב יותר מ7.3- יותר לכיוון של 6.5 ואכן תרגיש מכה בגב (מה עוד שלפי שאלותיך נסיונך מוגבל....)

3.בטסט לא אמורה להיות בעיה ואכן ישנו בלאי מוגבר ויש לבדוק כיצד תוחזק הרכב.

4.הרכב בשנתון הזה ובנתונים שציינת ובמידה ונמצא תקין בבדיקה יימכר לרב מעל המחירון בשל המחירון הנמוך שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נתון ההאצה הרשמי שלה ריאלי, כן.

המנוע אכן חזק מאוד והרכב נראה טוב.

אבל יש לו כמה בעיות, כמו גיר, הגה ומתלים.

הגיר שלה לא יעודי לדגם הזה, כי אם לגרסת ה-FR

הוא רגיש יחסית לתפעול אגרסיבי ובכלל בעל יחסי העברה ארוכים יחסית,

ובעל תפעול לא מספיק טוב.

ההגה שלה לא אינפורמטיבי וקל מידי.

המתלים שלה מרגישים קשיחים מאוד וזה פוגע מהאיכות הכוללת של הרכב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
1. לחלק מהקופרות היה בעיה בגיר- רב הבעיות נתגלו ותוקנו במסגרת האחריות אך יש לבדוק זאת לעומק.

2.תריץ חיפוש על צ'יפ ופילטר- תמצא המון מידע, בגדול אם לקופרה יש צ'יפ אז היא עומדת על בערך 210 כ"ס ולכן נתון ההאצה שלה טוב יותר מ7.3- יותר לכיוון של 6.5 ואכן תרגיש מכה בגב (מה עוד שלפי שאלותיך נסיונך מוגבל....)

3.בטסט לא אמורה להיות בעיה ואכן ישנו בלאי מוגבר ויש לבדוק כיצד תוחזק הרכב.

4.הרכב בשנתון הזה ובנתונים שציינת ובמידה ונמצא תקין בבדיקה יימכר לרב מעל המחירון בשל המחירון הנמוך שלו.

עידן

קודם כול תודה על התשובה,

אתה צודק ניסיון מעשי רב באמת אין לי והוא מסתכם בחצי שנה על שברולט מאליבו 2006 שדווקא יש לה בעיטה נחמדה בגב , אבל אני נושם מכוניות מגיל 12 לערך.

רציתי לדעת אם יש לך רעיון כיצד אני יכול לבדוק יותר לעמוק את בעיית הגיר, האם בעיה שכזו מתגלה בבדיקה? ואם יש לך מושג כמה צריך להשכיב במוסך במקרה שבעיה כזו צצה.

• תוכן חדש...