Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלוטות' או ספיריט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש באוטו דיפו מבצע כל דיבורית בלוטות' של חברת BURY הכוללת מסך ושלט להגה כולל התקנה, הכל ב500 שקל.

חשבתי לרכוש את ה BURY אבל לאור ביקורת קטלנית למדי באתר זאפ אני שוקל ללכת לכיוון אחר. המשתמשים טוענים על קשיי התחברות, קריאה חלקית-אם בכלל- של ספר הטלפונים של הסלולארי ע"י ה BURYU ועוד. הוא אמנם מיוצר בגרמניה אבל....שווה לבדוק אצל חברים שממש משתמשים במכשיר זה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל כל מי שהוא לא סוכן מכירות או משתמש באוטו לצרכי עבודה ומבצע הרבה שיחות בדרכים...רק BT!!!

יתרונות:

• זול יחסית
  • ורסטילי ויתאים לטלפון גם לאחר שדרוג
  • חלק מהדיבוריות האלו לא מצריכות התקנה מיוחדת ואלו שכן עדיין שומרות על מראה נקי של פנים הרכב
  • ספר טלפונים אחד כולל רשומות של מספרים שחוייגו או שיחות שלא נענו
  • חלק מהדיבוריות האלו מתחברות למערכת הסאונד של הרכב, מניסיון זה מעולה!

חסרונות:

• גוזל סוללה של המכשיר
  • פחות נוח לחיוג מהספיריט
  • ריבוי יצרנים ודגמים שלא תמיד שומרים את איכות מוצר זהה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מבחינת הסוללה יש מטעני 12V מהמצת של הרכב, אני קניתי בזמנו כל מטען ב-12 שקל או משהו כזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ספיריט:

1)בלטות' גומר את הסוללה מאוד מהר(והבעיה שחלק מהדיבוריות של הבלוטות' משתמשות בשקע המצת ולכן אתה לא יכול

להטעין את המכשיר)

2)במידה וכמה אנשים נוהגים על הרכב, ולא לכולם יש בלוטות' במכשיר או לחילופין ישנם אנשים מבוגרים שנוהגים ואין להם

ראש להתעסק עם זה..אצלינו בספיריט יש לכל אחד עוד סים באוטו(קוראים לשירות הזה אורנג' 2 - כלומר אתה מקבל

עוד סים לאוטו) והוא מכניס אותו למכשיר ומתחיל לדבר.

3)לגבי ספר טלפונים ניתן למשוך אותו מהסים

4)לספיריט יכולת שידור/קליטה משופרת, מה שמאור מועיל במהלך נסיעה - בייחוד בכביש מהיר

5)ווליום מאוד חזק

עריכה:

לגבי התקנה, אין צורך בברגים, ישנו מתקן שעולה כ50 ש"ח וחוסך את החורים בשבורד

פורסם

אז תשקיע עוד 15 שקל ותקנה מפצל ליציאת מצת

ואז יש לך מקום גם לדיבורית, גם לפלאפון, ואפילו למקרר נייד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמתי שלי ברכב יש גם ספיריט וגם בלוטות'

אני נהנה מכל הרגע שהבלוטות' אצלי פשוט נוח, שימושי, וקטן

חוץ מזה שגם אין צורך בחורים בדש בורד

איך שאתה נכנס לאוטו עם הבלוטות' פועל הוא מזהה לך את הטלפוןהמצאה ענקית לפי דעתי

פורסם
חשבתי לרכוש את ה BURY אבל לאור ביקורת קטלנית למדי באתר זאפ אני שוקל ללכת לכיוון אחר. המשתמשים טוענים על קשיי התחברות, קריאה חלקית-אם בכלל- של ספר הטלפונים של הסלולארי ע"י ה BURYU ועוד. הוא אמנם מיוצר בגרמניה אבל....שווה לבדוק אצל חברים שממש משתמשים במכשיר זה.

יש לי את הדיבורית של BURY, הדגם הפשוט ללא המסך.

גרועה, אני לא ממליץ.

הרבה מאוד פעמים לא מצליחה להיתחבר לטלפון לאחר הכניסה לרכב, יש לי שני טלפונים עם BT ואני מסתובב עם שניהם, כשהדיבורית לא מצליחה להיתחבר לטלפון ה"ראשי" היא מנסה להיתחבר לשני, ואם זה מצליח - היא תמשיך להיתחבר אליו תמיד, ולהחזיר לטלפון הקודם - סיפור ענק.

כיבית את הטלפון במהלך נהיגה - בשביל לחבר אותו חזרה לדיבורית צריך לכבות את הרכב.

לרכב בעיות הנעה וצריך לתת 2-3 סטרטרים עם סגירת סוויטש בינהים - בילבלת את הדיבורית לחלוטין.

לוקח לפחות 20 שניות מרגע פתיחת הסוויץ' עד להיתחברות - זה המון.

שומעים גרוע ביותר, אני כל הזמן בווליום מקסילי, ועדיין בקושי ניתן לנהל שיחה בנסיעה במהירות גבוהה.

והחסרון הגדול של כל דיבוריות BT - הן לא מטעינות את הטלפון, וצריכת זרם מהסוללה בזמן שימוש ב BT פשוט ענקית.

פורסם
יש לי את הדיבורית של BURY, הדגם הפשוט ללא המסך.

גרועה, אני לא ממליץ.

הרבה מאוד פעמים לא מצליחה להיתחבר לטלפון לאחר הכניסה לרכב, יש לי שני טלפונים עם BT ואני מסתובב עם שניהם, כשהדיבורית לא מצליחה להיתחבר לטלפון ה"ראשי" היא מנסה להיתחבר לשני, ואם זה מצליח - היא תמשיך להיתחבר אליו תמיד, ולהחזיר לטלפון הקודם - סיפור ענק.

כיבית את הטלפון במהלך נהיגה - בשביל לחבר אותו חזרה לדיבורית צריך לכבות את הרכב.

לרכב בעיות הנעה וצריך לתת 2-3 סטרטרים עם סגירת סוויטש בינהים - בילבלת את הדיבורית לחלוטין.

לוקח לפחות 20 שניות מרגע פתיחת הסוויץ' עד להיתחברות - זה המון.

שומעים גרוע ביותר, אני כל הזמן בווליום מקסילי, ועדיין בקושי ניתן לנהל שיחה בנסיעה במהירות גבוהה.

והחסרון הגדול של כל דיבוריות BT - הן לא מטעינות את הטלפון, וצריכת זרם מהסוללה בזמן שימוש ב BT פשוט ענקית.

תודה על המידע. כעת ברור לי שאלך לכיוונים אחרים. על פניו נראה שהספיריט הנו בעל היתרונות המשמעותיים, גם אם זה אומר עדכון ספר הטלפונים שלו מעת לעת.

פורסם
תודה על המידע. כעת ברור לי שאלך לכיוונים אחרים. על פניו נראה שהספיריט הנו בעל היתרונות המשמעותיים, גם אם זה אומר עדכון ספר הטלפונים שלו מעת לעת.

שים לב למידע שקיבלת.

חלק מהמידע הוא התרשמות של אנשים בעלי צרכים מיוחדים (שני מכשירים סלולרים עם BT פועל) או התרשמות ממוצר שהוא פחות מוצלח. אני עדיין חושב שאם קונים מוצר איכותי והצרכים הם רגילים (כלומר, מכשיר סלולרי אחד וכמות שיחות סבירה מהרכב) אז דיבורית מבוססת BT מהווה את הפתרון המוצלח ביותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני ממליץ מאד על הדיבורית בלוטות' של BLUEANT. דגם SUPERTOOTHLIGHT 2.

א) איכות השיחה פנטסטית - אף אחד לא התלונן אף פעם שלא שומעים, וגם אני שומע חזק וברור.

ב) זמן סוללה ארוך מאד - צריכה הטענה פעם בחודש.

ג) לא צריך להתקין, פשוט מרכיבים על המגן שמש

ד) תומכת בעד 5 טלפונים.

יש לנו את זה ב3 מכוניות וכולם מאד מרוצים.

החיסרון היחיד - אין שיחה מזוהה.

פורסם
אני ממליץ מאד על הדיבורית בלוטות' של BLUEANT. דגם SUPERTOOTHLIGHT 2.

א) איכות השיחה פנטסטית - אף אחד לא התלונן אף פעם שלא שומעים, וגם אני שומע חזק וברור.

ב) זמן סוללה ארוך מאד - צריכה הטענה פעם בחודש.

ג) לא צריך להתקין, פשוט מרכיבים על המגן שמש

ד) תומכת בעד 5 טלפונים.

יש לנו את זה ב3 מכוניות וכולם מאד מרוצים.

החיסרון היחיד - אין שיחה מזוהה.

החברה הזאת מקבלת סופרלטיבים חמים באינטרנט.בדקתי ממש עכשיו.

היכן ניתן לרכוש את הדיבורית של BLUEANT לרכב? היא לא מופיעה באתר "זאפ" למשל ולא במקומות אחרים.

מישהו יודע?

פורסם

יש לכם המלצה לדגם אחד ספציפי לדיבורית בלוטות (רצוי מזאפ)? בלי להיכנס למחיר כרגע.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

אני בדיוק באותה היתלבטות, לפי דעתי בסוף אני אלך על הספיריט באיביזה.

יש לי ניסיון גם עם דיבורית של פארוט וגם עם ספיריט ובאמת לכל אחד יש חסרונות ויתרונות.

אני ירכיב ספיריט כי: יש חיוג קולי, אינו גומר את הבטריה בסלולרי,איכות קליטה קצת טובה יותר, והכי חשוב הרבה פעמים אני נוסע לאסוף את החברה או משהו ושוכח לקחת את הפלאפון.

• תוכן חדש...