Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי טויוטה יאריס 2001, רכב קטן וקומפקטי

ברכב שני רמקולים מקוריים (וגנריים ) עם סאונד לא מדהים בלשון המעטה, הנמצאים מקדימה, אשר אותם אני מעריך שאסיר, או בכל אופן לא אשתמש בהם.

מתכוון לרכוש רדיו דיסק של Clarion DB365USB במחיר של סביבות 800 ש"ח (אשמח לקבל תגובות גם בנושא זה).

מעוניין בהמלצות על (יש לשים לב כי איני מתכוון להשקיע יותר כסף מבסביבות ה- 2000 ש"ח כולל הרדיו דיסק):

1. מערך אופטימלי של רמקולים, לפיזור סאונד מיטבי ברכב הקטן (קומפוננט/זוג רמקולים או שילוב של השניים, תוך התחשבות במיקום האלמנטים (וופרים/טוויטרים), קוטר רמקולים, האם יש צורך הכרחי בקרוסאוברים עם הרדיו דיסק של קלאריון וכו')

2. המלצות חמות על חברות, פירמות ודגמים של רמקולים אשר איכותן טובה עד מעולה, שוב, בטווח המחיר הנקוב לעיל.

3. כבלים מומלצים לחיבור המערכת.

4. למכירים/למנוסים בהרכבות, מחיר משוער להרכבה מלאה בחברה כאוטו דיפו או אצל עסק מתמחה אחר + המלצות לגבי איכות התקנה.

סגנונות מוזיקה שאני מאזין להם: רוק כבד, רוק וג'אז.

אינני מעוניין לרכוש סאב וופר או מגברים, שכן עוצמת השמע לא חשובה לי כמו איכותו.

מכיוון שהבנתי לא גדולה בעניין, אשמח לקבל כמה שיותר פירוט וידע טכני עם הסברים בהמלצותיכם.

חברים תודה רבה מראש למגיבים!

8) Austone 8)

פורסם

אתה מחפש איכות , אך העוצמה לא חשובה לך?

בישביל להרים רמקולים טובים דרוש מגבר, והרדיו דיסק לא יכול להתמודד עם 4 אלמנטים .

הייתי ממליץ לך על קומפוננט קידמי MOREL PULSE ומגבר JBL 75.4 מיד שניה להתחלה.

יצא לך 600+800 בערך,1400 עם הר"ד 2200.ובעתיד לשים עוד רמקולים אחוריים או סאב קטן (8-12").

התקנה טובה תעלה לך בסביבות ה500-800 ש"ח.

בהצלחה

פורסם

לדעתי האישית ללא מגבר , השקעה בקומפוננט איכותי הינה מיותרת .

אולי כדאי לשקול הוספת מגבר .

לדעתי אתה מפרש לא נכון את מהותו של המגבר , המגבר לא נועד רק בשביל לשמוע בעוצמה חזקה אלה גם לשמוע צליל נקי ואיכותי .

הגברה פנימית של הרדיודיסק אינה מסוגלת לתת הגברה נאותה .

בכל מקרה אם אתה לא רוצה להתקין מגבר אז רמקול 2way של חברה נורמלית יעשה את העבודה , להשקיע אלף שקל על רמקול ללא הגברה נורמלית מיותר .

פורסם

תודה

האם כדאי להשאיר את שני הרמקולים המקוריים מתפקדים?

בהנחה ואתקין קומפוננט קידמי, הבנתי שהקומפוננט מכיל טווטרים ווופרים, ואין רמקול שמתמקד במיד.

האם ישנה אופציה בעזרת הקרוסאובר לתחום תדרים של מיד לרמקולים המקוריים של טויוטה, והאם זה בכלל כדאי?

פורסם

מתעלק על השרשור:

איזה מידה הרמקולים של היאריס (2003) מקדימה בדלת?

תודה רבה ובהצלחה בבניית המערכת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...