Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של 25K עדיף אפילו פחות.

מה דעת המומחים על דייהטסו אפלאוז מהשנים האחרונות שלו 97-00?

פורסם

בשנים האלה אפלאוז כבר היה אוטו מיושן. מדובר על רכב אמין והוא לא השתנה הרבה לאומת דגם מתחילת שנות ה-90'. בעיקר שינויי מתיחת פנים.

אם אתה רוצה רכב אמין ומוכן להתפשר על שאר פרמטרים, כגון נוחות ובטיחות, רכב זה יכול להיות אופצייה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע אם יש בעיות מיוחדות בדגמים המאוחרים, אבל לי יש אפלאוז 91', הרכב אמין מאוד, ולפחות בשנה שלי, נוח מאוד לנסיעה (מתלים רכים יחסית). תצורת ה 5 דלתות מאוד נוחה ושימושית. כל עוד לא תנסה להכניס מאחור שלושה מבוגרים (במקרה הזה אני לא בטוח שיהיה להם כ"כ נוח, בכל זאת הרכב קטן יותר מהמשפחתיות המודרניות), הרכב גם מרווח יחסית.

המשפחה שלנו, שזה חמישה אנשים וכלב, נכנסנו שם בקלות.

אני לא רוצה לדבר על המנוע, כי בשנים האלה מדובר במנוע מעט שונה (וחזק יותר) ממה שיש אצלי, אבל גם האפלאוז שלי סוחבת לא רע בכלל, ככה שמבחינת כוח סביר להניח שלא תהיה בעיה מיוחדת.

עריכה: כמו שכתבו לפני, הרכב לא השתנה הרבה ועבר מתיחת פנים בשנת 97 אם אינני טועה. מבחינת בטיחות, אני מאמין שהוא מקביל ליפניות האחרות מאותן שנים, אבל זוהי רק השערה היות והרכב לא נבחן ע"י שום ארגון למיטב ידיעתי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מה אתה ממליץ כאופציות אחרות?

אני מחליף את הרכב שלי עכשיו שהוא פורד פיאסטה 96 בעקבות הגדלת המשפחה.

מחפש רכב משפחתי אמין, לא מאד זללן בדלק שיהיה יותר בטיחותי מהפיאסטה שלי. לא מחפש מכונית מירוץ.

פורסם

ממליץ לך לעשות חיפוש. דובר רבות אודות האפלאוז.

מכל מקום, לא צריך כ"כ להתפשר על נוחות באפלאוז, היא די נוחה, בוודאי בהשוואה ליפניות בנות גילה (סיוויק, סופר לאנסר, קורולה, מאזדות למיניהן). הביצועים גם הם לא רעים בכלל, עקב מנוע נמרץ ומשקל נוצה. ההתנהגות צפויה בתוך המגבלות, קצת טריקית כשחוצים אותן - אך נהג סביר לרוב לא יגיע לשם, לא באפלאוז.

מה שכן, לדעתי האישית הגרסה שלאחר מתיחת הפנים הרסה את הקווים הנקיים והמקוריים של הדגם המקורי (אם כי כמו כל רכב מקורי שנמכר בכמויות הוא הפך בעיני רבים לשגרתי, ע"ע סיטרואן BX כדוגמא קלאסית). גם עיצוב הפנים נפגם, אפילו שהוא מעולם לא הצטיין בהידור ובתחושה, אף כי היה בנוי היטב.

האמינות קרובה למוחלטת, הפאק היחיד - רגישות של ממש למי ברז. אם מולא נוזל קירור ייעודי ואיכותי - לא צפויות כל בעיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...