Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איזה קבוצה הביאה 2500000 אנשים לראות משחק על מסך ענק כמו שהיה בפיינלפור והיו מסכי ענק בפארק הירקון, אווירה מדהימה.

מעניין איזו קבוצה הביאה רבע מיליון אנשים לכיכר רבין לשמוח על זכייה.

איזה קבוצת כדורגל בארץ יכולה להביא כזאת כמות של אנשים?

משחק כדורסל מתקיים באולם, לכן יש הגבלה למספר הצופים שהוא יכול לאכלס.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ספורט קבוצתי, לא חשוב כמה פופלארים, שבהם אנחנו מובילים באירופה? אתה יודע, עזוב אירופה, איפשהו מחוץ לישראל?

הידעת שנבחרת ישראל אלופת אירופה בכדורגל חופים?!

מעניין איזה קבוצה הביאה 2500000 אנשים לראות משחק על מסך ענק כמו שהיה בפיינלפור והיו מסכי ענק בפארק הירקון, אווירה מדהימה.

מעניין איזו קבוצה הביאה רבע מיליון אנשים לכיכר רבין לשמוח על זכייה.

זה כל העניין שרק בארץ איכפת מכדורסל, כשצסקא זכו, כמה באו לחגוג?

איזה קבוצת כדורגל בארץ יכולה להביא כזאת כמות של אנשים?

בית"ר

משחק כדורסל מתקיים באולם, לכן יש הגבלה למספר הצופים שהוא יכול לאכלס

בגלל זה עשיתי יחס על כל אוהד במשחק כדורסל יש 5 אוהדים במשחק כדורגל .

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
הידעת שנבחרת ישראל אלופת אירופה בכדורגל חופים?!

לא.

לא אוהב כדורגל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם היו קבוצות מהארץ בדרך קבע בצ'מפיונס גם לא היית אוהב כדורגל?!

גם אני אוהב נשים עשירות ויפות.

פורסם
בית"ר

תרשה לי לגחך.

במשחק אליפות לא ממלאים אצטדיון.

במשחקי מוקדמות ליגת האלופות חצי אצטדיון ריק.

מכבי ת"א, שיחקה נגד באיירן מינכן בערב ראש השנה(!!), הביאה 25 אלף אוהדים.

ואני לא מדבר על ה3 פעמים שהיא מלאה את אצטדיון ר"ג ב40-45 אלף צופים באותה השנה (קלנדרית), במשחק האליפות נגד מכבי פ"ת, במשחק נגד יובנטוס ובמשחק נגד אייאקס.

עם כל הכבוד לבית"ר - היא בהחלט מועדון גדול. אבל ממש לא מועדון שיביא 250 אלף אוהדים. וממש אין לה 500 אלף אוהדים כמו שנאמר לפני זה (לא זוכר אם על-ידך או על-ידי מישהו אחר).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל, המשחק נגד קופנהגן טדי היה מלא. וזה היה משחק נגד קבוצה קטנה ולא באיירן או יובנטוס.

אם בטדי היה 40 אלף מקומות גם אז היו טדי היה מתמלא.

תראה לי קבוצה אחת בליגה שמביאה למשחק חוץ לפחות 3000 אוהדים בקביעות.

נחזור לכדורסל. תראה לי קבוצה אחת שמביאה בכלל אוהדים למשחקי חוץ.

תרשה לי לשאול אותך מי המועדון הכי גדול בארץ בכדורגל לדעתך מבחינת אוהדים?

פורסם

בית"ר מביאה בקביעות למשחקי ליגה 3000 אוהדים? איפה אתה חי? אולי למשחקים הגדולים.

להרצליה הם לא הביאו 3000 אוהדים.

לנתניה הם לא קיבלו אפילו 1000 כרטיסים.

לא לדבר על קרית שמונה שאני בספק אם היו 500.

ד"א, איפה היו כל האוהדים האלו לפני שנתיים פלוס, כשגאידמק לא שפך על הקבוצה 150 מליון שקל ?

המועדון הכי גדול בארץ?

אותו מועדון גם בכדורגל וגם בכדורסל.

ובכל זאת, אתה תמצא הרבה יותר אנשים שיגידו לך שהם אוהדים את מכבי ת"א בכדורסל מאשר בכדורגל.

או שיגידו שהם אוהדים את בית"ר בכדורגל או את מכבי חיפה לצורך העניין.

כבר למעלה מ30 שנה שמכבי ת"א מתחרה בכבוד, עונה אחרי עונה, ביורוליג - ומספקת תוצאות.

ב10 שנים האחרונות, 8 פיינל פורים. 4 גביעי יורוליג. 10 אליפויות המדינה. 9 גביעי המדינה.

אין קבוצות כאלה. לא בארץ ולא באירופה וגם לא בארה"ב.

מכבי ת"א בכדורסל היא מותג מהלך, היא מסמלת דברים שאנשים נמשכים אליהם. כסף, פרסום, הצלחה.

דברים שמה לעשות, קבוצות הכדורגל בארץ לא בדיוק הצליחו לקשר אליהן.

לצורך העניין, אין קבוצת כדורגל בישראל שיכולה להביא 250 אלף איש לכיכר רבין (או לכל כיכר אחרת). פשוט אין.

ובכל זאת נשאר בכדורגל -

המועדון הכי גדול? מכבי ת"א. המועדון היחיד בישראל שעבר את ה100 שנים. המועדון הכי מעוטר בישראל.

לאיזה מועדון יש הכי הרבה קהל? תלוי איך אתה מחשיב קהל.

כאלה יושבים בבית וכשמתקשרים לסקר אומרים "אני אוהד X" ? כי אם לא - אז תסתכל על הנתונים .

מכבי ת"א המועדון היחיד שמכר למעלה מ10K כרטיסי מנוי בעונה בודדת.

מכבי ת"א אחרי הנפילה השל הגלאקטיקוס ולמרות יכולת כושלת בליגה מאז עונת האליפות - כל שנה נמצאת או במקום הראשון או השני במכירת מנויים וכרטיסים.

מכבי ת"א הקבוצה היחידה בארץ שהצליחה למלא את אצטדיון ר"ג באוהדים שלה.

במידה ומכבי ישארו בליגה, והסגל שייבנה לעונה הבאה יהיה סגל איכותי, והתקציב יעמוד על הסכומים ששניידר דיבר עליהם בפעם האחרונה שהוא היה בארץ (75 מליון שקל) -

סיכוי טוב שמכבי ת"א בשנה הבאה עוקפת את בית"ר במכירת מנויים.

אני לא אתפלא אם הם ישברו את השיא של 10 ומשהו אלף מנויים שהם קבעו מעונת הגלאקטיקוס.

פורסם

אתה סותר את עצמך בדבריך

איפה היו כל האוהדים האלו לפני שנתיים פלוס, כשגאידמק לא שפך על הקבוצה 150 מליון שקל ?

קודם כל תרשה לי לענות לך, גם כשבית"ר התמודדה במאבקי התחתי 3 עונות, תמיד באו אוהדים, ותמיד בשידורים שיבחו את אוהדיה שלא נוטשים את הקבוצה למרות שהיא לא מספקת את הסחורה.

אתה תמצא הרבה יותר אנשים שיגידו לך שהם אוהדים את מכבי ת"א בכדורסל מאשר בכדורגל

מכבי ת"א בכדורסל היא מותג מהלך, היא מסמלת דברים שאנשים נמשכים אליהם. כסף, פרסום, הצלחה

כמה אוהדים היו למכבי ת"א אילולא היא הייתה כה עשירה וכה עטורה בתארים?

מכבי ת"א המועדון היחיד שמכר למעלה מ10K כרטיסי מנוי בעונה בודדת.

מכבי ת"א אחרי הנפילה השל הגלאקטיקוס ולמרות יכולת כושלת בליגה מאז עונת האליפות - כל שנה נמצאת או במקום הראשון או השני במכירת מנויים וכרטיסים.

מכבי ת"א הקבוצה היחידה בארץ שהצליחה למלא את אצטדיון ר"ג באוהדים שלה.

1. לאיזה קבוצה תמיד אבל תמיד באים לפחות 10-12 אלף אוהדים למשחק בית?

2. בית"ר מקום ראשון במכירת כרטיסים נקודה. בכל משחק פותחים 3 יציעים בטדי, כל משחק חוץ באים לפחות 3000 אלף אוהדים, ואם במשחק כזה או אחר באו פחות, זה לא משקף על עונה שלמה.

3.בהתחשב שר"ג היא כמו שכונה לת"א זה לא חוכמה למלא אותו במשחק נגד קבוצת פאר חצי מהאיצטדיון בא בשביל החוויה לצפות "בקבוצת פאר". אם האצטדיון המרכזי והגדול במדינה היה בירושלים, ספק אם היו 20 אלף אוהדים שהיו טורחים להגיעה לבירה.

למה לדעתך מכנים את בית"ר "הקבוצה של המדינה"?

פורסם

מי מכנה אותה ככה? :?

שוב, אף קבוצת כדורגל בארץ לא הביאה כל כך הרבה אוהדים כמו מכבי ת"א בכדורסל.

אף קבוצת כדורגל לא הביאה כל כך הרבה אוהדים כמו מכבי חיפה למשחקי חוץ "ובית" בחו"ל!

פורסם

כמה הערות קטנות, סתם כי בא לי-

בתור אוהד מכבי חיפה (בוגר אולד טראפורד...) ושונא בית"ר, לדעתי אין כמו הקהל של בית"ר לטוב (ובעיקר לצערי) לרע.

הקהל של מכבי ת"א בכדורגל הוא קהל הצלחות, בדיוק כמו קהל הקונצרטים של יום חמישי בהיכל.

נכון שבתקופות טובות הם יעשו 10,000 מנויים, אבל בתקופות פחות טובות יבואו פחות מ-3000 למשחק בית בבלומפילד.

גם אם ההפרש בין התקופות הוא פחות מחודשיים- גלקטיקוס כמובן.

לגבי האהדה לקבוצת הכדורסל- הכל עניין של מסורת וחינוך. כל מי שהתחנך כך שביום חמישי שולחים את אמא לישון

ויושבים עם אבא לראות את מכבי, יגדל להיות קהל קונצרטים. זה מורגש בעיקר כי מי שלא אוהד מכבי יחשד מייד

בשמאלניות/אנטישמיות/כל כינוי גנאי אחר שתחשבו עליו.

לגבי מכבי באירופה- העובדה שבשנה כזו מכבי מגיעה לפיינלפור לא יזקף לזכותה, אלא לחובת חולשת היורוליג.

כשכל האירופאים נמצאים בNBA זה נהיה פתאום משחק ילדים. לראיה-כמות שחקני מכבי המוזכרים כמועמדים להצטרף

לNBA בשנה הבאה.

למשחקים ב-NBA באים רק 20,000 איש, כי לפני כ-15-20 שנה כולם עברו מאולמות של 40,000.

גם אותם אגב מילאו די בקלות (דטרויט, פורטלנד). ככה זה כשיש שילוב של כדורסל + עניין.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
אתה סותר את עצמך בדבריך

איפה בדיוק?

קודם כל תרשה לי לענות לך, גם כשבית"ר התמודדה במאבקי התחתי 3 עונות, תמיד באו אוהדים, ותמיד בשידורים שיבחו את אוהדיה שלא נוטשים את הקבוצה למרות שהיא לא מספקת את הסחורה.

ברור שבאים אוהדים. אבל לא ה9 אלף בממוצע למשחק שבאים עכשיו כשבית"ר אלופה

כמה אוהדים היו למכבי ת"א אילולא היא הייתה כה עשירה וכה עטורה בתארים?

בכדורסל? היו אוהדים. אולי (וסביר להניח ש) לא באותה כמות כמו עכשיו, אבל בהחלט היו.

1. לאיזה קבוצה תמיד אבל תמיד באים לפחות 10-12 אלף אוהדים למשחק בית?

2. בית"ר מקום ראשון במכירת כרטיסים נקודה. בכל משחק פותחים 3 יציעים בטדי, כל משחק חוץ באים לפחות 3000 אלף אוהדים, ואם במשחק כזה או אחר באו פחות, זה לא משקף על עונה שלמה.

3.בהתחשב שר"ג היא כמו שכונה לת"א זה לא חוכמה למלא אותו במשחק נגד קבוצת פאר חצי מהאיצטדיון בא בשביל החוויה לצפות "בקבוצת פאר". אם האצטדיון המרכזי והגדול במדינה היה בירושלים, ספק אם היו 20 אלף אוהדים שהיו טורחים להגיעה לבירה.

1. שוב, השנה, לבית"ר יש ממוצע של 9.5-10 אלף אוהדים למשחק בית.

שלא תבין לא נכון, זה יפה מאוד ולבית"ר יש קהל גדול שבא למגרשים.

אבל שנה אחת או שנתיים של "תור הזהב" לא יכולות לתת עדות ל30 השנים האחרונות.

2. בעונת האליפות, עונת ה"גלאקטיקוס" ובעונה שאחריה, מכבי הובילה את הליגה במכירת כרטיסים (בעונת הגלאקטיקוס בשל העובדה שמנויים נספרים בכמות הכרטיסים שנמכרו).

לידיעתך, בבלומפילד פותחים כל משחק לפחות 4 יציעים.

המנויים לשערים 10-11 נגמרו, משמע היציע הזה מלא.

מנויים לשער 8 ולשער 13 גם נמכרו די הרבה והשערים הללו בתפוסה של משהו כמו 70% רק ממנויים.

3. ממתי מכבי פ"ת קבוצת פאר?

חלק נכבד מהקהל של מכבי מגיע מחוץ לגבולות ת"א. בתקופת המנוי של למשחקי הכדורגל היה יושב לידי בנאדם שהיה מגיע כל שבת שנייה למגרש עם 2 הילדים שלו מ... אילת.

ואני מכיר ה-מ-ו-ן אוהדי מכבי שמגיעים מאיזור נתניה.

לגבי "הקבוצה של המדינה" - הכינוי הזה לקבוצה הוא רק רק רק רק(!) של אוהדי בית"ר.

פורסם
ואם היו קבוצות מהארץ בדרך קבע בצ'מפיונס גם לא היית אוהב כדורגל?!

גם אני אוהב נשים עשירות ויפות.

זה לא שאני לא אוהב, כמו שאני אוהב פחות. אני מניח שאם היתה בישראל קבוצה שמשחקת ברמות הגבוהות שכיף לצפות בהן אולי הייתי צופה, כמו שאני צופה לעיתים בצ'מפיונס היום. בכדורגל ישראלי אני לא צופה בכלל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה לא שאני לא אוהב, כמו שאני אוהב פחות. אני מניח שאם היתה בישראל קבוצה שמשחקת ברמות הגבוהות שכיף לצפות בהן אולי הייתי צופה, כמו שאני צופה לעיתים בצ'מפיונס היום. בכדורגל ישראלי אני לא צופה בכלל.

אם מכבי תתפרק, התקציב שלה יעמוד על מיליון דולר לעונה לכל היותר, עדיין תהיה אוהד מכבי ותראה את משחקיה?

אורי שרצקי(אוהד הפועל קטמון) כתב ספר"ספר הכדורגל השלם" שבמקרה הספר יושב כאן לידי.

יש פרק על הקבוצות הישראלית וכינוהן. הכינוי של בית"ר-"הקבוצה של המדינה"

הכינוי של מכבי ת"א-"מלכת ההישגים"

כשהיה לי קצת זמן אני יצלם את הדפים הנ"ל.

. שוב, השנה, לבית"ר יש ממוצע של 9.5-10 אלף אוהדים למשחק בית.

שלא תבין לא נכון, זה יפה מאוד ולבית"ר יש קהל גדול שבא למגרשים.

לשמחתי רוב רובם של משחקי הבית של בית"ר שודרו בערוץ 10, וראיתי כמה קהל הגיע.יורם ארבל גם מציין את כמות הקהל שהגיע למשחק.

ומשום מה תמיד ההערכה שלו יותר מ10 אלף.

פורסם

מזל שאורי שרצקי אמר את זה, עכשיו אני בטוח שביתר היא הקבוצה של המדינה :roll: NOT!

אני אוהד מכבי רק בכדורסל, ורק בכדורסל אפשר להגדיר באמת איכשהו את מכבי כהקבוצה של המדינה, בגלל עובדות ולא בגלל שאיזה אוהד של קבוצה בליגה ג' אמר, העובדות מדברות בעד עצמן, במשחקי פייל פור להביא רבע מיליון ומעלה אנשים לראות משחק במסכי ענק שום קבוצה בארץ לא יכול להביא. אחוזי רייטינג כמו של מכבי במשחקי יום חמישי בעונה הסדירה!! שום קבוצה לא יכולה לספק, שלא לדבר על אחוזי צפייה בפיינלפור!!!

• תוכן חדש...