Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב 50-60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח ליעוץ לרכב עבורי ושני ילדיי בני 9 ו-10 רכב אוטומט מרווח כשרוב הנסיעות הם בתוך העיר אבל שלא אפחד מנסיעות ארוכות מאד מבולבלת מאחר שכשרציתי גולף אמרו לי לא לגעת בגרמניות יקרות לתחזוקה ומרבות בבעיות בגיר אירופאיות ?לא לגעת לא אמינות וקשה להיפתר מהם חשבתי על רנו סניק או מגאן .יפניות ?טובות אבל התחושה שלי שהפח שלהם קרטון אין לי תחושת ביטחון לגביהן חשבתי על טויוטה קורולה או על מאזדה 323 1800 או 626.מה דעתכם על פסאט או על כל רכב אחר שיכול להתאים לי אציין שמאד חשובה לי הבטיחות אמינות ושלא יהיה צפוף.עזרה מקצועית תתקבל בברכה.

פורסם

רכב משפחתי אירופאי אמין -פורד פוקוס.

נוח,מרווח, מאובזר, בטיחות 4 כוכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רכב משפחתי אירופאי אמין -פורד פוקוס.

נוח,מרווח, מאובזר, בטיחות 4 כוכבים.

הפוקוס היא 5 כוכבים ולא 4

ואגב לגבי הפח זה היה נכון למכוניות של פעם היום המכוניות מתוכננות לספוג את המכה ולהקפל באזורים הנכונים ולשמור על תא הנוסעים ככה שעובי הפח הוא בכלל לא פונקציה

פורסם

מה שאתה מתכוון נקרא איזורי ספיגה. הכוונה היא שהמרכב ולא רק הפח מיועד לקרוס במידה ויש תאונה כדי לחלק את העומס האדיר שנוצר על הרכב כתוצאה מתאונה, כל זאת כמובן (במכוניות הבטיחותיות) ללא פגיעה בכלוב הנוסעים.

לכן היום גם בתאונות "עדינות" יותר יש יותר נזק לרכב ממה שהיה אולי לפני 20-30 שנה אבל אתה באמת רוצה שהרכב יתנהג כמו שהוא מתנהג ולא יהיה כמו גוש ברזל.

• תוכן חדש...