Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חשמל קסרה HDI 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאשר אני מאותת לאורך זמן לצד שמאל, מדי פעם הנורה שמסמנת אורות דלוקים בלוח המחוונים מתחילה להבהב גם היא.

בדקתי ואין נורות שרופות בצד זה, וכן אין בעיה שכל הפנס האחורי מהבהב (בעית אדמה).

מה עוד יכול לגרום לתופעה כזו?

פורסם

ככל הנראה מגע רופף בתוך הידית אורות.

האם אתה משתמש או שהשתמשו בעבר בספריי-סקאי ברכב ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא משתמש, לגבי העבר אין לי שמץ.

זה משהו שאפשר לנסות לסדר עצמאית או שמדובר בהחלפת ידית (שמצידי יכולה לחכות עד שהיא תמות לחלוטין)?

פורסם

אני לא משתמש, לגבי העבר אין לי שמץ.

זה משהו שאפשר לנסות לסדר עצמאית או שמדובר בהחלפת ידית (שמצידי יכולה לחכות עד שהיא תמות לחלוטין)?

האם מדובר בידית ישנה (קצרה) או חדישה (ארוכה ועגולה) ? (צפה בתמונות המצורפות)

איציק

ידית חדשה-

com20000015bm.jpg

ידית ישנה-

Peugeot_Turn_Signal_Switch.jpg

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

"לשמחתי" החדשה.

הגיוני שזו בעיה בידית כי גם את אורות הערפל ניתן לכבות רק אחרי שנדלקו גם הקדמיים וגם האחוריים, וגם זה לאחר מאבקים.

עכשיו הבנתי גם למה החדשה יותר יקרה בהרבה זה לא רק העובדה של המולטיפלקס אלא גם שהיא מגיעה כל האוטו ולא רק ידית איתות. מה שגם אומר שאין מצב להחליף אותה לבד כמו בקסרה 99 שהיתה לי כי זה נראה שצריך לפרק את ההגה ויש בו כרית..

פורסם

לא מובן למה אתה חושש.

כיום ניתן להזמין בעלות נמוכה למדי בEBAY UK.

מה שכן, הייתי בודק לגבי המצאותם של מספר דגמים של ידית זו, ע"מ לקבל את הידית הנכונה.

כמו כן אני לא מאמין שבפירוק בארץ יקחו יותר מ300-400 ש"ח עבור איתות שכזה.

לגבי פירוק ההגה - במוסך מורשה יכולים לפרק אותו בלי בעיות מיוחדות (לא ללכת לחאפרים).

פורסם

אם הבעיה היחידה בידית היא האור המהבהב לעיתים בלוח השעונים - אל תיגע בכלום. נסע לרסס חומר לניקוי מגעים (שאינו פוגע בפלסטיקה) לקצה הידית (לחיבור שבין החלק שאתה מזיז ע"מ להדליק את האורות לידית עצמה) וגם למקום שממנו יוצאת הידית.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...