Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פיאסטה שנת 97 1300 סמ"'ק מדגם יוטה אני מעוניין לשפר מעט את הביצועי מנוע של הרכב

ברצוני לדעת מה אפשר לעשות ברכב ? ? ומה העלויות האפשריות ??

פורסם

לומר לך את האמת,מנסיון של אחי עם רכב דומה,פיאסטה 97 (שלו אם אני לא טועה דיינמיק), זה רכב שלא ממש חסר מה לתקן בו באופן די תמידי,ולא רק ברכב שלו,יצא לי לבדוק המון פיאסטות לפני שאחי החליט לקנות את זאת הספציפית (פשוט אני ה"מבין" המשפחתי ברכבים,אז הייתי מופקד על מלאכת החיפוש),אף אחת לא היתה במצב מושלם,או במצב שקרוב למושלם,נהפוכו,בכולן היו בעיות כאלה ואחרות שהבעלים לא סידרו כי "לא מתקנים ב-5000 שקל רכב ששווה 12,000 שקל"...

אני לא זוכר אם זה מופיע בעשרת הדיברות של מוטי,אבל אני יודע שבבואי לשפר את הרכבי הקודם שיננתי לעצמי מנטרה אחת:

"שיפורים לרכב עושים רק לאחר שכל המערכות הבסיסיות תקינות באופן מושלם".

המנועים של הפיאסטה בשנים האלה כל כך עייפים (אגב,אני לא זוכר,אתה עם הזרקה או קרבורטור ?), ובכלל האוטו די עייף, שאני אישית הייתי אומר לך לרדת מהעניין של שיפור מכני של הרכב.

מה שכן,אני די בטוח שביצוע טיפול מקיף ויסודי במנוע של הרכב יכול להניב שיפור מסויים בהרגשה בעת נסיעה (אפילו אם השיפור הוא פסיכולוגי).

אני יודע שאני אישית,כשהייתי מרגיש לפעמים מחסור בכוח ברכב הקודם,הייתי יורד למטה ומנקה אותו עד רמה של ליקוק הוונטיל,תמיד זה היה עושה לי הרגשה טובה (הרכב נקי=מקדם חיכוך נמוך יותר,הרכב "חותך" את האויר טוב יותר וכתוצאה מזה יותר מהיר..... :wink: ).

כמובן שזה נכתב בהומור,אבל זה באמת היה עושה הרגשה טובה.

אבל יכול להיות שאני גם טועה במקרה שלך ומדובר ברכב שמור וללא כל תקלות,ואז ניתן למומחים האחרים פה לייעץ לך לגבי אפשרויות השיפור.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שיפור משמעותי יהיה מעבר מ-60 סוסים ל-75 של דיינמיק עם 16 שסתומים.

זה אומנם פורום שיפורים, אבל עלות שיפורים ומה שאתה תקבל בתמורה לא שווים את ההשקעה באוטו הזה. כדי לעשות משהו רציני, צריך לפתוח מנוע וזה המון כסף. מיילא, זה היה אוטו ספורט, אבל אם במקום 60כ"ס תקבל 80-70 סוסים, וזה עלה לך 8-15K ש"ח - האם זה באמת שווה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...