Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זרקתם רעיניות הרחקתם לכת (לא שאני מתלונן היה סבבה להעביר עשר דקות בקריאה של כל השרשור הזה) אבל אני הייתי מסתפק אם ברכב שלי היה אפשר לקפל את המושבים האחרויים והקדמיים לגמרי ולחבר הכל עם הבגז מבלי שהידית הילוכים וההנדברקס יפריעו ואוכל להפוך את הרכב מבפנים למיטה ענקית, למקרה שאתה מעופף משתייה או יותר טוב - למקרה שיש איתך עוד מישהי ואתם ממש לא יכולים לחכות שתגיעו עד אליך :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום

לפעמים נדמה שעולם הרכב (והעולם בכלל, אבל זה לא קשור) הגיע לרוויה מסויימת, ואין עוד מה להמציא, אלא רק לשכלל (ולמזער) את הקיים.הרכב (שלי לא... אני מדבר ברמת העיקרון) יודע למדוד מרחקים, להאט אם צריך ועוד מעט נוכל לשלוח אותו למכולת.

רציתי להעלות לדיון רעיונות (לא דמיוניים!) שאולי ייושמו במכוניות עוד 30 שנה. הנה למשל שני דברים שהייתי רוצה אצלי באוטו:

1. מערכת נוספת של שמשות כהות לחלוטין, שתמוקם בצמוד לקיימות ובלחיצת כפתור תהפוך את הרכב למקום סגור לגמרי.

2. מנגנון שיקפל את מערכת ההגה ויהפוך אותה לשולחן עבודה.

אני מקווה שהבנתם את הרעיון: רעיונות שימושיים שנולדו מתוך צורך, ובלי להכנס לצד הטכני של הביצוע. נשאיר את זה למהנדסים.

רעיון נחמד.

אני הייתי רוצה, שבג'ימני שלי יהיה כפתור, שבלחיצה אחת עליו, המושבים יתקפלו והכל יהפך למיטה אחת ענקית

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...