Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לתשובות מנומקות ומקצועיות לגבי התלבטות בקניית רכב 4X4 משפחתי (ולכן ארוך) בתקציב של כ-100000 שח'.

ההתלבטות שלי היא בין ניסן טראנו או איסוזו טרופר, נראה שהשניים הללו יספקו את הצרכים שלי מכיוון שהם מתנהגים באופן סביר מאוד בשטח ומצד שני גדולים ומרווחים למשפחה ביום יום.

אשמח אם תתייחסו בתשובותכם ל:

אמינות.

טיפולים וחלפים.

תצרוכת סולר.

אחזקה..

ביטוחים.

בקיצור כמה שיותר מידע,

תודה,

מאיר

פורסם

הניסן עדיף בגלל רמת האמינות ועלות האחזקה.

דגמי ב3.0 ליטר עדיפים על ה2.7 בכל קנה מידה.

בכל מקרה מחירי הביטוח של שני הרכבים הללו גבוהים.

חומר רב תוכל למצוא באתר JEEPTRIP.COM מבעלי רכבים שכאלו.

אופציה נוספת שאולי יכולה לעניין בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196525&highlight=%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מכיוון שאמרת תקציב של 100000 אז הטראנו עדיפה חד משמעית

הטרופר היו טובים במנועי ה- 3.1 שזה עד מודל 97 באיסוזו שזה דרך אגב גם המנועים של הטנדרים של איסוזו בשנים האלו שהיו מוצלחים מאוד מאוד

למרות שכיום ניתן לראות המון רכבי איסוזו מעל מודל 97 נעים על הכבישים אבל יש להם מנועים מאוד רגישים ובכלל לא אופיינים לרושם שיש לרכבי שטח בטח לא לאיסוזו המפורסם שחוצה מדבריות .....

לעומת זה אם תתאמץ עוד קצת אז יש לך אפשרות למצוא טראנו עם מנוע 3.0 שזה המנוע של הפטרול וזה כבר ליגה אחרת לגמרי

בכל מקרה באפשרות בין השתיים שהצעת הטראנו עדיפה למרות שהאיסוזו מאוד מפתה במרווח ובנוחות נסיעה

פורסם

אז ככה

העיצוב של הטרופר בעיניי מעלף!!

אבל לא מומלץ!!!

אם תחזיק טרופר תצטרך להתמודד עם בעיות ברקסים, כל הזמן חורקות (תצטרך להחליף כל תקופה קצרה), אחזקה מאוד יקרה.

מתחת למנוע מסתתרות להם שני מצברים אחד להתנעה של המנוע!!!

אבזור נחות מאוד לטעמי בשני הגרסאות (כולל האקסטרים, פרט לריפודי עור), רק שתי כריות אויר, איכות חומרים מאוד נחותה, ושוב אחזקה יקרה.

לגבי הטראנו, אין לי מושג גדול עליה, אני שמעתי דברים טובים ממנה לכאלה שהחזיקו רכב כזה.

ולפי דעתי האישית היא תהיה יותר מומלצת עקב הבעיות הלא מעטות שיש בטרופר, פרט לעיצוב המדהים שלה לטעמי.

שלומי.

פורסם

שלום,

אני מודה לכולם על התגובות - חיזקתם את דעתי ואני הולך לקנות ניסן טרנו 2003 מנוע 3000 טורבו דיזל.

אני מקווה מאוד שהבדיקה תעבור כמו שצריך.

תודה,

מאיר

• תוכן חדש...