Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer Head Unit Double DIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מקבל בקרוב מכשיר מתנה מחו"ל ויש לי 3 אופציות לבחור מביניהם:

Pioneer AVIC-HD3BT

Pioneer AVIC-D3

Pioneer AVH-P 5900DVD

השאלה העיקרית שלי היא אם שווה לקחת את אחד מהדגמים שמכילים בתוכם גם ניווט

עקב העובדה שזה בטח לא יעבוד בארץ

תודה מראש על הייעוץ

פורסם

למה שהניווט לא יעבוד בארץ ?

אפשר לסדר את זה אם אני לא טועה , זה כולה הוספת מפה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מבחינת הניווט שווה לבדוק לעומק אם אתה יכול להוסיף בארץ מפה...לא בטוח באיזה צורה אפשר "להוסיף" לדעתי במכשירים האלה הניווט מובנה בפנים.

אבל זאת הבעיה הקטנה עם מכשיר כזה מארה"ב...הגדולה היא הZONE והתדרי רדיו

פורסם

עוזי רדיו (היבואנים של פיוניר) לא ממש הפגינו נכונות לעזור לי

מבחינתם שאני אגיע עם המכשיר אליהם

ורק אז יבדקו אם זה אפשרי ואם זה אפשרי זה יעלי לי 4000-4500 ש"ח

השאלה היא אם מישהו פה עשה משהו דומה בעבר?

פורסם

אהלן אופיר

בדקתי קצת...

בארץ הניווט הוא לא מובנה כבר במכשיר מהסיבה הפשוטה שהחברות העולמיות (אלפיין פיוניר קנווד וכו' )לא עושות מכשירים כאלה לשוק כמו הישראלי...בארה"ב תקבל מכשיר עם ניווט מובנה...של ארה"ב ויש נראה לי גם אפשרות של מפות אירופה(לא ישראל..)

מבחינת המכשיר בארץ הוא בכלל לא כולל ניווט זה לא אותו דגם שאתה מדבר עליו מחו"ל

(http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/news.asp?id=117

להוסיף את היחידת ניווט עם מפות IGO למכשירים בארץ ושיעבוד במגע על המכשיר כמו שכתוב שם עולה

4000-4500 , זה המחיר בכל מקרה גם למכשירים שנמכרים בישראל. (ויש אותה אופציה ב3500 שהניווט הוא חיצוני ולא בתפעול מהמסך- נקרא לימוזין)

הדבר הזה מתאים רק לדגמים מסוימים ככה הבנתי ומן הסתם מה שתביא מארה"ב לא בטוח יתאים...שם הניווט מובנה כבר במכשיר ולא בטוח שיעבוד מה שעושים פה... אי אפשר לדעת עד שלא יחברו את זה פיזית

פורסם

למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה

בתצורה שכוללת ניווט ? על פניו כביכול מדובר במכשיר ב3700 שקל נותן DVD+MP3+ניווט בעברית שזה נראה סבבה

השאלה אם הניווט והכל נשלט מהמסך והכל עובד טוב ואיכותי או שזה אחיזת עיניים והכל יהיה על הפנים

כמובן שיש חסרון שעובדים עם דיסק וכו' אבל בכלליות זה נראה כמו אופציה לא רעה

• תוכן חדש...