Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קיבלתי 2 זוגות קוקטילים, לאחר זמן מה קיבלתי את כל המשפחה (13 קוקטילים). לפני כשבועיים הוספתי (בכלוב נפרד) זוג רוזלות יפהפיים.

עכשיו אני מחפש נקבה לבנה ונקבה צהובה לצרף לחבר'ה ואולי זוג רוזלות כחולות.

מי פה שותף לשיגעון החדש שלי?

בריאות לכולם!

פורסם

אני הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת תוכים. אם כבר ציפור, אז לא כזו שתנסה לנשוך לך את האצבע כל הזמן...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

סיבה טובה לא לאהוב תוכים מדברים - המאנייקים יכולים לחקות את האזעקה של האוטו שלכם...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם את כבר פה, אז ניזכרתי שלא החזרת לי תשובה לגבי מה עם התוכי/ציפור/עוף/חיה הזו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע של להכניס כמה חיות לכלוב ולקרוא לזה תחביב. מצד שני, יש לי תוכים (הדגים:)).

נ.ב

הארה (ככה רושמים?) זה באמת נראה לי אחד הדברים. נשיכה שלו, אני מניח, ממש לא תהייה נעימה לצד השני :lol:

פורסם
סיבה טובה לא לאהוב תוכים מדברים - המאנייקים יכולים לחקות את האזעקה של האוטו שלכם...

בדיוק מדהים , מנסיון.

הספציפי שמדובר עליו לא רק מחכה את האזעקה של הרכב ושל האופנוע הוא גם מחכה את הקולות של השלט, לדריכה וניטרול האזעקה.

מניייאק...

מה שמדהים אותי זה של 99.9999 מהתוכים קוראים קוקו.

אגב לגבי שינה , כיסוי טוב וכיבוי אורות ואין רעש.

פורסם

לגיסי הצעיר (בן 11) יש יותר מ 20 תוכונים בחצר בווליר שזה כלוב ענק (1.5/1.5).יש לו גם כמה קוקטלים.

אתה יכול לגוון להם את האוכל עם ירקות ירוקים,אם אין לך זה הזמן לקנות בתי גידול ולתת לטבע לעשות את שלו,ככה תוכל להגדיל את האוכלוסיה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

קודם כל נחמד לראות את התגובות.

התוכים שלי לא האכלת יד אלא 'פראיים', הקוקטילים שרים יפה ולא סתם מרעישים כמו תוכים אחרים.

מצד שני תוכים מדברים זה מגניב ביותר.

הכלוב החדש שאני בונה השבוע בגודל של כשלושה מטרים על 2.5, משולש שמקיף מפל מים שיש לי בגינה ושיורד לבריכת הדגים.

פסיפלורה ועץ ערבה ייתנו את הצל בימי הקיץ החמים.

בריאות לכולם!

פורסם

יותר תמונות פחות דיבורים :-D

דאג שבכלוב יהיו מוטות מונחים לרוחב הכלוב למנוחה של התוכים,בנה גם מדף פנימי צמוד לדופן הכלוב על מנת שתוכל להניח עליה את בתי הגידול.

טיפ קטן : כדאי ליצור דלת בריצפת הכלוב שתקל על הניקיון התקופתי.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הקוקטיילים משוגעים על צ'יפס. תן להם אחד, ותראה איך הם מחסלים אותו כאילו אין מחר.

רק שים לב שאם אתה רוצה לקום בבוקר ולמצוא אותם שורקים ומצייצים כשהם רואים אותך, שלא תעז לתת להם צ'יפס!!

(ואל תשאל למה אני יודע את זה :oops:)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הקוקטיילים משוגעים על צ'יפס. תן להם אחד, ותראה איך הם מחסלים אותו כאילו אין מחר.

רק שים לב שאם אתה רוצה לקום בבוקר ולמצוא אותם שורקים ומצייצים כשהם רואים אותך, שלא תעז לתת להם צ'יפס!!

(ואל תשאל למה אני יודע את זה :oops:)

דווקא חשבתי לתת להם צ'יפס עם קטשופ..

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...