Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

רציתי לשאול בבקשה לגבי תופעה ששמתי לב אליה לאחרונה ברדיאטור של האוטו שלי, לנסר 93 אוט'.

שמתי לב שעל הפקק ומסביב לגומי ישנו מעין חלודה בצבע חום. והמים שהם כל הזמן היו ירוקים משום מה יותר בהירים, ודומים בצבע למים כמעט רגילים.

הדבר הזה הוא רק בשבועיים שלוש האחרונים. האוטו לא מאבד מים בכלל, אין התחממות, לפני שנה עבר ראש מנוע.

אשמח לתשובות ואם ישנן שאלות אענה בשמחה.

תודה

פורסם

באם היה שימוש במי קירור , שהם מי ברז בצבע ירוק, החלודה היא תוצר הלוואי של שימוש במי ברז, או מי ברז עם צבע ירוק.

בשימוש במי קירור מקוריים, אין שום סכוי בעולם, שיתגלה סימני חלודה ברדיאטור ובמיכל העבוי.

***** כותב תגובה זו הוא בעל לנסר 93 , שברכבו מעולם לא היה שימוש במי ברז, רק במי קירור יקרים ואיכותים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

השימוש הינו במים ירוקים שקונים בחנויות של חלקי חילוף וכתוב עליו antifreeze! לא לקחתי אותם למעבדה כדי לבדוק אם הם אמיתיים או רק עם צבע!!

אך אני יכול לציין שמעולם לא היה דבר כזה.

נזכרתי במשהו, שלפני כחודש הייתה לי נזילה מהרדיאטור ועשו לי תיקון, ואש הם מילאו לי מים ירוקים שפתחו אותם מול העיניים שלי.

ונגיד ששמו לי בתיקון הזה מים עם צבע! הייתכן שתוך כחודש יתחיל חלודה?

מה לעשות עכשיו?

פורסם

אדיל שלום רב!

אם השערתי נכונה, ובטיפול האחרון אכן השתמשו כמו שחשדתי בנים ירוקים עם צבע, אין מנוס מריקון מי הקירור לגמרי, מלוי מי קירור איכותים וניקוז אוויר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה,

קודם כל איך אני אדע אם המים איכותיים או לא?

שנית אם אני פותח את הברז בתחתית הרדיאטור ומוריד את המים, הרי ישארו מחם שהיו במערכת(צינורות..) אז אית אפשר לרוקן הכל? או שזה מספיק לרוקן רק את הרדיאטור?

ומה עם האוויר? לא הבנתי את העניין! מה צריך לעשות ולמה?

פורסם

בלנסר אין ניקוז אוויר,רק יש בסופר לנסר.אתה קונה במים ירוקים זה עם במים עם צבע.

יש בחנויות החלפים נוזל הקירור באיכות טוב.תגיד להם והם יביאו לך בנוזל הקירור באיכות טוב ולא זוכר את השמות חברה.ומובן שלא בפרסטון חרא.יש לציין שאתה קונה נוזל הקירור באיכות טוב יעלה קצת יקר,אך זה בשווה.זה לא יתפוצץ לך כל הצינורות או נזילה מחזיקים מעמד ארוכים מאד.

פורסם

אך עוד פעם, מה עם הניקוז? האם מספיק לרוקן רק את הרדיאטור? או שיש שיטה אחרת לביצוע?

פורסם
בלנסר אין ניקוז אוויר,רק יש בסופר לנסר.אתה קונה במים ירוקים זה עם במים עם צבע.

יש בחנויות החלפים נוזל הקירור באיכות טוב.תגיד להם והם יביאו לך בנוזל הקירור באיכות טוב ולא זוכר את השמות חברה.ומובן שלא בפרסטון חרא.יש לציין שאתה קונה נוזל הקירור באיכות טוב יעלה קצת יקר,אך זה בשווה.זה לא יתפוצץ לך כל הצינורות או נזילה מחזיקים מעמד ארוכים מאד.

אני בטוח שזה עברית, אך משום מה לא הבנתי מילה ממה שכתבת :shock:

adel , כדי לרוקן את כל המים, אתה צריך למצוא איזה טכניקת שאיבה מהבלוק עצמו, לא ממש ניתן ליישום.

תסתפק בלהוציא את כל המים שכן יצאו ע"י פתיחת הפקק בתחתית הרדיאטור. גם נוזל קירור איכותי מכיל מים, רק שאיתם באים עוד תוספים חשובים למנוע, והם אלו שדרושים לפעולה תקינה (הרץ חיפוש בפורום על נוזל קירור, תמצא המון מידע).

נוזל קירור איכותי, זה לפי כלל אצבע פשוט "כל מה שלא מכיל 5 ליטר וגם עולה 25 שקל". :wink:

יש המון טובים, של VALEO , AC DELCO , DEKRA, הפרסטון הצהוב קיבל פה המלצות טובות.

בקיצור, תמיד מגיעים לפיתרון המתבקש והוא: חיפוש - יעלה המון מידע והמון אפשרויות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם אצלי באימפרזה הפקק היה חלוד כולו.

עבדתי עליו חצי שעה עד שהצלחתי לנקות אותו.

וזאת אחרי שבמוסך שמו "מים אדומים"...שגרמו לחלודת הפקק..נקה את הפקק והראדיטור היטב לפני שאתה ממלא נוזל קרור אכותי.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...