Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לגרירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי מספר ימים נתקעתי עם הרכב בדרך מאשקלון לתל אביב והזמנתי גרר מחברת שגריר שהזמינה לי מכונאי

שקבע שהלך לי פקום ראש , ביקשתי שיגררו לי את הרכב לתל אביב ועשיתי טעות ,

חשבתי שאוכל לתקן את זה איכשהוא אבל לא הצלחתי

וכעת אני רוצה לגרור את הרכב שוב הפעם למוסך באשקלון

הבנתי ששגריר עלולים לדרוש ממני הרבה כסף לגרירה נוספת

מה כדאי לי לעשות כדיי לחסוך את העלויות הכבדות של הגרירה?

להזמין גרר פרטי

או לטעון שיש לי חור ברדיאטור

פורסם

אני זוכר שמישהו אמר פה בפורום שרק אם נותנים להם את אותה כתובת שאליה הרכב נגרר הם עולים על זה, אפשר לתת להם כתובת של רחוב ליד וגם ככה הוא מתקשר כמה דקות לפני שהוא מגיע ואתה מכוון אותו איך להגיע בטלפון.

אם לא לזה התכוונת, אלא פשוט לשתי גרירות תוך זמן קצר, לפי נסיון שלי עם חברה אחרת, כשאתה מזמין גרר הם רואים שהשתמשת בשירות לא מזמן, מבקשים ממך מס' כרטיס אשראי, ואם לא תפקסס להם חשבונית של מוסך תוך זמן מסויים הם יחייבו אותך. במקרה הזה אולי אפשר להגיד שסידרת את הבעיה בבית, ועכשיו יש בעיה אחרת, לא יודע מה. אפשר ללכת על תקלה שאין מצב לסדר במקום, ואז הם ישלחו ישר גרר. למשל כשנקרע לי כבל קלאץ' בא הגרריסט, הניע בראשון והעלה את האוטו לגרר בלי הרבה שאלות.

בכל מקרה אני לא יודע אם הייתי מציע לך לעשות את זה, אולי עדיף להיות ישר ולשלם. בהצלחה!

פורסם

עד כמה שידוע לי, מותר לך להזמין גרר אחת לתקופה מסויימת.

בפעם הראשונה שהזמנת גרר, אמרת להם שהלך לך אטם ראש?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
....אמרת להם שהלך לך אטם ראש?

.....הזמנתי גרר מחברת שגריר שהזמינה לי מכונאי שקבע שהלך לי פקום ראש

הוא לא היה צריך לומר להם, הם אלה שאמרו לו.

ולך פותח השרשור יש לי שאלה.

אתה שואל שאלה כזו בפורום רכב הגלוי לעיני כל ומציין במפורש ש:

1. נתקעת לאחרונה בין אשקלון לת"א.

2. נגררת ע"י שגריר למיקום בת"א

3. הגרירה היתה בעקבות אבחון ספציפי מאוד של מכונאי מטעם שגריר.

לא עלה על דעתך שאולי,

1. עשוי לקרוא את הדברים האלה מישהו שעובד בשגריר?

2. עשוי לקרוא את הדברים האלה מישהו שמכיר מישהו שעובד בשגריר?

3. אם מישהו יגיד לך "תטען שיש לך חור ברדיאטור", הוא מעודד אותך לעבור על החוק?

4. אם מישהו יגיד לך "תטען שיש לך חור ברדיאטור", וזה לא יעבוד. אתה עשוי להסתבך, ואולי גם מי שנתן לך עצת אחיתופל?

בקיצור,

עדיף שתתקן את האוטו בתל אביב ותחסוך את עלות הגרירה. אתה כבר בבעיה עם הנזק שנגרם לרכב, למה לחפש עוד סיכוי לבעיות כם עם שגריר? לא חבל?

אני חושב שלא תקבל עצה טובה מזו.

פורסם

בלי "מישהו אמר ש..." ו- "למיטב ידיעתי..." , השערות לא מדויקות לא ממש עוזרות.

לעומת זאת, מנסיוני (ובירור ישיר עם שגריר), כל תקלה שבגינה הזמנת גרר נרשמת, ואינך יכול להזמין גרר על אותה תקלה שוב (במרווח זמן סביר).

גררתי את הקוואליר כבר כמה וכמה פעמים בטווח של חודשים, רדיאטור, מצבר, כבל הילוכים, ראש מנוע, וסתם פעם אחת שהם לא הצליחו להניע אותו (הנעתי אותו בבית בשניה :wink: ).

הם שירותי חילוץ, לא מונית למכוניות מקולקלות.

עשה לך מנהג קבוע, החלט על הבית או מוסך כמקום גרירה קבוע, וגרור תמיד לשם. למה להתקע בתל אביב?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אכן, שום חב' הגרירה לא תגרור לך את האוטו, כמה ימם אחרי הגרירה הראשונה, עם אותה התקלה, מבלי, שתביא קבלות ממוסך, שבו נעשה התיקון. לי פעם ניתקע ה-CJ שלי, כשרק קניתי אותו- פשוט, חוט כלשהו יצא מהמקום, ולא ידעתי אז, מה ומאיפה. בא מכונאי שלהם, כמובן בשניה חיבר אותו חזרה, ונסעתי. ללא כל קשר- באותו היום כמה שעות אחרי זה, בשטח, הייתה לי תקלה בגיר. אז, לקח לי שעה לשכנע אותם, שאין כל קשר בין שני הדברים, כי הם טענו, שהייתי צריך ללכת למוסך אחרי שהוא סידר לי! ובסוף, רק בגלל, ששכנעתי אותם, הם שלחו את הגרר. תאר לעצמך, אם הייתי נתקע עם אותה התקלה בדיוק שוב!:roll: קיצור- לא יעבוד, אל תנסה אפילו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה יכול להגיד להם שאתה רוצה גרירה ולא בדיקה ולהתעקש

להסביר גם שבפעם הקודמת היית במוסך וגילו שזה היה איזה אטם או משהו כזה ושסידרת את הבעיה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
שגריר קודם כל ישלחו מכונאי שיראה ויגלה שאין כל חור ברדיאטור וכל נסיון התרמית הזה לא יצליח

ואם יש באמת חור ברדיאטור? כיוון שאני רק ישן וחולם איך לחבל ברכב שלי כדי שיביאו לי גרר וה-350 שקל ישתלמו לי...:-P מזל שיש לי סיטרואן ואני לא צריך להמציא להם תירוצים 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...