Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה מעניינת

EyalR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בהחלט מקורי, אם מישהו יכול ויש לו זמן, לדברים כאלו, למה לא? זה רק מראה על אומנות שמתפתחת בין חובבי האודיו לרכב. כל ההתקנות המדהימות, והתחרויות. אנחנו פשוט עדים לתקופה של התפתחות בתחום הזה.

לדידי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכייייייייייייייייייי נדיר שזה פונטו

אנשים הסאוד הכי אדיר שיכול להיות זה רק בפונטו!!!!

הרבה יותר מכל אוטו אחר !!!!!

אם התקנה טובה לא צריך להשקיע בשמיים כדי

להגיע לתוצאות מוכבדות בפונטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח שאהבתם, לדעתי זה הדבר בין היותר מטומטמים שראיתי :?

אין בפונטו שום דבר מיוחד מבחינת ההתקנה שניתן לעשות בה (אולי גם מעוד בחינות :wink: ), ודווקא היא ממש לא נוחה להתקנה. אין מקום לא בדש ולא בקיקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם רוצים להגיד לי, שלהתקנה שנראית ככה, יש בצד גביעים של זכיה בתחרויות סאונד? :shock::?

תראו מי קפץ לבקר :wink:

למרות הכל הרכב יכול להשמע טוב. חוץ מזה לך תדע על מה הגביעים יכול להיות גם מקום 4 ברמה נמוכה, אי אפשר לדעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הייתי הולך על הכיוון שפשוט החליפו לה את הג'אנטים.........

הצביעה נראית לי ממש זהה ב-2 התמונות (מבחינת דיוקים ומיקום של קוים),כך שאני יותר חושב שזו מכונית אחת שפשוט החליפו לה ג'אנטים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...