Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצה חיובית אך לרוב התפרקות השסתום היא הדרגתית בצורת התפוררות והנשורת יוצאת החוצה לפליטה ללא נזקי נלווים.

ניתן גם לשקול החלפת מנוע מפירוק.

פורסם

תודה לכולם - ובאמת אבדוק שהצילינדר תקין ..

אותו הצילינדר שלא עבד יותר נקי מהאחרים בגלל שזרם בו דלק בלי להישרף וניקה את הלכלוך ?

שאלה שלא קשורה - כיצד אתם נוהגים לאטום את צינורות הדלק המפורקים כיוון שבשעות היום נוצר לחץ (מהחום) במיכל הדלק - מה שגורם לטפטוף דלק מהצינורות

פורסם
שאלה שנייה - למה הצילינדר הבעייתי נקי יותר מהאחרים ? quote]

חדירת מי קירור לצילנדר שנראה נקי יותר, גורמת לקיטור, שמנקה את הפיח המצטבר בתא השריפה, ועל פני הבוכנה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא חושב שמי קירור גרמו לניקיון כיוון שלא הייתה בעיה של חום מנוע

ולא חדרה קומפרסיה למערכת המים (גם עשן לבן לא היה)

הבעיה היחידה היא השסתום שלא תפקד

פורסם

האם המנוע לא איבד מים, גם ללא התחממות ניכרת?

תוספת עדכנית: דלק שלא נשרף יוצר פיח ולא להפך.

שריפת השסתום היתה לדעת המומחים , דניאל ובני ל. בגלל תערובת דלק ענייה ולא להפך, האם לא חשת התחממות הדרגתית של המנוע לאחרונה, תוך כדי צלצולים, בעת שהשסתום היה סגור, הוא גרם להתחממות, ולשריפתו ההדרגתית, ויתכן גם מעבר מי קירור, שהפכו לאדים, ללא מעבר קומפרסייה למי הקירור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תודה לכולם - ובאמת אבדוק שהצילינדר תקין ..

אותו הצילינדר שלא עבד יותר נקי מהאחרים בגלל שזרם בו דלק בלי להישרף וניקה את הלכלוך ?

שאלה שלא קשורה - כיצד אתם נוהגים לאטום את צינורות הדלק המפורקים כיוון שבשעות היום נוצר לחץ (מהחום) במיכל הדלק - מה שגורם לטפטוף דלק מהצינורות

פתח את פתח התידלוק ודליפת הדלק תפסיק.

פורסם

מה עם מערכת הפליטה ?

זרימה לא חופשית של גזי פליטה עלולה אף היא לצור חום בשסתומי הפליטה.

מהסיבה הזאת בדיוק נשרף לי בעבר שסתום בסוזוקי סוויפט.

שי

פורסם

פורק שסתום הפליטה השבור והוחלף (החלפתי גם את שסתום הפליטה השני באותו הצילינדר - הוא נראה לא משהו )

במהלך העבודה של פירוק הראש מנוע נשבר לי החיבור לצינור שמחובר לצוק האוטומט בראש (מצורפות תמונות )

מה אפשר לעשות ? אני לא רואה איך אפשר לקנות חיבור חדש כזה כיוון שנראה שזה חלק שאי אפשר לפרק מהבלוק

אולי כדאי לסתום את אותו חור (עם אפוקסי למשל) לקנות מפצל T ולחבר את הצינור של הצוק עם צינור מים אחר - בהמשך ?

שאלה נוספת - איך אתם נוהגים לנקות את שטח הראש והבלוק משאריות של אטם (עם אילו כלים ?) - ועד לאיזו רמה אתם מנקים אותו - כלומר עד שיש משטח מבריק לגמרי או שמספיק שהוא יהיה חלק למגע ?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

קצת קשה לראות בצילום אך הצינור יוצא מבית התרמוסטט, פרק אותו וגש לחרט לביצוע הלבשה של צינור חדש או החלף את החלק בחדש.

את ראש מנוע יש לנקות עד לרמת משטח יש נקי וחלק לחלוטין, יש תרסיס להמסת אטמים שעושה יופי של עבודה ואפשר נייר ליטוש עדיו מלופף על חתיכת קרש.

אני מציע להעביר את הראש לחרט לביצוע בדיקה וסידור כללי של הראש, מצב הקורזיה במערכת (הצינור שנשבר) לא מבשר טובות למצב מנוע בכלל או ראש המנוע בפרט.

פורסם
יש תרסיס להמסת אטמים שעושה יופי של עבודה.

מה שם התרסיס - ניתן לקנות אותו בכל חנות חלפים ?

פעם ראיתי מוסכניק מעביר אבן שיוף (צורת אבן) על הבלוק והראש בכדאי לנקות אותם - היכן ניתן לקנות מוצר כזה ?

פורסם

כיוון שלא היתה בעיה של פריצת ראש מנוע \ חום מנוע \ מעבר קומפרסיה \ נזקי מיים \ עשן לבן \ ערבוב שמן מיים וכ"ו ..

וויזואלית הבלוק והראש נראים טוב - וכנראה שהבעיה היחידה היא השסתום שהתקלקל - מה גם שהראש עבר שיפוץ לפני 7 חודשים

ככה שזה נראה לי מיותר

m1.jpg

m2.jpg

• תוכן חדש...