Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לנושא המדבקות של אדם, אני אשמח לטפל בנושא השילוט, כפי שעשינו בעפולה.

למיטב זכרוני, יש לי עדיין את קובץ הלוגו מאותו אירוע. מידות וכמויות אפשר לתאם בה"פ.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליטל - את ביקרת בשישי האחרון בשדרות לא ידוע לך על מקום מפגש אשר יש מקום לרכבים וגם "מבני מחסה" לעת הצורך?

כשביקרתי ביום שישי האחרון, היה מקום בכניסה לעיר, שיש בו מדשאה גדולה, ומקום חניה מעט בעייתי כי הוא נמצא מעבר לכביש, מרחק של 20 מטרים בערך.

מחסות היו פזורים לאורך כל הציר המרכזי של העיר.

ומרכז הקניות נמצא בסמוך מאוד למקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לכל מי שיזם ולכל מי שרוצה לקחת חלק באירוע מסוג זה :mm_yeah:

אני חושב שאפשר לעשות מפגש "ראווה" באיזור , לעשות על האש כמו שצריך עם הרבה כיבוד והרבה קניות שיבוצעו במקום על מנת לעזור לתושבים גם בנקודה הזו. אם נצליח קצת לעלות את המורל של האנשים עשינו המון.

אני בטוח שיהיו כאלו שיעלו את השאלה האם זה מועיל וכמה עניין יהיה לתושבי שדרות בתחום האודיו .

מבחינתי , עצם הפעילות הזו תעלה את המורל של האנשים שם , אנחנו יכולים לעשות "שואו" של מערכות SPL , תצוגה של התקנות מעניינות וכו . בנוסף לכך לעשות קניות ולבזבז שם כסף , גם זה עוזר וזה מבורך.

אני אשמח להיות חלק במפגש וכמובן בארגונו והפקתו. תרגישו חופשי לפנות אלי בפרטי או על גבי הפורום בעניין.

למי שיש הצעות רעיונות וטרוניות מוזמן להעלות אותם.

אנשים קדימה להתפקד!

1. עופר דותן.

אני חושב שצריך פשוט ל"הרים " אירוע מוטורי משולב וגדול,ולכך יהיה אפקט מהנה, רכבים משופצרים, חברי הקהילה של האודיו, טחברי הקהילה של הענתיקות... פשוט אירוע מוטורי, גרסת עמ'חה ישראל למה שאוטומוטור לא מצליח לספק.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני שמח מאוד על היוזמה ואשמח להצטרף בכל תאריך שייבחר.

עם זאת, אנא שימו לב וזה מופנה בעיקר למארגנים.

"התקהלות" כזאת, כדאי שתהיה מתואמת עם המשטרה המקומית ו/או עם רשויות העירייה.

צריך לזכור שהתמיכה שלנו בתושבים אינה לשווא, אחינו שם סופגים קסאמים השכם וערב וקסאמים עלולים להתעופף גם בזמן שהותנו שם.

צריך לוודא שישנו איזשהו מקלט בסמיכות למקום ההתקהלות הן בשביל המקומיים שיבואו להינות והן בשביל החבר'ה מהפורום.

כמו כן, מאחר ומדובר במפגש אודיו והווליומים בטח יחגגו, צריך לוודא שבכל עת יש מישהו שיכול להתריע ולהודיע לכל היתר כאשר ישנה אזעקת "צבע אדום" ע"מ שיוכלו לתפוס מחסה.

כאמור, היוזמה מבורכת אך בואו נעשה זאת באחריות ולא נקל ראש בבטחון המשתתפים והאורחים.

בברכה,

רפי.

אני חייב לחזק את מה שנכתב בציטוט.

זה אמנם טוב ויפה לתמוך בתושבי שדרות אבל לעשות מפגש אודיו בשטח פתוח שיש בו אפשרות לנפילות רקטות זה פשוט טמטום. מצטער אבל הגבול בין אומץ לטיפשות נחצה כאן בצורה גסה.

אם כבר אז תנסו לארגן מפגש כזה בתוך מבנה מוגן כמו חניון תת קרקעי של קניון, שבמידה ויהיו אנשים שלא יספיקו לפנות את הרכב או לרוץ למקלט - שכבר נהיה מתחת לקורת גג מוגנת היטב.

בנוסף לזה מישהו כאן חשב על הנושא של ביטוח? - המערכות שלכם מבוטחות ביחד עם הרכב? יש כיסוי של פרעות ואירועי טרור? - תבדקו גם את זה.

אני לא אוהב לשים רגליים לדברים, אבל מדובר פה בחיי אדם והמיקום של כזה אירוע הוא במצב כזה הוא קריטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חס וחלילה לזלזל בחיי אדם . אף אחד פה לא מנסה להיות גיבור.

בחירת המקום תהיה בהתאם לכך שיהיה מקום מחסה נגיש במקרה הצורך.

אם נמצא מקום מקורה שמתאים למפגש זה יהיה מצוין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הגיע הזמן שגם אני וגם המערכת שלי נצטרף למפגשי האודיו.

ואין אירוע מתאים יותר מאשר אירוע לתמיכה בתושבי שדרות.

אולי גם סוף סוף מישהו יכוון לי את המערכת כך שאני אהיה מרוצה :)

אם האירוע יתקייים ביום שישי אני מגיע. (לא משנה איזה יום שישי,העיקר יום שישי ולא יום שבת).

. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

10. תומר - אשמח לבוא, כל עוד זה שישי אבל אני תלוי בשעה - אני לומד בשישי בבוקר עד 12.

11. ישראל מגיע ועוד איך ומביא את החברה שאגב היא תושבת שדרות {אני במקור מנתיבות ככה שזה מתאים לשנינו ליקפוץ לביקור קטן}

12. ליאור , היישר מביתי בראשל"צ - לשדרות , רק בגלל שזה שדרות :smile: במידה ולא יהיו התקלות בצבא .

13.איגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

פורסם

יפה יפה אני שם לב שמתחילה להיות היענות וחברים אשר תומכים בדבר

אנחנו לא ילדים ובטח ובטח שנדאג לבטחוננו האישי וגם למערכות ולרכבים שלנו ונמצא מקום כראוי למפגש בשדרות

אנחנו לא הולכים להרים שם איזה מופע אירועי יום העצמאות ואף אחד לא יישמע את האזעקה "צבע אדום" והלוואי ולא ניתקל בזה בכלל וגם לא תושבי שדרות

תמיד יהיה הפוגות בעוצמה ונגלה אחריות!

אז מה קורה עם נושא העל האש? יש התקדמות בנושא? או שכבר נשב שם איפשהו ונדחוס משהו לקיבה?

פורסם

אז רגע, מתי יהיה ידוע התאריך הסופי?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

נכון להיום הרוב עומד על יום שישי ה7.3 למרות ש ב29.2 יש גם מספר לא קטן של מצביעים

אממ..

נמתין עוד יום יומיים להמשך הסקר לדעתי ונדע

נ.ב

מה קורה בנושא המדבקות ישנה היענות (חוץ מאשר הבחור שלח על עצמו את הנושא!)

פורסם

איזה מדבקות עדין לא הבנתי....

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
נכון להיום הרוב עומד על יום שישי ה7.3 למרות ש ב29.2 יש גם מספר לא קטן של מצביעים

אממ..

נמתין עוד יום יומיים להמשך הסקר לדעתי ונדע

נ.ב

מה קורה בנושא המדבקות ישנה היענות (חוץ מאשר הבחור שלח על עצמו את הנושא!)

היום ה25 לפברואר. 12 איש הצביעו שהם רוצים לעשות ב29 לפברואר זתומרת יום שישי הזה, אני באמת שלא מבין מה הקטע בלקבוע את המפגש כל כך קרוב..יש עוד כל כך הרבה דברים שצריך לארגן ועדיין לא התחילו לסגור תפינות האלה.

לא הגיוני שנספיק לסגור הכול עד שישי הזה. 7.3 זה התאריך הכי טוב לפי דעתי.

פורסם

גם אני בדעה שיעיל יותר לעשות את המפגש ב 7.3 על מנת שנוכל לארגן ולהפיק את האירוע כמו שצריך. בכל מקרה נעשה אותו ביום שישי ולא בשבת.

נראה עד יוטם רביעי בערב , אם לא יחל שינוי מהותי באחוזי ההצבעה נסגור את העניין ונתחיל לקדם ענינים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברור שביטחון המבקרים והמקומיים הוא דבר חשוב מאוד, לכן נבחר מקום מתאים.

יש הרבה מיגוניות פזורות בעיר.

אני משדרות בימים הקרובים אני אבדוק מקום מתאים ואדווח.

רעיון יפה, לדעתי יהיה נחמד לפרסם את האירוע בקרב התושבים(יש הרבה שאוהבים ושיש להם מערכות)

אשמח לעזור, אופיר.

פורסם

לעשות על האש בעיר עצמה יהיה קצת בעייתי, מה שהייתי ממליץ זה לעשות את העל האש במקום שנקרא "איבים" ונחשב כחלק משדרות, זה מעיין יער כזה שאפשר להכין שם אוכל ולאכול בשקט, אבל לפני זה כמו שתיכננתם לערוך את הקניות בעיר.

המדשאה הגדולה שדיברתם עליה היא באמת מקום ענק ויפה, אבל קשה לי להאמין שתתאפשרו לעשות שם על האש, העירייה לא תסכים לזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...