Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולנטין והדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל - כי יש להם את המוצר הכי טוב בשוק. והם יודעים את זה.

למה מייבאך עולה פי 4 ממרצדס S600 ?

למה רולס רויס עולה פי 5 מ760Li ?

למה בנטלי עולה פי 3.5 מאודי A8 W12 ?

זה גם המוצר היחיד (פרט, אולי, לBELL החדש) שמגלה לך את המכמונת לפני שהיא צילמה אותך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הולנטיין עובד גם עובד. מניסיון. הוכחה:

כפי שרואים הוא לא גדול...

וכן, גם הבל ולאו דווקא החדש (בסרטון מופיע ישן...) גם כן קולט ובהבדלים שניכרים בסרט. לבל גם יותר התרעות שווא... וזה לא פחות חשוב!!!

לא ממליץ לקנות בחו"ל. יכול להיות יותר זול... אבל יכול להיות גם הרבה יותר יקר כשלא תקבל שירות...

בקיצור, כל אחד ושיקולו.

אני רכשתי פה (דרך האינטרנט):

http://www.speedtraps.co.il/pages/home.html

אגב, אין התקנה... מדביקים על השימשה ונוסעים.

פורסם

This is a good thing, but the navigation system does the same thing?or I'm wrong?Because here in Finland the navi informs you that there is a camera on the side of the road...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

תוכנת הניווט מספרת לך על מצלמות נייחות שידוע היכן הן , היא לא יכולה לספר לך על מצלמה ניידת , והיא לא יכולה לעזור נגד דבורה

בברכה יהודה

פורסם
אייל - כי יש להם את המוצר הכי טוב בשוק. והם יודעים את זה.

למה מייבאך עולה פי 4 ממרצדס S600 ?

למה רולס רויס עולה פי 5 מ760Li ?

למה בנטלי עולה פי 3.5 מאודי A8 W12 ?

זה גם המוצר היחיד (פרט, אולי, לBELL החדש) שמגלה לך את המכמונת לפני שהיא צילמה אותך..

לא יודע מה עדיף. בארצות הברית בכל אופן, הולנטיין בלתי נסבל ומצפצץ כל הזמן. זה יכל לשגע.

בפרארי מגיע הk40 כגלאי רדאר מומלץ על ידי החברה והיחיד שמותקן אצל הסוכנים המורשים.http://k40.com/k40_main.html

פורסם
אבל אתה בארץ... ופה כמעט ואין לו התרעות שווא.

ולמי ששאל: "dvora" זה "BEE III"

אני מניח שאתה צודק. הולנטיין מקבל תשבחות בכל מקום.

לי, לא היה נסיון טוב איתו.

פורסם
Can you explain what is this "dvora" is?

"דבורה" זה כינוי למכשיר המודד מהירות תוך כדי נסיעה.

כיום הניידת יכלה ליסוע לפנייך, או מאחורייך ולמדוד את המהירות שלך תוך כדי נסיעה, לעומת מה שהיה עד עכשיו שהיא הייתה חייבת להיות במצב סטטי.

פורסם

אכן לגבי גלאי רדאר בישראל - אין ויכוח והוולנטיין הוא הבחירה הנכונה.

גם גלאי של BEL מהסדרות המתאימות יכול להיות יעיל במידה מסויימת. (אבל הטובים עולים כמעט כמו וולנטיין אז אין סיבה...)

כל יתר הגלאים - בזבוז זמן כסף ואנרגיה.

עלות וולנטיין באתר היצרן http://www.valentine1.com היא 400 דולר. כיום (פברואר 2008) זה כבר לא כל כך הרבה שקלים.

המחיר בארץ גבוה מאוד, לדעתי ללא הצדקה של ממש.

יש בדיוק דגם אחד.

מדי פעם הם מעדכנים אותו אבל אם אתה קונה בנקודת זמן מסויימת זה לא משנה איפה קנית בישראל או בארה"ב.

יש הגדרות של תדרים שצריך לכוון שיתאימו לתדרים שבשימוש בארץ - תוך 5 דקות עושים זאת לבד ע"י הכפתורים בלבד בלי צורך בשום מיומנות מיוחדת. אני מניח שבכל מפגש של המועדון יהיה לפחות מישהו אחד שיודע מה צריך לעשות. זה גם מתועד באתר היצרן.

המכשיר חוקי למהדרין לייבוא לישראל ולשימוש, למיטב ידיעתי יש רק מע"מ בייבוא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
This is a good thing, but the navigation system does the same thing?or I'm wrong?Because here in Finland the navi informs you that there is a camera on the side of the road...

תוכנות הניווט יודעות רק על קיומם של מצלמות נייחות, ובוא נגיד שגם בגרה החדשה של מפת ישראל ל IGO יש לה עדיין הרבה מה ללמוד, היא לא יודעת את כל המצלמות ואפילו לא את רובם

פורסם

וויל.

אתה יכול לתת קישור / דרך לאתר של עידכונים של הולנטיין.

אגב המשטרה משתמשת עדיין בממלזים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני כבר זמן רב מתעניין ברכישת מכשיר כזה,

עם זאת אני מתקשה להשלים עם המחיר הגבוה....

לא ברור מדוע מכשיר כזה בייצור המוני, צריך לעלות כ"כ הרבה כסף....

כי מחיר הוא לא פונקציה של עלויות ייצר נטו (או אפילו כולל תקורות ו/או עלויות פיתוח).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2-0 לוולנטין.

היום בשעה 8:30 בבוקר, כביש 1 ממש אחרי העליה\ירידה מכביש 443, אני לכיוון ת"א, ניידת עם דבורה נוסעת בנתיב ממול לכיוון ירושלים.

קיבלתי התראה חלשה כדקה!!!!! לפני המפגש.

ככל שהתקרבנו ההתראה התחזקה, כאשר הצפצוף היה רציף כ-10 שניות לפני המפגש.

מדובר על התראה בטווח מצויין!

דקה!! כאשר 2 הרכבים נוסעים בכיווני תנועה מנוגדים! ובמהירות של כ-100 קמ"ש!

תענוג.

• תוכן חדש...