Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסקים אמורים לעבוד בד"כ עם רמקולים של 4 אום. האם חיבור של רמקולים 3 אום ישירות ל HU יכול לגרום למגבר הפנימי להתחמם יתר על המידה או כל נזק אחר?:|

למשל הרמקולים האלה: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=5029

או כל רמקול אחר של 3 אום...

פורסם

צריך לבדוק באיזה התנגדויות תומך המכשיר

יש מכשירים שתומכים מ 2-8 ויש כאלו מ 4-8 ויש כאלו שרק 4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המכשיר שלי תומך 4-8 אום. דיברתי עם הבעל בית בהניצוץ והוא אמר שאין עם זה שום בעייה מתוך נסיון של הרבה התקנות כאלה. אשמח לשמוע האם יש למישהו עוד יש השגות?

פורסם

מצאתי את השרשור המענין הבא מתוך האתר של crutchfield שבגדול אומר שלא אמורה להיות בעייה לחבר אפילו רמקולים של 2 אום ישירות ל HU! (בהסתמך על בדיקות שחברת infinity ביצעו וגם על נסיון ההתקנות שלהם עצמם) כך שאני מניח שבחיבור רמקולים של 3 אום יש אפילו פחות סיכון.

http://community.crutchfield.com/forums/3/14702/ShowThread.aspx

כל הברברת הזו מצידי, באה משום שיש לי רכב ליסינג ואני לא מעוניין להתקין שום מגבר ו/או בניות כלשהם ועדיין להגיע לתוצאות סבירות מבחינת הסאונד והבאס. כמובן שזה לא ישתווה למערכת נורמלית מוגברת כולל סאב וכד', אבל המטרה זה להגיע למקסימום תוך שמירה על מראה OEM והשקעה כספית לא גבוהה.:-)

פורסם
המכשיר שלי תומך 4-8 אום. דיברתי עם הבעל בית בהניצוץ והוא אמר שאין עם זה שום בעייה מתוך נסיון של הרבה התקנות כאלה. אשמח לשמוע האם יש למישהו עוד יש השגות?

תדבר שוב עם בעל הבית של הניצוץ ותשאל אותו האם הוא מוכן לתת לך אחריות בכתב על כך שאין שום בעיה בחיבור רמקול שלא מתאים להתנגדות לפי המפרט של המכשיר שיש לך.

כמו כן , אם יש לך אחריות על הרדיודיסק סביר מאוד להניח שחיבור רמקול בהתנגדות לא מתאימה יבטל את האחריות. תשאל אותו גם אם הוא מוכן לחדש לך את האחריות ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בעל הבית של הניצוץ = אל תדבר איתו אפילו, וכמובן אל תדרוך בחנות הזו, גם לגלוש באתר שלהם זה טמא.

נוכלים/לא מקצועיים/שקרנים/יקרנים/ומה שזול דפוק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...