Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התחממות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי לקוח עם פיאט טיפו שהגיע אלי לפני כחודש להחלפת מנוע,

לאחר החלפת המנוע הרכב התחיל הלתחמם, לאחר כמה בדיקות נעשה שיפוץ ראש.

אחרי הפרוק ראש לא היו סימנים לבעיה בראש. וגם המכון לשיפוץ ראשי מנוע בדק אותו ואמר שאין צורך בשטח או מילוי.

לאחר החלפת האטמים חזר אלי הלקוח לאחר כשבוע ואמר שלי שהרכב ממשיך להתחממם לאחר נסיעה ממושכת (לא בעיר),

יש לציין שהצינורות לא קשים, ובזמן שהמנוע מונעה אין לחצים באת פתיחת מיכל מים. איך מטמפרטורה עוברת את ה90,

לאחר ניסוי ההודרת הטרמוסטט הבעיה ממשיכה.

הרכב הוא פיאט טיפו 90 1.6 יש לציין שהוחלף לפני חודש רדיאטור, יונית, טרמוסטט, ומשאבת מים.

הדגם הוא דיגיטאלי

תודה לכל העוזרים

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אולי הרצועה של משאבת המים מחליקה?

והאם היוניט החדש נבדק ? הכוונה אם הוא באמת מפעיל את המאוורר הנוסף (אם קיים)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אולי הרצועה של משאבת המים מחליקה?

והאם היוניט החדש נבדק ? הכוונה אם הוא באמת מפעיל את המאוורר הנוסף (אם קיים)

הרצועה חזקה מאוד.

ולגבי היונית מפעיל בעיר ב90 ולאחר נסיעה ממשוכת מפעיל ב100

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא שלום רב !

כתבת שהוחלף מנוע.

לאחר החלפת המנוע הרכב החל להתחמם, פורק ראש מנוע והראש נמצא תקין ולא אכול, על סמך מה פורק ראש המנוע, והאם אטם הראש היה שרוף?

האם לדעתך פרוק הראש לא היה מיותר, , וההוכחה לכך, הרכב ממשיך להתחמם?

בנוסף אתה כותב שהלקוח , ממשיך להתלונן, על התחממות, לאחר נסיעה ממושכת,ולא בעיר, מה שנראה מוזר ולא הגיוני בעליל,

אם ניקח את העובדה שהרדיאטור חדש ובוודאי לא סתום, והרוח בנסיעה בלבד, גם ללא מאוור תקין,ובהתחשב שמזג האוויר בתקופה האחרונה קר מאד, היא בעצמה אמורה לקרר את הרכב, ובעיקר שאתה מדגיש שבעיר הרכב לא מתחמם.

מכיוון שדגם לוח השעונים הוא דיגיטלי, אני ממליץ לך לחבר שעון מכני , ולטבול אותו ברדיאטור לאחר נסיעה ממושכת, כדי לשלול אפשרות סבירה, שהשעון הדיגטלי מזייף משום מה בנסיעה ממושכת בגלל הארקה לקוייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
גיא שלום רב !

כתבת שהוחלף מנוע.

לאחר החלפת המנוע הרכב החל להתחמם, פורק ראש מנוע והראש נמצא תקין ולא אכול, על סמך מה פורק ראש המנוע, והאם אטם הראש היה שרוף?

האם לדעתך פרוק הראש לא היה מיותר, , וההוכחה לכך, הרכב ממשיך להתחמם?

בנוסף אתה כותב שהלקוח , ממשיך להתלונן, על התחממות, לאחר נסיעה ממושכת,ולא בעיר, מה שנראה מוזר ולא הגיוני בעליל,

אם ניקח את העובדה שהרדיאטור חדש ובוודאי לא סתום, והרוח בנסיעה בלבד, גם ללא מאוור תקין,ובהתחשב שמזג האוויר בתקופה האחרונה קר מאד, היא בעצמה אמורה לקרר את הרכב, ובעיקר שאתה מדגיש שבעיר הרכב לא מתחמם.

מכיוון שדגם לוח השעונים הוא דיגיטלי, אני ממליץ לך לחבר שעון מכני , ולטבול אותו ברדיאטור לאחר נסיעה ממושכת, כדי לשלול אפשרות סבירה, שהשעון הדיגטלי מזייף משום מה בנסיעה ממושכת בגלל הארקה לקוייה.

בברכה

צביקה

צביקה ערב טוב

הראש פורק כי היו לחצים והאטם היה שרוף

הבעיה ממשיכה ואני מנסה למצוא את הבעיה.

מחר אני אנסה לחבר שעון חום חשמלי אוניברסלי נראה מהו הוא מראה?

אולי שווה לנסות להחליף את היונית שעון חום?

פורסם

יכול להיות שהאטם סגור יותר מידי חזק?

פורסם

שכחתי לציין שלקוח טוען שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה מהר מאוד.

ל80 אחרי כקילומטר.

פורסם

גיא שלום קב!

כתבת שאולי הראש חוזק חזק מדי, האם לא השתמשת בידעת מומנט וחיזקת לפי הוראות יצרן ?

איני רואה קשר בין חיזוק יתר, לחימום יתר.

כתבת שהרכב מגיע מהר לטמפרטורת עבודה, מה הסכוי שהתרמוסט תפוס אפילו חלקית?

לדעתי השעון מזייף, אם בגלל יוניט תקול, או שעון דיגטלי מזייף, אני חוזר וממליץ לבדוק חום בעזרת שעון חום מכני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב הוא פיאט טיפו 90 1.6 יש לציין שהוחלף לפני חודש רדיאטור, יונית, טרמוסטט, ומשאבת מים.

הוחלפה משאבת מים (מומלץ לקרוא את השרשור במלואו לפני שמגיבים).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יכול להיות שהאטם סגור יותר מידי חזק?

חברים יקרים.

אין קשר לראש סגור יותר מידי. ואני בכלל מתפלא שאתה (גיא127) שואל את זה. אם היית סוגר יותר מידי היתה הולכת הברגה בבלוק.

לדעתי, ראש המנוע נמוך ויש לבדוק תחילה קומפרסייה. היה רצוי לבדוק גם לפני ששופץ הראש.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מי יודע מה היא טמפרטורת העבודה בטיפו? בעיר ומחוץ לעיר?

• תוכן חדש...