Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בעזרת השם אני עומד לרכוש רכב ואבקש מהיועצים והגאונים כמה עצות

הרכב הוא סובארו DL, שנת 90 יד 3 ב-8K ש"ח

שאלותיי:

1. אמרו לי, שאין ביטוח מקיף לרכב כזה, זה נכון? למה?

2. יש למישהו המלצה לחברת ביטוח (אני יודע, רק לא שירביט)

3. מתוך השירשורים הבנתי שכדאי לעשות יישור קו, כמו החלפת שמנים, פילטרים,

יש למישהו המלצה למוסך אמין ומיקצועי באיזור בני ברק, פתח תקווה?

4. יש עניין לבצע בדיקת שיעבודים, משכונות וכד'? איפה עושים את זה הכי מהר?

5. טיפים והמלצות כלליות על הרכב בפרט, ועל הקנייה בכלל יתקבלו בשמחה מאוד מאוד.

זה רכב ראשון שלי, אם אפשר לפרט כמה שניתן.

תודה רבה רבה לכולם.

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

תשובות:

1.כן, זאת המדיניות של חברות הביטוח,הרכב ישן לטעמן , אבל יש אפשרות לעשות ביטוח צד ג'.

2.אישית , אני לא מאמין בכל חברות הישיר למינהן , אני עובד עם סוכן אישי, שבונה לי חבילה מתאימה ומטפל בכל בעיה שנוצרת.

(ניתן לבטח ביטוח חובה בחברה X וביטוח צד ג' בחברה Y, לפעמיים זה יותר משתלם כלכלית)

3.לא מכיר באיזור זה, אבל באיזור ראשל"צ יש את איש הפורום בני ל', תוכל לפנות אליו בה"פ.

4.בהחלט, חובה לבצע בדיקת מישכון, ניתן לבצע דרך האינטרנט באתר משרד המשכונות בעלות של 27 ש"ח.

5.בס"כ רכב טוב ואמין, ואל תשכח לבצע בדיקה במכון שאתה תבחר.

בהצלחה!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

ראשית כל שיהיה לך בהצלחה עם רכישת הרכב, ולשאלותך:

רכב במחיר ערך כזה לא מבטחים מקיף, לא משתלם לך ולחברת הביטוח לבטח במקיף את הרכב.

במקרה הזה מבטחים ביטוח חובה, וצד ג.

אני מבוטחת באיחוד ישיר, ההצעה הכי זולה והכי ידידותית שאני קיבלתי בטלפון.

לא רואה שום צורך להיות מבוטחת בחברה גדולה שדורשת תשלום נוסף על המותג שלה, אבל זו בחירה שלך, ושלא תצתרך להשתמש בשרותיהם.

היום ביצעתי טיפול 10 אצל בחור בשם רוני שברשותו מוסך באור יהודה, הבחור עושה עבודה מעולה וזריזה ובמחירים שווים לכל.

במידה ותרצה פרטים צור עימי קשר בפרטי, אשמח לסייע לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובה

תשובות:

3.לא מכיר באיזור זה, אבל באיזור ראשל"צ יש את איש הפורום בני ל', תוכל לפנות אליו בה"פ.

אנסה

4.בהחלט, חובה לבצע בדיקת מישכון, ניתן לבצע דרך האינטרנט באתר משרד המשכונות בעלות של 27 ש"ח.

ביצעתי, נקי.

5.בס"כ רכב טוב ואמין, ואל תשכח לבצע בדיקה במכון שאתה תבחר.

הבאתי איתי ידיד של אבי, בוחן רכב לשעבר, לטענתו חבל על הכסף של הבדיקה, הרכב שמור עם נתונים טובים,

ורק דורש החלפת שמנים, פילטרים.

בהצלחה!!!

מה שנכון נכון...

פורסם

תודה גם לך על התגובה

ראשית כל שיהיה לך בהצלחה עם רכישת הרכב, תודה רבה

אני מבוטחת באיחוד ישיר, ההצעה הכי זולה והכי ידידותית שאני קיבלתי בטלפון.

לא רואה שום צורך להיות מבוטחת בחברה גדולה שדורשת תשלום נוסף על המותג שלה, אבל זו בחירה שלך, ושלא תצתרך להשתמש בשרותיהם.

ומה עם הפרסומת "לא עושים ביטוח, בלי סוכן ביטוח"?

היום ביצעתי טיפול 10 אצל בחור בשם רוני שברשותו מוסך באור יהודה, הבחור עושה עבודה מעולה וזריזה ובמחירים שווים לכל.

יש לך מושג אם הוא מתמצא בסובארו?

ל'

מה שנכון נכון...

פורסם

יש לעוד מישהו עצה/תגובה בשבילי??

מוסך אמין וזול לטיפול בסובארו, באיזור בני ברק / פתח תקווה.

תודה

מה שנכון נכון...

פורסם

אני מבין שהנתונים המכניים של הרכב טובים לפי בדיקת הידיד שלכם.

השאלה שלי היא איך הידיד שלכם בדק את מצב השילדה?(הוא חייב ליפט או לפחות ג'ק הידראולי בכדי לבחון את הנעשה מתחת לרכב).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

קודם כל ,תתחדש על הרכב .שיהיה בהצלחה בקנייה.

(בעבר היה לי את הרכב הזה היה רכב נהדר,עד שנגנב.)

לדעתי אתה קונה את הרכב ב8000 ש"ח תשקיע עוד קצת על ההתחלה ותסע בראש שקט.

תבדוק מצב צמיגים,אם צריך תחליף כבר עכשיו.

טיפול 10K כל מוסך יכול לעשות.זה מאוד פשוט העבודה על הרכב הזה.

אם אתה רוצה יש בכפר סבא מוסך חשמלאות רכב שעושה גם טיפולי 10 בעבר עשיתי אצלו והוא אחלה בנאדם,

קוראים לו מוסך מ.שליט (ליד מסעדת "אחלה") הטלפון שלו 09-7652501 אין לי ספק שתצא מרוצה מהטיפול אצלו.

אם אתה רוצה אתה יכול לקנות את החלקים בחנות חלקי חילוף ולהביא לו ולשלם רק על עבודה.

ככה תוכל לשים חלקים טובים יותר.

(שים שמן מנוע איכותי,פילטר שמן מקורי,פילטר אויר תחליפי מספיק,4 פלאגים NGK,מסנן דלק תחליפי)

אני ממליץ לך גם לעשות ניקוי קרבורטור..הרכב יצרוך פחות דלק,והביצועים ישתפרו. יש בנתניה אחד בשם צביקה אומרים שהוא מס' 1 בארץ. שווה גם להגיע מרחוק.

יאלה תתחדש. (הייתי שמח לקנות היום רכב כזה,אבל בגלל שהוא בזבזני בדלק אני נוסע במכונית קטנה וחסכונית.)

פורסם
אני מבין שהנתונים המכניים של הרכב טובים לפי בדיקת הידיד שלכם.

השאלה שלי היא איך הידיד שלכם בדק את מצב השילדה?(הוא חייב ליפט או לפחות ג'ק הידראולי בכדי לבחון את הנעשה מתחת לרכב).

אתה צודק מתחת לרכב אמנם הוא רק הציץ, אבל למשל כשהוא פתח את תא המטען, הוא הראה לי שהחליפו שם איזה פס מתכת,

ואז "נזכר" המוכר שבערך שנה אחרי קניית הרכב (לפני 9 שנים) מישהו נתן לו מכה קלה מאחורה והוא החליף טמבון, מעבר לזה כל הרכב נראה שלם ונקי כביום הוולדו.

אגב: הידיד הצביע לי על כל מיני חלקים ברכב ואמר שכולם מקוריים שזה אחד הסימנים שלו שהרכב לא עבר תאונות.

מה שנכון נכון...

פורסם
קודם כל ,תתחדש על הרכב .שיהיה בהצלחה בקנייה. תודה רבה

תבדוק מצב צמיגים,אם צריך תחליף כבר עכשיו. הוחלפו לפני כשנתיים נראים במצב סביר בהחלט.

קוראים לו מוסך מ.שליט (ליד מסעדת "אחלה") הטלפון שלו 09-7652501 אין לי ספק שתצא מרוצה מהטיפול אצלו.

רשמתי לי.

אם אתה רוצה אתה יכול לקנות את החלקים בחנות חלקי חילוף ולהביא לו ולשלם רק על עבודה. איפה יש כזאת חנות?

(שים שמן מנוע איכותי,פילטר שמן מקורי,פילטר אויר תחליפי מספיק,4 פלאגים NGK,מסנן דלק תחליפי)

כמה עולה/שווה רשימת מכולת כזאת?

אני ממליץ לך גם לעשות ניקוי קרבורטור..הרכב יצרוך פחות דלק,והביצועים ישתפרו. יש בנתניה אחד בשם צביקה אומרים שהוא מס' 1 בארץ. שווה גם להגיע מרחוק. כולם פה ממליצים עליו, וזה אומר עליו המון.

יאלה תתחדש. שוב תודה (הייתי שמח לקנות היום רכב כזה,אבל בגלל שהוא בזבזני בדלק כמה בזבזני?? אמרו לי שהוא לא שותה כ"כ.)

.....

מה שנכון נכון...

פורסם

צמיגים בני שנתיים יש לבדוק את מצבם.

חנות כזו יש בכל אזור תעשייה \ מוסכים

300 ש"ח אמורים להספיק לך לחלפים באיכות גבוהה, 150 לחלפים באיכות נמוכה, וביניהם כל הקשת. אם אתה לא מתכנן לטפל ברכב לבד אין סיבה לקנות את החלפים בנפרד. גם למסעדה אתה לא מגיע עם המלפפונים והבשר.

לגבי הבדיקה לרכב - מיותרת ברכב מסדר גודל כזה.

פורסם
יש לעוד מישהו עצה/תגובה בשבילי??

מוסך אמין וזול לטיפול בסובארו, באיזור בני ברק / פתח תקווה.

תודה

אין בעיה אצלו לקבל טיפול לסובארו, החלפת שמנים, בדיקת ברקסים, ויישור קו כללי.

בקשר לסוכן ביטוח, לא רואה בעיה בכך שאין לך סוכן ישיר.(שלא תצתרך להשתמש בשרותיהם אף פעם).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תנו במזל טוב, אני אחרי העברת בעלות.

ההגה הוא לא הגה כוח, ואני מזה לא רגיל להגה כזה קשה, נצטרך לעשות משהו בנידון.

עשיתי ביטוח אצל הסוכן הותיק של אבי, אחרי שנתן את ההצעה הזולה ביותר מבין 3 סוכנים שאני מכיר.

נתחיל לברר לעומק בקשר למוסך.

תודה רבה רבה לכל העונים והמסייעים.

מה שנכון נכון...

פורסם

שיהיה בהצלחה, סע בדרכים טובות.

מזל טוב

:-)

ל'

• תוכן חדש...